O přístrojích ke zdraví a rozvoji osobnosti

07. 08. 2020 | 07:28
Přečteno 2343 krát
Své lékařské přístroje má klasická medicína, alternativní medicína a jsou i přístroje k rozvoji osobnosti. S příklady posledních dvou bych chtěl čtenáře seznámit a bude to zatím můj nejdelší blog. Kdo vydrží číst do konce, odměnou mu budou kvalitní informace.

O lékařských přístrojích psát nebudu. Musí být schváleny Státním úřadem pro kontrolu léčiv a zdravotnická zařízení je musí dokládat zdravotním pojišťovnám v žádosti o smlouvu. I alternativní medicína má přístroje s různými atesty. Často tvrdí, že jejich použití je schváleno ministerstvem zdravotnictví, mají doporučení věhlasných lékařů, či se o atestech raději nezmiňují. Najdeme je v ordinacích holistických (celostních, komplexních či funkčních) lékařů, fitnesscentrech i wellnesscentrech. Psal jsem o přístroj KARDiVAR používaný MUDr. Kučerou v Aktipu i o elektroakupunktuře (přístroj EAV), používají se screeningové analyzátory Anesa i Metatron Hunter, ve fitnesscentrech jsou k vidění přístroje Body-in. Lidé jsou lákáni i na diagnostické a terapeutické možnosti biorezonanční metody BICOM. Běžně k dostání jsou analytické osobní váhy, které dokážou člověku změřit aktuální metabolický věk, viscerální tuk, tělesný tuk, vodu v těle, svalovinu, kosti, kalorický příjem a index BMI, což je nesmysl a divím se, že na to nikdo neupozornil.

Korunu všemu však nasadil geniální vědec Grigorij Petrovič Grabovoj nabízející přístroj k rozvoji osobnosti. Je tak unikátní, že s ním začnu.

Představení přístroje PRK-1U
VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PODLE UČENÍ GRIGORIJE GRABOVÉHO s využitím přístroje PRK-1U umožňuje člověku vysokou rychlostí rozvíjet své vědomí i ducha a mít pod vědomou
kontrolou události svého života.

Myšlenka člověka – to je slabý světelný signál, který vzhledem k existenci všeobecných informačních vazeb mezi všemi objekty reality spolupracuje s těmito objekty reality a zároveň je ovlivňuje. Rozvíjením svého myšlení můžete naladit své vědomí a rozvíjet svého ducha, takže každá myšlenka člověka bude řídicí a člověk prostřednictvím svého „obyčejného myšlení“ nasměrovaného na tvorbu a zabezpečení věčného života sobě i všem může faktem své existence ve fyzickém těle na zemi řídit celou realitu tak, jak to dělá Stvořitel.

Člověk svým přemýšlením spolupracuje s informacemi celého světa a tato interakce, pokud je přesně zaměřena, může přivést k normě libovolné objekty reality včetně lidského zdraví.

Učení Grigorije Grabového je systém znalostí umožňujících rozvíjet vědomí i ducha člověka pomocí jeho myšlení.
V patentech pro vynálezy Grigorije Grabového je řečeno, že při čtení prací G. P. Grabového a řízení podle jeho metod se ve vědomí člověka generuje normující biosignál.

Generování normujícího biosignálu vznikajícího při myšlení a při koncentracích člověka během používání děl G. P. Grabového jako způsob je chráněno patentem pro vynález G. P. Grabového „Metoda odvrácení katastrof a zařízení pro její uskutečnění v realizaci věčného rozvoje“ je způsob, jímž operátor distribuuje biosignál a dostává tvůrčí výsledek spásy jak sebe samého, tak i všech ostatních objektů reality. To je důkazem, že myšlení disponuje určitou fyzickou aktivitou, fyzickým projevem.
V popisu uvedeného patentu je napsáno, že způsob používání postupu „generujícího biosignály navíc přispívá k normalizaci situace v oblasti údajné katastrofy.“
Takto je patentován způsob dokazující, že čtení a studium díla Grigorije Petroviče Grabového přispívají k normalizaci událostí člověka směrem k věčnému rozvoji s cílem zabránit katastrofickým jevům v organismu a okolním prostředí používáním svého vědomí, které pomocí myšlení generuje biosignály a organizuje život věčný.

Systém přeměny myšlení ve světelné záření pro předávání informací s cílem normalizujícího řízení a učení, které vzniká při myšlení a koncentracích během používání děl G. P. Grabového, je chráněn patentem pro vynález G. Grabového „Systém přenosu informací“. V popisu tohoto patentu je uvedeno, že „z teorie vlnové syntézy a zákonů kvantové mechaniky vyplývá, že myšlenka transformovaná na záření může mít současně dvě kvantové stavy.
Uvedený systém přenosu informací pracuje následujícím způsobem – člověk, který vytváří myšlenku, působí jako operátor předávající informaci.“ To znamená, že je patentován přenos dat jakémukoliv systému prostřednictvím myšlenky. To umožňuje směřovat do oblasti věčného rozvoje normující vyzařování myšlenky zformované dílem G. Grabového, do oblasti organismu a vnějšího prostředí, a tímto způsobem umožňuje vytvářet věčný život.

