Alternativní léčba pro slinivku Ctirada Vitáska

17. 12. 2019 | 08:15
Přečteno 3410 krát
Tady čtenářům svých blogů nastíním, co by se stalo, kdyby střelec rezignoval na klasickou medicínu a podlehl dlouhodobému naléhání dealera potravinových doplňků a neschválených přístrojů, který se vydává za odborníka alternativní (celostní, holistické) medicíny a ujišťuje, že ho navždy vyléčí. Pracují ve smečkách a umí to, umí.

Inspirací jsou webové stránky Milušky Matoušové empatia.cz, kde čerpám z kapitoly Duchovní příčina nemocí:
Slinivka
je orgán lásky a její stav nám ukazujeme, jak jsme schopni lásku dávat a přijímat. Láska je sladší než med i cukr. Upřímné políbení či pohlazení od toho, koho zbožňujeme a kdo nás miluje, je živou vodou, která dává a probouzí život i tam, kde jej mnoho není. Vždyť i kámen ožije, promluvíme-li na něj s láskou. Kdo opravdovou, čistou duševní lásku neuměl plně dát, kdo v pravý čas neslyšel prosby druhých, nevnímal jejich potřeby, pouze plnil svá přání, ten trpívá od útlého věku cukrovkou. Sladkost, kterou nedával svým jednáním, je mu ve stravě nyní zakázána, nesmí ji brát. Cukrovkou v pozdějším věku trpí lidé, kteří ve svém současném životě dělali obdobné chyby a prohospodařili své síly. Přeslazovali, upravovali si život k obrazu svému natolik intenzivně, že jim na stáří nezbylo. Dávejte lásku, mluvte k druhým s láskou, s touhou pomoci. Myslete na ostatní lidi jenom v dobrém. (Moje poznámka: Podobné knížecí rady dostane klient i v Hnízdě zdraví).
Léčivá formulka slinivky břišní:
Můj život je sladký.
Jak slinivku detoxikovat přírodní cestou

Takže čtenář webu si otevře stánku Jak slinivku detoxikovat přírodní cestou a dočte se:

Slinivka
Slinivka je žláza s vnitřní sekrecí, uložena vlevo pod žebry, která produkuje hormony inzulin a glukagon, ty regulují hladinu krevního cukru a přispívají k trávení. Pokud je slinivka blokována špatnou funkcí žlučníku, pak může docházet k chronickému nebo akutnímu zánětu slinivky. Tedy základem potíží se slinivkou je téměř pravidelně i potíž se žlučníkem a většinou s ucpanými žlučovody.
O celé detoxikační kůře, jak ji máme osvědčenou, se dočtete v očistě slinivky.
Základní rostlinou na kvalitní očistu trávicího traktu i všech orgánů s trávením souvisejících je opuncie - nopál (Nopalin)
Pokud chceme regenerovat slinivku, musíme jí dát čas odpočinout si a soustředit se samu na sebe, proto je třeba doplnit trávicí enzymy, aby slinivka nemusela tolik aktivovat (Digestive Enzymes nebo Digest Easy)
Na zánět slinivky či její slabou funkci (leckdy téměř žádnou) máme vyzkoušený antioxidační džus z léčivého Budhova ovoce mangostanu, velmi výrazně podporuje především funkci trávicích orgánů (ZenThonic)
Protože intoxikace je vždy problémem překyselení, je třeba užívat cokoliv na zezásadění organismu (Liquid Chlorophyll), pokud nemáme k dispozici zásaditou vodu z Aquarionu
Pitný režim je vhodné dále zabezpečit pitím čajů, které však neumí doplnit deficit, jen neutralizují a harmonizují.
Co by měl člověk „spravit v hlavě“, aby tento zdravotní problém nepotřeboval, najdete stručně v Duchovních příčinách nemocí.

Aby nemocný získal podrobnější informace, zobrazí si ještě webovou stránku o očistě slinivky a dočte se následující:

Žaludek a slinivka
Očista žaludku a slinivky
Nejvhodnější dobou k očistě žaludku a slinivky je léto - období mezi 15.7. - 14.9.
stejně jako u sleziny a lymfatických cest.
Žaludek
Dříve, než se zmíníme o funkci žaludku, je třeba si uvědomit, že žaludek není první trávicí zastávkou potravy, jak se leckdy někdo z nás domnívá. První trávicí zastávkou jsou naše ústa. Bohužel v dnešní době spěchu předpokládáme, že žaludek má zuby a necháváme "kousání" na něm. Chyba! Je ohromně důležité rozmělnit potravu již v ústech nejen kvůli samotnému rozmělnění, ale také kvůli jejímu důkladnému proslinění.
Velmi důležité je také nezapíjet potravu! Tělo vyrobí dostatek trávicích šťáv, aby se potrava strávila, pokud tekutiny dodáváme zvenčí, tělo přestane trávicí šťávy produkovat, není proč.
Žaludek je sval, který má více funkcí:
1. skladuje potravu, kterou polkneme a pomalu ji dávkuje dál z horní části žaludku do spodní
2. silnými stahy svých stěn drtí a rozmělňuje potravu na blátivou hmotu, které říkáme zažitina nebo trávenina
3. sterilizuje potravu kyselinou chlorovodíkovou, která usmrcuje většinu virů, které s potravou spolkneme
4. produkuje enzym pepsin, který štěpí bílkoviny
Nejběžnější potíže se žaludkem vznikají díky malé nebo velké produkci žaludečních šťáv nebo díky překyselení organismu tím, co jíme.
Z pohledu duchovního je dobré poslouchat češtinu - nemůžu něco strávit, něco mi leží v žaludku, nemůžu to spolknout, na to nemám žaludek. Stav našeho žaludku nám ukazuje, jak umíme situace, které k nám přicházejí, přijmout, zpracovat a opustit. Je důležité si uvědomit, že vše, co k nám přichází, potřebujeme a je to nejlepší pro nás, jen je třeba pochopit, proč.
Takže jak na to:
Od té doby, co máme k dispozici jedinečný filtr a aktivátor vody Aquarion, každou očistu těla začínáme doporučením na to nejzákladnější, co můžeme pro naše tělo udělat - začít pít čistou, zdravou, zásaditou, "živou" vodu, která je mj. jedinečným antioxidantem.. Důležitost tohoto kroku jistě pochopíte po přečtení stránek aquarion.empatia.cz. Jsme ze 72% voda. Každá buňka potřebuje vodu. Zdravou vodu. Voda je tou nejzákladnější součástí naší "stravy". Tak kde jinde bychom měli začít?!? To snad dává smysl, ne? Čtěte pozorně...
Liquid Chlorophyll - tekutý produkt s výtažky z mladých lístků vojtěšky, krev rostlin. Jeho nejdůležitější funkci v souvislosti se žaludkem je jeho schopnost neutralizace. Působí proti překyselení žaludku, harmonizuje produkci žaludečních šťáv. Dávkování 2 - 3 kávové lžičky do sklenice vody denně.
Green Health = vojtěška - má vynikající léčivé a zklidňující účinky, působí pomalu, ale důkladně. Dávkování před každým jídlem 2 tbl..
POZOR!!!
Pro vysoký obsahu vitamínu K, který podporuje srážení krve, ji nesmí užívat lidé se sklonem k vyšší srážlivosti krve. Těmto lidem pak doporučujeme užívat Nopalin ve stejném dávkování.
AC Zymes - příznivá bakterie, která působí velmi hojivě na žaludeční sliznici. Dávkování 2-0-2 na lačno, ideálně zapít Chlorophyllem.
Beta Carotene - léčí poškozené sliznice celého trávicího traktu. Dávkování 3x1 tbl.
Super Coenzym Q10 - pokud máte žaludeční vředy, pak užívejte 3x1 tbl.