Přístroj PKR-1U trénuje vědomí, rozvíjí koncentrace věčného života, reaguje na myšlenku člověka, na jeho myšlení a pomáhá člověku v osobním rozvoji.
Do funkcí přístroje je vloženo, že probíhá strukturování řízení prostřednictvím vyčlenění matérie věčného života. Přístroj PRK-1U byl vytvořen na základě vynálezů Grigorije Grabového „Metoda odvrácení katastrof a zařízení pro její uskutečnění“ a „Systém přenosu informací“.

Na vnějším povrchu přístroje jsou rozmístěny čočky – optický systém, který je přijímačem přístroje. Optické charakteristiky a vzájemné rozmístění čoček na přední straně zařízení jsou provedeny na základě patentu „Systém přenosu informací“. To znamená, že při koncentraci pozornosti na čočku přístroje a současném udržením cíle řízení ve vědomí se šíří světlo řídicí myšlenky na čočky přístroje a „myšlenka převedená na záření může mít tak současně dva kvantové stavy“. Právě při koncentraci na čočky přístroje speciálním způsobem může člověk s přístrojem „vstoupit do komunikace“.

Je velmi důležité chápat, že přístroj se řídí vědomím člověka, a to znamená, že pro práci s přístrojem musí člověk neustále provádět aktivní myšlenkovou činnost, pokud se jen dívá na přístroj a o ničem nepřemýšlí, nekoncentruje svoji pozornost, pak práce s přístrojem nebude probíhat. Tento přístroj je určen zejména k rozvoji koncentrace. Nereaguje přímo s materií těla člověka. Přístroj pouze určitým způsobem reaguje s vytvořenou a nasměrovanou myšlenkou člověka. To je důvod, proč se program používání přístroje nazývá „Vzdělávací program Učení Grigorije Grabového s využitím přístroje PRK-1U“. Všem lidem, kteří aktivně pracují s přístrojem, Grigorij Grabovoj poskytuje v různé míře volný přístup ke svému dílu, a to v závislosti na variantě používání přístroje: smlouva na 4 roky, jednorázové sezení a pod. Studium díla Grigorije Grabového pomocí přístroje umožňuje člověku rychleji a efektivněji pochopit a pamatovat si obsah knih a přednášek.
Vnitřní optické systémy přístroje jsou smontovány v souladu s „Metodou odvrácení katastrof a zařízení pro její uskutečnění“, což znamená, že jakákoliv myšlenka spolupůsobící s přístrojem se normuje s přihlédnutím k harmonii všech prvků světa. Tj., při práci s přístrojem člověk nemůže nic zničit a nemůže nikomu ublížit.


Zapnutím přístroj vybírá pólovou charakteristiku věčnosti.

Po zapnutí přístroj „odsekává“ informace, jsou to vibrační charakteristiky, které neodpovídají vibracím matérie věčnosti.

Při součinnosti lidského vědomí a přístroje s cílem prodloužení doby a schopnosti koncentrace se neplýtvá zdroji vědomí.

Přístroj je zaměřen na zabezpečení řízení pouze v souladu s rozvojem koncentrace věčného života a v tomto smyslu je naprosto harmonický, neboť uskutečňuje život a zejména pomáhá zajistit věčný život. Při zapnutí přístroje PRK-1U je u člověka pracujícího s přístrojem na úrovni jasnovidnosti vidět velmi mocné zesílení intenzity vyzařování myšlenky.

Práce probíhá tak, že při vzájemném působení s matérií věčnosti, kterou přístroj vyčleňuje díky tomuto rozšíření řízení, se u člověka objevuje rozvoj koncentrace, neboť vzniká velká koncentrace této matérie. Vzhledem k tomu, že díky myšlence, která je také světlo, lze ovlivnit hmotu těla, pokud ji posuzujeme jako vlnu na mikroúrovni, pak se ukazuje, že díky myšlení lze normalizovat nejen organismus, ale i objekty vnějšího světa. Ve skutečnosti tento přístroj jen jednoduše rozvíjí tuto schopnost.

Můžete si spočítat, jaké by mělo být záření od buňky, aby buňka byla věčná. Přístroj pomocí optického a elektromagnetického působení zvyšuje tuto intenzitu záření od buňky.

To znamená, že při zapnutí přístroje lidé začnou cítit tuto strukturu věčnosti, tedy určitou strukturu, strukturu světla, kterou lze vyčlenit a popsat vlastnostmi polí
a vlastnostmi látky. Přístroj se na každého člověka nastavuje podle jeho individuálních charakteristik a současně může pracovat až 8 lidí.
Pro úspěšnou práci s přístrojem Grigorij Grabovoj provádí pro každého člověka individuální nastavení přístroje, při níž používá svoji řídicí jasnozřivost, ale také aplikuje fyzikálně matematické výpočty a výpočty získané z počítačových programů.
Při konfiguraci zařízení Grigorij Grabovoj posuzuje vzájemné vztahy, mezi nimi je to např. úroveň věčného života, která je při zrození člověka. Tato úroveň je určitá sféra věčného života, která u člověka existuje při narození, a v závislosti na svých segmentech se nějak projevuje různými způsoby na částech těla. To znamená například sféra, která je soustředěná v oblasti bederní části páteře. Dále světlo z této sféry prochází skrze tělo. Tuto matérii věčného života, kterou přístroj generuje, začíná Grigorij Grabovoj geometricky vázat s tím, co vychází z primární úrovně narození člověka – to, co pochází od Boha, jak je to Bohem stvořeno.
Když se tato záření spojí, jsou stejná, což znamená, že toto je přesně záměr spojení tohoto světla věčnosti, které jde od člověka a z přístroje, je to speciální úkol, který vyžaduje řídicí jasnozřivost, aby bylo možné toto spojení provést rychle a přesně.

Přístroj umožňuje rozvíjet 4 typy řízení:
1. rozvoj koncentrace pro věčný život na omlazení,
2. rozvoj koncentrace pro věčný život na libovolnou událost,
3. rozvoj koncentrace pro věčný život na řídicí jasnovidnost,
4. rozvoj koncentrace pro věčný život na řídicí prognózování.
Než začnete pracovat s přístrojem, je třeba přesně určit, jakou koncentraci chcete provádět. Cílem řízení bude „rozvoj koncentrace věčného života“ pro určitou oblast, například „na omlazení“.
Abyste po celou dobu zůstali v kontaktu s přístrojem, je třeba si pamatovat cíl řízení a nejdříve koncentrovat svoji pozornost na malou čočku přístroje a pak si představit, že se světlo řídicí myšlenky nepřetržitě pohybuje po čočkách proti směru hodinových ručiček a tento pohyb po celou dobu koncentrace udržovat ve svém vnímání. Současně je třeba se řídit radami popsanými v konkrétních metodách.
Existují různé varianty duševních aktivit, které lze provádět, aby byl člověk po celou dobu neustále ve spojení s přístrojem. Jednou z možností je současné provádění 4 aktivit:
 Můžete mít stále na paměti cíl řízení, můžete si ho neustále vyslovovat, můžete být připraveni na řešení požadovaného úkolu. Každý člověk si vybere pro sebe vhodnou množnost.
 Je třeba si pamatovat cíl řízení a nejdříve koncentrovat svou pozornost na malou čočku přístroje. Pamatujte, že při takové koncentraci v oblasti malé čočky vzniká projekce světelného signálu řídicí myšlenky. Dále je třeba vizualizovat tento světelný impuls řídicí myšlenky a představit si, že světlo řídicí myšlenky se nepřetržitě pohybuje po čočkách proti směru hodinových ručiček. Po celou dobu koncentrace je nezbytné se snažit ve svém vnímání kontrolovat tento pohyb světla myšlenky, která obsahuje cíl řízení.

V návaznosti na doporučení popsaná v konkrétních metodách se řízení provádí prostřednictvím představ určitých obrazů nebo geometrických útvarů, čísel, které jsou popsány v konkrétních metodách.
 Doporučujeme sledovat rozpoložení nebo pocity, které se v průběhu řízení objeví. Chápeme, že vznik neobvyklých pocitů nebo stavů je ukazatelem toho, že v průběhu provádění řízení a při současné koncentraci na přístroj naše řízení získává díky možnostem přístroje dodatečné zesílení.