Stress Managent B Complex nebo Rhodiolin - uklidňuje, pomáhá nám zbavit se stresu a lépe situace přijímat a vyrovnávat se s nimi. Dávkování 3 tbl. denně.
Z čajů jsou výborné čaje žaludeční a roibos. Nezapomeňte na podporu ledvin a močových cest - detoxikujete, takže odpoledne po 15. hodině vypít 1 litr čaje na ledviny. A večer před spaním určitě podpora jater v podobě čtvrtlitráčku jaterního čajíčku.
Pokud jste si již pořídili naprosto unikátní a všechny biorezonanční přístroje nahrazující Bioharmonex, pak si nastavte na dobu očisty žaludku mezi 9. - 11. hodinou program trávení a během dne střídejte programy detoxikace, oběhový systém a játra.
A co se stravou?
Co nejvíce se snažit jíst zeleninové vývary a vařenou a blanšírovanou zeleninu, kaše z obilovin, především z celozrnné rýže natural, snažit se stravovat dle zásad dělené stravy a krevních skupin. Ze stravy vynechat mléko a mléčné výrobky, cukr a sladkosti, uzeniny, maso, tvaroh, kořeněné potraviny.
Ideální barva v této době je oranžová a žlutá.
Slinivka
Slinivka je žláza s vnitřní sekrecí, uložena vlevo pod žebry, která produkuje hormony inzulin a glukagon, ty regulují hladinu krevního cukru a přispívají ke trávení. Pokud je slinivka blokována špatnou funkcí žlučníku (pokud jsme stále nespokojení), pak může docházet k chronickému nebo akutnímu zánětu slinivky (kdy si musíme uvědomit, že lidé kolem nás nás milují, protože bez jejich péče bychom záchvat těžko zvládali). Tedy základem potíží se slinivkou je téměř pravidelně potíž se žlučníkem a většinou s ucpanými žlučovody.
Z pohledu duchovního je slinivce přiřazen název „orgán lásky“. Jeho stav totiž ukazuje na naši schopnost mít proud lásky v harmonii, jak umíme lásku dávat a jak přijímat. Lásku k sobě i k okolí.
Takže jak na to:
ZenThonic - tekutý produkt s výtažky z různých druhů ovoce, nejpodstatnějším je výtažek z thajského ovoce mangustan. Má silné antioxidační účinky a velmi výrazně podporuje trávení. Dávkování 3 polévkové lžíce denně.
Digestive Enzymes nebo Digest Easy - komplex trávicích enzymů, které odlehčují slinivce i ostatním trávicím orgánům a ty se poté mohou věnovat vlastní seberegeneraci. Dávkování s každým jídlem 1-2 tbl. rozkousat.
Nopalin - pokud skutečně víte, že máte se slinivkou potíže a víte, že jste nespokojenci a vzteklouni, pak skutečně potíže se slinivkou jdou od žlučníku, tudíž rozhodně přidat Nopalin v dávkování 2tbl. před každým jídlem - vyřešíte příčinu :-)
Nezapomeňte na podporu ledvin a močových cest - detoxikujete, takže odpoledne po 15. hodině vypít 1 litr čaje ledvinového. A večer před spaním určitě podpora jater v podobě čtvrtlitráčku jaterního čajíčku.
Pokud jste si již pořídili naprosto unikátní a všechny biorezonanční přístroje nahrazující Bioharmonex, pak si nastavte na dobu očisty slinivky mezi 9. - 11. hodinou program játra - slinivka a během dne střídejte programy detoxikace, oběhový systém, Trávení, Hubnutí a Hormon.
A co se stravou?
Alespoň dopoledne pít ovocné nebo zeleninové šťávy, jíst zeleninu a ovoce a jíst lehké jídlo dle zásad dělené stravy a krevních skupin. Ze stravy vynechat mléko a mléčné výrobky, cukr a sladkosti, uzeniny, červená masa, tvaroh. Alkohol zakázán!
Ideální barva v této době je oranžová, zelená a růžová.
Léčebnou aktivitou pro oba tyto orgány je práce se zemí, na zahrádce.
Online program, kde najdete vše komplet o žaludku a slinivce je PŘIJÍMAT JE LÁSKA