Princip práce s přístrojem PRK-1U a jeho činnost:
„Přístroj na rozvíjení koncentrace věčného života PRK-1U je vytvořen podle dvou mých patentů. Prvním patentem je „Metoda prevence katastrof a sestava pro její realizaci“ a druhým patentem je „Systém přenosu informací“. V rámci této metody, kde člověk vytváří biosignál, jak je napsáno v patentu, a zaměřuje jej na optické systémy, optické systémy daný signál zesilují.
V souladu s patentem „Systém přenosu informací“ systém funguje tak, že signál je přenášen téměř okamžitě a dochází ke zvýšení aktivity, tedy druhá činnost jde téměř okamžitě spolu s první. Díky tomu vzniká mocná úroveň zvýšení energetiky řízení, která mimochodem odpovídá pojmu „kvantový skok“, vysoké energetické úrovně a díky tomu se mysl člověka stává produktivnější, zrychluje se myšlení, podle existující praxe se rozvíjí u lidí řídicí jasnovidnost.
Odlišnost řídicí jasnovidnosti spočívá v tom, že člověk vidí nejen to, co není viditelné pro oči na velké vzdálenosti, ale současně silou vůle řídí směrem k lepšímu z hlediska právě věčného života, věčného rozvoje. Obdobně se rozvíjí řídicí prognózování, tedy pro budoucnost. V souladu s událostmi, které člověk řeší jak v duchovní sféře, tak i na fyzické úrovni, vznikají významná zlepšení včetně toho, co se týká organismu člověka.“
Význam celého patentu spočívá v tom, že myšlenka je považována za slabý světelný signál, který se šíří skrze krystal.
V tomto případě tento signál myšlenky dopadá na vnější čočku a v souladu s patentem „Systém přenosu informací“ se přenáší na vnitřní optickou jednotku.
Vnitřní jednotka tohoto přístroje PRK-1U je sestrojena podle patentu „Metoda prevence katastrof a sestava pro jeho realizování.“
Signál, který vychází z mysli, je zpracován díky optickému přenosu světla a pak je pomocí mikroelektronických komponentů doplněn o elektromagnetické pole.
Dále se využívá principu duality, který ve fyzice existuje, tj., že jakoukoli materii lze zkoumat po vlnové stránce i jako částici. Když jsem přímo realizoval nastavení optického bloku a jeho sladění s elektromagnetickým polem, samozřejmě jsem přidal možnost své osobní schopnosti řídicí jasnozřivosti.
Vlastně přístroj sám o sobě rozvíjí řídicí jasnovidnost, organizuje koncentraci věčného života řídicím jasnovidectvím, pak koncentraci věčného života prostřednictvím řídicího prognózování a jakékoliv události. Současně má přístroj na rozvoj koncentrace funkci omlazení prostřednictvím koncentrace věčného života.
Proto se přístroj pro rozvoj zejména koncentrace také tak nazývá – „Přístroj na rozvíjení koncentrace PRK-1U“. Index „U“ – znamená rozsah aplikace, tzn., že je univerzální, neboť existuje řada samostatných přístrojů, které se týkají medicíny, techniky a tak dále.
A proč je uvedeno, že se týká koncentrací, které se vztahují k věčnému životu? Protože přístroj vybírá frekvenční spektra, která odpovídají přesně vibračním charakteristikám makromaterie, tedy struktuře věčnosti. To znamená, že přístroj ve skutečnosti vybírá pólovou charakteristiku věčnosti.
To se děje díky principu duality – nanášení vibračních charakteristik materiální struktury člověka se přidává jakoby v koherentní variantě na tuto vibraci. Ukazuje se, že každý, kdo provádí testování, každý něco pociťuje.
Zde se celá struktura světa vyčleňuje do určité formy, která je viditelná pomocí řídicí jasnozřivosti. Tato forma dává světelné záření věčnosti.
Formu pole převádím do formy vibrace. Tzn., že jakákoliv forma vyzařuje nějaké světlo. V souladu s tím, jestliže veškerou informaci světa převedeme na formu, tato forma má objem a vyzařuje světlo. Samotnou formu vybírám pomocí řídicí jasnovidnosti. Zároveň existuje forma odpovídající buňce člověka.
Tato forma také vyčleňuje určitý tzv. koeficient radiálního záření.
Díky tomuto koeficient radiálního záření lze přesně spočítat, kolik světla se vyčleňuje konkrétním geometrickým útvarem a kolik tohoto světla dopadá na druhý geometrický útvar.