Doporučuji, aby si čtenáři všimli klíčového slova Aquarion, který od Milušky Matoušové dostanou za lidovou cenu 55.992 Kč. pokud se stanou členy jejího klubu, jinak je dražší. Také pořízení biorezonančních přístrojů není levnou záležitostí. Ceny vyjmenovaných přírodních potravinových doplňků a léků se dají zjistit na internetu, nejsou levné a nemají žádný léčivý účinek, zato neuškodí. Snad.

Také si povšimněte věty „Z pohledu duchovního je dobré poslouchat češtinu - nemůžu něco strávit, něco mi leží v žaludku, nemůžu to spolknout, na to nemám žaludek.“ Vrtá mi hlavou, zda MUDr. Jan Hnízdil opisoval od Milušky Matoušové, nebo to bylo naopak.

Po první návštěvě své konečně hospitalizované ženy se mi doma něco nezdálo a tak jsem vyměnil vložku zámku, když jsem si vzpomněl, komu manželka dala rezervní klíč od domu. Tím se mi podařilo uchovat množství dokumentace včetně ženina notebooku. Mezi jinými jsem našel na papírku poznámku: „S radostí se zbavuji minulosti, život je příjemný. Je mi sladce. Žaludek: snadno a přirozeně zažívám život.“ Dlouho jsem tomu nerozuměl, díky empatii.cz vím, že je to léčivá formulka žaludku. Zřejmě autosugescí při jejím mnohonásobném monotónním memorování si pomáhala od velkých závěrečných bolestí. Abdominální angina se projevuje bolestí břicha po jídle a žena to přičítala jeho „slabosti“. Údajně stejné potíže měl i její otec. Na žaludek si stěžovala i svému původnímu lékaři, ten jí poslal na gastroskopii, sdělil jí výsledky a velmi jemně naznačil, že má dost pacientů, kteří si potíže vymýšlí. To byl okamžik, který manželku zlomil a podlehla lákání nejbližších lidí, kterým věřila. Po přeložení do druhé nemocnice začali gastroskopií a nechali vyšetřit stav tepny, která zásobuje žaludek. Před kolonoskopií stav tepen zásobující tenké a tlusté střevo ošetřujícího lékaře nezajímal.


A dodatek nakonec. Zajděte si do prodejny potřeb pro zahrádkáře a zkuste zvednout dvacetikilový pytel s minerálním hnojivem. O tolik zhubl Ctirad Vitásek.

Dodatek v poledne:
V městečku začaly houkat sirény a v jejich hluku zaniká zvonění z věže kostela. Je to na památku obětí nevinných lidí z ostravské nemocnice.
Stejně hlasitě by mělo znít volání po zveřejnění výsledků střelcovy pitvy. Proč ještě nejsou zveřejněny, si vysvětluji následovně: Policie bezprostředně po činu zajistila jeho zdravotní dokumentaci ode všech lékařů, se kterými přišel do styku, a pečlivě ji studuje. Pak vydá souhrnnou zprávu i s výsledkem pitvy. V tomto případě sklidí mé velké uznání za dobře vykonanou práci. Nebo dokumentaci ještě nezajistila a tím zdravotníkům dává čas, aby ji potřebně upravili. Každopádně, tuším, že náměstek Prymula už pokukuje po krabicích, ve kterých si z ministerstva odnese své osobní věci.


Blogeři abecedně

A Aktuálně.cz Blog · Atapana Mnislav Zelený B Baar Vladimír · Babka Michael · Balabán Miloš · Bartoníček Radek · Bartošek Jan · Bartošová Ela · Bavlšíková Adéla · Bečková Kateřina · Bednář Vojtěch · Bělobrádek Pavel · Beránek Jan · Berkovcová Jana · Bernard Josef · Berwid-Buquoy Jan · Bielinová Petra · Bína Jiří · Bízková Rut · Blaha Stanislav · Blažek Kamil · Bobek Miroslav · Boehmová Tereza · Brenna Yngvar · Bureš Radim · Bůžek Lukáš · Byčkov Semjon C Cerman Ivo · Cizinsky Ludvik Č Černoušek Štěpán · Česko Chytré · Čipera Erik · Čtenářův blog D David Jiří · Davis Magdalena · Dienstbier Jiří · Dlabajová Martina · Dolejš Jiří · Dostál Ondřej · Dudák Vladislav · Duka Dominik · Duong Nguyen Thi Thuy · Dvořák Jan · Dvořák Petr · Dvořáková Vladimíra E Elfmark František F Fafejtová Klára · Fajt Jiří · Fendrych Martin · Fiala Petr · Fibigerová Markéta · Fischer Pavel G Gálik Stanislav · Gargulák Karel · Geislerová Ester · Girsa Václav · Glanc Tomáš · Goláň Tomáš · Gregorová Markéta · Groman Martin H Hájek Jan · Hála Martin · Halík Tomáš · Hamáček Jan · Hampl Václav · Hamplová Jana · Hapala Jiří · Hasenkopf Pavel · Hastík František · Havel Petr · Heller Šimon · Herman Daniel · Heroldová Martina · Hilšer Marek · Hladík Petr · Hlaváček Petr · Hlubučková Andrea · Hnízdil Jan · Hokovský Radko · Holásková Kamila · Holmerová Iva · Honzák Radkin · Horáková Adéla · Horký Petr · Hořejš Nikola · Hořejší Václav · Hrabálek Alexandr · Hradilková Jana · Hrstka Filip · Hřib Zdeněk · Hubálková Pavla · Hubinger Václav · Hülle Tomáš · Hušek Radek · Hvížďala Karel CH Charanzová Dita · Chlup Radek · Chromý Heřman · Chýla Jiří · Chytil Ondřej J Janda Jakub · Janeček Karel · Janeček Vít · Janečková Tereza · Janyška Petr · Jelínková Michaela Mlíčková · Jourová Věra · Just Jiří · Just Vladimír K Kaláb Tomáš · Kania Ondřej · Karfík Filip · Karlický Josef · Klan Petr · Klepárník  Vít · Klíma Pavel · Klíma Vít · Klimeš David · Klusoň Jan · Kňapová Kateřina · Kocián Antonín · Kohoutová Růžena · Koch Paul Vincent · Kolaja Marcel · Kolářová Marie · Kolínská Petra · Kolovratník Martin · Konrádová Kateřina · Kopeček Lubomír · Kostlán František · Kotišová Miluš · Koudelka Zdeněk · Koutská Petra Schwarz · Kozák Kryštof · Krafl Martin · Krása Václav · Kraus Ivan · Kroupová Johana · Křeček Stanislav · Kubr Milan · Kučera Josef · Kučera Vladimír · Kučerová Karolína · Kuchař Jakub · Kuchař Jaroslav · Kukal Petr · Kupka Martin · Kuras Benjamin · Kutílek Petr · Kužílek Oldřich · Kyselý Ondřej L Laně Tomáš · Linhart Zbyněk · Lipavský Jan · Lipold Jan · Lomová Olga M Máca Roman · Mahdalová Eva · Máchalová Jana · Maláčová Jana · Málková Ivana · Marvanová Hana · Mašát Martin · Měska Jiří · Metelka Ladislav · Michálek Libor · Miller Robert · Minář Mikuláš · Minařík Petr · Mittner Jiří · Moore