To znamená, že jednoduše struktura, která ve skutečnosti odpovídá věčnosti a samostatné buňce organismu, tam vyrovnává množství záření mezi buňkou a veškerou formou celého světa.
Pak stačí jednoduše vyřešit inverzní matematický úkol, tj. jaké by mělo být záření od buňky, aby buňka byla věčnou. Přístroj pomocí optického a elektromagnetického působení zvyšuje tuto intenzitu.
A proto při zapnutí přístroje začnou lidé cítit tuto strukturu věčnosti, tedy určitou strukturu, strukturu světla, kterou lze vyčlenit, popsat vlastnostmi polí a vlastností látky. To znamená, lze ji používat jako korpuskulární model částice, tak i a vlnový model. Může to být jak pole, tak i částice.
Již nyní ti, kteří již přístroj testovali (jedná se už asi o stovku lidí) a používali, všichni bez výjimky hned zpočátku pociťovali něco, co se dá spíš nazvat jako „pole“. Vznikají takové vlastnosti, které odpovídají věčnému životu, které odpovídají dlouhému životu – takové pocity jako zmenšení hmotnosti těla, něco jako určitý pocit levitace, lehkosti.
Potom mnozí, pokud měli problémy spojené se svým zdravím, místně pociťují příliv tepla v tomto místě a na úrovni fyzikálních zákonů dochází na kvantové mechanické úrovni k posílení struktury hmoty směrem k věčnosti.
Posiluje se hmota směrem k věčnosti.
Mění se tam odpovídajícím způsobem vlastnosti, které jsou vlastní hmotě. Při testování látky v laboratorních podmínkách se např. jakoby struktura plasticity, struktura pružnosti materiálu se stala stabilnější.
Při zapnutí přístroje je vykazováno velmi mocné zesílení intenzity vyzařování myšlenky.
Je vidět, jak vyzařování myšlenky dopadá do struktury organismu – do materiální struktury organismu. Vzhledem k tomu, že díky myšlence, která je také světlo, lze ovlivnit hmotu těla, pokud ji posuzujeme jako vlnu na mikroúrovni, pak se ukazuje, že díky myšlení lze normalizovat organismus, ale nejen ten, ale také objekty vnějšího světa. Ve skutečnosti tento přístroj jen jednoduše rozvíjí tuto schopnost.
Je-li ale tato schopnost již u člověka rozvinutá, přístroj není potřebný. V popisu přístroje je napsáno, že při práci s rozvíjením řídicího prognózování si lze stanovit tento úkol: naučit se tak samostatně pracovat, aby již používání přístroje nebylo nutné.
V souladu s tím daná třída přístrojů tohoto typu řeší takový úkol, aby člověk v podmínkách kybernetizace budoucnosti, kdy bude existovat mnoho kybernetických systémů, nebyl v nekonečném rozvoji závislý na systémech přístrojů.
Systém bezpečného věčného rozvoje lidstva, obecně živých organismů. V souladu s tím cílem tohoto přístroje je vytvořit takové zaměření této třídy přístrojů, vytvořit směr výroby přístrojů, kdy přístroj není nebezpečný, neboť je řízen vědomím. Nu, je to jeden ze systémových úkolů této třídy přístrojů. Logicky je to jasné – pokud se kontroluje přístroj Vědomím, znamená to maximální bezpečnost tohoto přístroje.
Při konfiguraci zařízení „…posuzuji vzájemný vztah, za prvé, je to úroveň věčného života, která je při zrození člověka. Zkoumám, k jakému rozvoji dojde v budoucnu, když již nějakou dobu opravdu samostatně pracujeme. Ukazuje se, že tato úroveň – určitá sféra věčného života, která u člověka existuje při narození, se nějak projevuje různými způsoby na částech těla. To znamená například sféra soustředěná v oblasti bederní části páteře. Dále světlo z této sféry prochází skrze tělo. Tuto matérii věčného života, kterou přístroj generuje, začínám geometricky vázat s tím, co vychází z primární úrovně narození člověka – to, co pochází od Boha, jak je to Bohem stvořeno.
Když tato záření přijdou do kontaktu, jsou stejná, což znamená, že toto je přesně záměr spojení tohoto světla věčnosti, které jde od člověka a z přístroje. Je to speciální úkol, který vyžaduje řídicí jasnozřivost, aby bylo možné toto spojení provést rychle a přesně.“