Markéta · Mrkvička Jan · Müller Zdeněk · Mundier Milan · Münich Daniel N Nacher Patrik · Nachtigallová Mariana Novotná · Návrat Petr · Navrátil Marek · Němec Václav · Nerudová Danuše · Nerušil Josef · Niedermayer Luděk · Nosková Věra · Nouzová Pavlína · Nováčková Jana · Novák Aleš · Novotný Martin · Novotný Vít · Nožička Josef O Obluk Karel · Ocelák Radek · Oláh Michal · Ouhel Tomáš · Oujezdská Marie · Outlý Jan P Pačes Václav · Palik Michal · Paroubek Jiří · Pavel Petr · Pavelka Zdenko · Payne Jan · Payne Petr Pazdera · Pehe Jiří · Peksa Mikuláš · Pelda Zdeněk · Petrák Milán · Petříček Tomáš · Petříčková Iva · Pfeffer Vladimír · Pfeiler Tomáš · Pícha Vladimír · Pilip Ivan · Pitek Daniel · Pixová Michaela · Plaček Jan · Podzimek Jan · Pohled zblízka · Polách Kamil · Polčák Stanislav · Potměšilová Hana · Pražskej blog · Prouza Tomáš R Rabas Přemysl · Rajmon David · Rakušan Vít · Ráž Roman · Redakce Aktuálně.cz  · Reiner Martin · Richterová Olga · Robejšek Petr · Ruščák Andrej · Rydzyk Pavel · Rychlík Jan Ř Řebíková Barbora · Řeháčková Karolína Avivi · Říha Miloš · Řízek Tomáš S Sedlák Martin · Seitlová Jitka · Schneider Ondřej · Schwarzenberg Karel · Sirový Michal · Skalíková Lucie · Skuhrovec Jiří · Sládek Jan · Sláma Bohumil · Slavíček Jan · Slejška Zdeněk · Slimáková Margit · Smoljak David · Smutný Pavel · Sobíšek Pavel · Sokačová Linda · Soukal Josef · Soukup Ondřej · Sportbar · Staněk Antonín · Stanoev Martin · Stehlík Michal · Stehlíková Džamila · Stránský Martin Jan · Strmiska Jan · Stulík David · Svárovský Martin · Svoboda Cyril · Svoboda Jiří · Svoboda Pavel · Sýkora Filip · Syrovátka Jonáš Š Šebek Tomáš · Šefrnová Tereza · Šimáček Martin · Šimková Karolína · Šindelář Pavel · Šípová Adéla · Šlechtová Karla · Šmíd Milan · Šojdrová Michaela · Šoltés Michal · Špalková Veronika Krátká · Špinka Filip · Špok Dalibor · Šteffl Ondřej · Štěpán Martin · Štěpánek Pavel · Štern Ivan · Štern Jan · Štětka Václav · Štrobl Daniel T T. Tereza · Táborský Adam · Tejkalová N. Alice · Telička Pavel · Titěrová Kristýna · Tolasz Radim · Tománek Jan · Tomčiak Boris · Tomek Prokop · Tomský Alexander · Trantina Pavel · Tůma Petr · Turek Jan U Uhl Petr · Urban Jan V Vacková Pavla · Václav Petr · Vaculík Jan · Vácha Marek · Valdrová Jana · Vančurová Martina · Vavruška Dalibor · Věchet Martin Geronimo · Vendlová Veronika · Vhrsti · Vích Tomáš · Vlach Robert · Vodrážka Mirek · Vojtěch Adam · Vojtková Michaela Trtíková · Vostrá Denisa · Výborný Marek · Vyskočil František W Walek Czeslaw · Wichterle Kamil · Wirthová Jitka · Witassek Libor Z Zádrapa Lukáš · Zajíček Zdeněk · Zaorálek Lubomír · Závodský Ondřej · Zelený Milan · Zeman Václav · Zima Tomáš · Zlatuška Jiří · Zouzalík Marek Ž Žák Miroslav · Žák Václav · Žantovský Michael · Žantovský Petr Ostatní Dlouhodobě neaktivní blogy