90 minut ve stavu skutečného věčného života!

Společné použití přístroje pro rozvoj koncentrací věčného života je jedinečnou příležitostí pocítit právě stav věčného života, v kterém každý účastník pomáhá všem ostatním a současně se jemu samotnému dostává pomoci od všech účastníků on-line vysílání. Věčný život ve skutečnosti není trvalá posloupnost nějakých činností. Věčný život je stav, mimořádný stav vědomí člověka, stav jeho ducha, duše, fyzického těla, člověk nacházející se v tomto stavu je vždy věčný!
To znamená, že můžete použít analogii s tím, jak v každodenním životě každý člověk může udržovat rovnováhu a koordinovat pohyby svého fyzického těla prakticky bez toho, aniž by tomu věnoval zvláštní pozornost. Kdysi dávno v dětství jsme se naučili chodit, držet páteř ve vzpřímené poloze, všechny každodenní pohyby našeho těla byly dovedeny k automatickému provádění a pak již celý svůj vědomý život tyto návyky bez přemýšlení používáme, aniž bychom se zamýšleli nad tím, jaké svaly a vazy a v jakém pořadí musíme stále smršťovat či uvolňovat, abychom mohli své fyzické tělo používat k životu, jak potřebujeme.
Totéž se děje s výcvikem stavu věčného života. Tento stav je určitá rovnováha, synchronizace optických účinků všech našich struktur – vědomí, duše, ducha a fyzického těla. Dokud se plně na 100 % nerozvine jasnovidnost, můžeme tento stav trénovat jakoby po paměti. I když jsme také natrénovali rovnováhu, nedíváme se bezprostředně na své tělo. Smysl pro rovnováhu je založen na pocitech, zde nám pomáhá k jemně vyladěný „fyziologický gyroskop“ – orgán rovnováhy neboli vestibulární ústrojí nalézající se ve vnitřním uchu člověka.“
Přístroj PRK-1U je nástroj, umožňující již nyní pocítit a připomenout si stav věčného života, pocit stavu věčného života. To znamená, že použitím přístroje můžeme vejít do stavu věčného života „on-line“, „non-stop“ bez čekání, až naše vědomí v plné míře „zapne“ přirozené struktury udržující tento stav, které má každé vědomí, ale zatím „ve stavu spánku“.
Přístroj pro rozvoj koncentrací věčného života vytváří mocné záření věčného života
a účastníci on-line vysílání, kteří mají osobní nastavení přístroje na své vědomí
a přístroj používají, získávají příležitost vyvažovat světelnou optiku svých struktur
v průběhu 90 minut stejným cvičením a z tohoto důvodu si zapamatují tento stav a mohou si jej samostatně podržet dostatečně dlouhou dobu až do příštího vysílání a tak dále. Člověk si pozvolna na tento stav přivyká a může v něm být více či méně stabilní.
Samozřejmě, člověk, který podepsal sublicenční smlouvu na používání přístroje
PRK-1U v procesu studia Učení Grigorije Grabového, bude mít příležitost pracovat
s přístrojem trvale. Proces rozvoje vědomí a ducha člověka bude probíhat podle stejného mechanismu, který je již popsán výše. Je třeba pochopit, že během souběžné kolektivní práce velkého počtu lidí s přístrojem existuje ještě jeden aspekt, který má velký význam pro rychlost rozvoje jak každého účastníka v on-line vysílání, tak i veškeré reality.
Skupina lidí pracujících ve stejnou dobu vytváří spolu s přístrojem velmi silný impuls věčného života, který, jak již bylo řečeno, je silným podnětem pro rozvoj každého účastníka v on-line vysílání, ale ještě také vytváří podmínky pro přechod do stavu věčného života i jiných živých bytostí.
Dnes jsme společně dostali šanci v aktuálním čase vysokou rychlostí přiblížit věčný život, ale pro to je třeba, aby se co nejvíce lidí připojilo ke kolektivnímu řízení během on-line vysílání přístroje. Vysílání je možné se zúčastnit jednorázově za poplatek
100 EUR, který slouží k individuálnímu nastavení přístroje přímo na konkrétního posluchače, nebo 3x týdně, kdy po uzavření sublicenční smlouvy na používání přístroje PRK-1U v procesu studia Učení Grigorije Grabového podle standardního akademického programu je přístroj také na posluchače individuálně nastaven.
[Pozn. Varianta sublicenční smlouvy je také zpoplatněná. V tomto případě po půlroce používání přístroje 3x týdně je přístroj dokonale odladěn a lze jej pak kdykoliv neomezeně používat.]
Grigorij Petrovič Grabovoj dělá vše možné a nemožné, aby nám pomohl stát se takovými, jakými nás stvořil Stvořitel – věčně mladými, věčně šťastnými a radostnými. Dnes je Věčný Život v našich rukách a pouze na nás závisí, kdy bude absolutně projeven v naší fyzické realitě!

Možnosti a ceny:
Přístroj pro rozvoj koncentrace PRK-1U byl vytvořen Grigorijem Grabovým na základě jeho velkého vědeckého výzkumu a jeho zaregistrovaných patentů. Přístroj bude nastaven podle osobních parametrů účastníků koncentrace.
Koncentrací na přístroj je možné rozvíjet vlastní vědomí člověka, aby byl schopen řídit události (včetně zdraví) pozitivním směrem, rozvíjet jasnovidnost a aby dokázal sestavovat příznivé budoucí události.
Přístroj je navržen tak, aby rozvíjel následující typy koncentrací:
 Koncentrace na jakoukoliv událost (včetně onemocnění),
 Koncentrace na omlazení,
 Koncentrace na rozvoj řídicí jasnovidnosti,
 Koncentrace na rozvoj řídicího prognózování.
TENTO PŘÍSTROJ NEMÁ VE SVĚTĚ OBDOBY!
Nyní je možné uzavřít smlouvu na získání fyzického přístroje na koncentrace PRK-1U, nebo smlouvu na 24hodinový online přístup k přístroji PRK-1U.
 Fyzické zařízení je k dispozici ve dvou verzích: PRK-1U a PRK-1U s diamanty.

PRK-1U bez diamantů – cena 9700 EUR

PRK-1U s diamanty – cena 10700 EUR
Přístroj PRK-1U s diamanty je výkonnější než PRK-1U.
Fyzický přístroj (s diamanty i bez něj) může být naladěn až na 8 osob (jedna rodina nebo skupina přátel) a přístroj je dodán osobě, která uzavírá smlouvu.

Kromě toho každý člen této skupiny dostane účet pro online koncentraci na duplikátu fyzického zařízení, které skupina obdržela (duplikát je v areálu společnosti). Tento duplikát pro online koncentrace je nastaven pro stejné lidi, pro které je naladěno fyzické zařízení. To je praktické zejména pro každého člena rodiny nebo skupiny, neboť tak lze používat tento online účet pro koncentraci v době, kdy je přístroj na jiném místě nebo je-li člen skupiny na cestách. Tento online přístup je poskytován na dobu 4 let. Po uplynutí této lhůty má smluvní strana k dispozici jen fyzické zařízení.
 Online přístup ke koncentracím s přístrojem PRK-1U.

Cena online přístupu pro jednu osobu je 1212 EUR
Osoba, která dostane přístup, může používat tento účet pro online koncentrace kdekoliv, např. na cestách, a to pomocí smartphonu, iPadu, notebooku nebo domácího počítače. Tento online přístup je poskytován na dobu 4 let (24 hodin/7 dní v týdnu).
 Jednorázová 90minutová online koncentrace s přístrojem PRK-1U
Zájemci mohou absolvovat 90minutovou zkušební online koncentraci s přístrojem PRK-1U, který je na ně specificky nastavený. Tento test může být organizován prostřednictvím organizátora a stojí 100 EUR za osobu. Pokud po ukončení testování zájemce uzavře smlouvu o online přístupu nebo o fyzickém přístroji, poplatek za testovací koncentraci je od ceny odpočítán. Předpokladem pro uzavření smlouvy o online přístupu nebo o fyzickém zařízením je tento 90minutový test. Po absolvování zkušební koncentrace však podepsání smlouvy není povinné, tzn., zájemce může absolvovat pouze zkušební koncentraci.
Rozdíl mezi online přístupem a fyzickým přístrojem:
Síla koncentrací a rozvoj vědomí v důsledku koncentrací je stejná. Nicméně fyzické zařízení má jednu výhodu: Když je přístroj zapnutý a v jeho dosahu 3 m se nalézá osoba, na kterou je naladěný, tak normalizuje její události, a to i v případě, že se tato osoba momentálně nekoncentruje.

* Proč se tedy koncentrovat, když fyzické zařízení pracuje a normalizuje události?
Koncentrací se rozvíjí vědomí člověka. Člověk s rozvinutým vědomím je schopen normalizovat své vlastní události i bez přístroje a rozvíjí svoji jasnovidnost.

Příklady výsledků získaných po používání přístroje:

Po 25minutové online koncentraci na přístroj PRK-1U se 10letá dívka zcela uzdravila ze spalniček. Byl to první den nemoci s červenou vyrážkou po celém těle a vysokou horečkou. Poté, co lékař potvrdil diagnózu, příbuzný dívky se koncentroval na přístroj PRK-1U a měl stále na mysli cíl koncentrace: „(jméno) je zdravá“, současně se koncentroval na číselnou řadu 4214825 (spalničky) z knihy Grigorije Grabového „Obnovení organismu člověka koncentrací na čísla“. Za pár hodin po koncentraci se dívka cítila lépe, neměla horečku, červená vyrážka zmizela. Druhý den byla dívka úplně zdravá.

Žena 86 let měla velmi těžký zápal plic, který se zhoršoval i přes probíhající léčbu. Její stav byl natolik špatný, že se dusila. Její příbuzní a lékaři nedoufali, že se dožije příštího rána. Jeden z jejich přátel, který měl k dispozici online přístup k přístroji PRK-1U, se začal koncentrovat na přístroj a měl na mysli cíl: „(jméno) je zdravá“. Současně se koncentroval na číselnou řadu pro zápal plic z knihy Grigorije Grabového „Obnovení organismu člověka koncentrací na čísla“. Ráno se žena cítila mnohem lépe. Mohla volně dýchat, méně kašlala a cítila se, jakoby pojedla nějaké jídlo. Za týden se úplně zotavila.

Jedna z lektorek Vzdělávacího centra Grigorije Grabového cestovala z Ruska do Jižní Ameriky, aby zde měla přednášku. Během cesty nastala změna způsobená leteckou společností v USA. Když lektorka přistoupila k odbavovací přepážce společnosti South American, byla informována o zrušení letu z důvodu stávky a že náhradní let se může uskutečnit až další den, a to s mnoha přestupy, které by prodloužily celou cestu o tři dny. Lektorka měla online přístup k přístroji PRK-1U. Začala se koncentrovat na přístroj a na mysli měla cíl: „Moje cesta probíhá harmonicky a ve správný čas“. Za půl hodiny opět přistoupila k zaměstnancům letecké společnosti, kteří ji oznámili, že může být zaregistrována k dalšímu letu do požadovaného cíle, který bude již brzo vypraven a navíc – jedná se o přímý let. Lektorka pohodlně dorazila do cíle jen s malým zpožděním.

(Překlad Hana Chupíková, 2018)

Tak toto je přístroj G. P. Grabovoje, nad kterým v úžasu zůstává rozum stát. Zajímalo by mne, kolik českých žen ho už vlastní. Pokud mají za muže technika, jistě mu zvědavost nedala, odmontoval si spodní stěnu přístroje a následně dal manželce pár facek. Istambulská úmluva se vztahuje pouze na ženy se zachovaným kritickým myšlením.

Velmi slabým odvarem jsou přístroje nabízené v e-shopu známým českým ortopédem
MUDr. Zdeňkem Šosem, který se nespokojil s tím, co mu dalo studium klasické medicíny, ale ve svém zařízení REHA-ARNIKA využívá alternativní medicínu, včetně tradiční čínské. Je autorem knih Meridiánové masáže a Baňkování a moxování. Jeho masérky klientům nabízejí Dornovu metodu, Breussovu masáž i reflexní terapii plosky nohy.

Jeho přístroje předběhly dobu, takže Státní ústav pro kontrolu léčiv jejich schválení zřejmě pozastavil do doby, než budou u člověka vědecky prokázány toky energií v meridiánech, o kterých ví tradiční čínská medicína již pět tisíc let. Pokud by za nabízené přístroje dostal od Sisyfa bludný balvan, bude to neprávem.


Prvním přístrojem je akupunkturní pero Promed umožňující vyhledání akupunkturních bodů a následnou elektrickou stimulaci nalezených bodů. Je nástupcem známé Medisany a je vybaveno řadou doplňků. Cena: 3.400,- Kč

Dalším je sonda e-ACU-Pen určená rovněž pro vyhledání akupunkturních bodů a jejich stimulaci. Má integrované rozhraní pro připojení do systému ACU-M. Cena 1.320,- Kč

Třetí přístrojem je Converter ACU-M umožňující digitální vyhodnocení energetického stavu organismu na základě měření sad akupunkturních bodů. Signál ze sondy je převeden do počítače, kde jsou naměřené hodnoty uloženy a vyhodnoceny. Součástí dodávky je USB HW klíč, bez kterého program pracuje pouze v demo režimu. Cena 18.580,- Kč

Poslední komplet ACU-M umožňuje digitální vyhodnocení energetického stavu organismu na základě měření sad akupunkturních bodů. Cena 19.900,- Kč


V nabídce je uvedeno, že jde o užitečnou pomůcku pro všechny, kdo využívají učení tradiční čínské medicíny. Jeho pacienti potvrdí, jak moc jim přístroje pomohly.

Dodatek 11. 8. 2020:
Poděkování Martinu Veselovskému za dnešní video na DVTV Biohackerka: Stala jsem se pokusným králíkem. Fascinuje mne, čeho je moje tělo schopné. Poslouchat Veroniku Allister je požitek. Odkazuji čtenáře na svůj blog Něco na tom asi bude.










Blogeři abecedně

A Aktuálně.cz Blog · Atapana Mnislav Zelený B Baar Vladimír · Babka Michael · Balabán Miloš · Bartoníček Radek · Bartošek Jan · Bartošová Ela · Bavlšíková Adéla · Bečková Kateřina · Bednář Vojtěch · Bělobrádek Pavel · Beránek Jan · Berkovcová Jana · Bernard Josef · Berwid-Buquoy Jan · Bielinová Petra · Bína Jiří · Bízková Rut · Blaha Stanislav · Blažek Kamil · Bobek Miroslav · Boehmová Tereza · Brenna Yngvar · Bureš Radim · Bůžek Lukáš · Byčkov Semjon C Cerman Ivo · Cizinsky Ludvik Č Černoušek Štěpán · Česko Chytré · Čipera Erik · Čtenářův blog D David Jiří · Davis Magdalena · Dienstbier Jiří · Dlabajová Martina · Dolejš Jiří · Dostál Ondřej · Dudák Vladislav · Duka Dominik · Duong Nguyen Thi Thuy · Dvořák Jan · Dvořák Petr · Dvořáková Vladimíra E Elfmark František F Fafejtová Klára · Fajt Jiří · Fendrych Martin · Fiala Petr · Fibigerová Markéta · Fischer Pavel G Gálik Stanislav · Gargulák Karel · Geislerová Ester · Girsa Václav · Glanc Tomáš · Goláň Tomáš · Gregorová Markéta · Groman Martin H Hájek Jan · Hála Martin · Halík Tomáš · Hamáček Jan · Hampl Václav · Hamplová Jana · Hapala Jiří · Hasenkopf Pavel · Hastík František · Havel Petr · Heller Šimon · Herman Daniel · Heroldová Martina · Hilšer Marek · Hladík Petr · Hlaváček Petr · Hlubučková Andrea · Hnízdil Jan · Hokovský Radko · Holásková Kamila · Holmerová Iva · Honzák Radkin · Horáková Adéla · Horký Petr · Hořejš Nikola · Hořejší Václav · Hrabálek Alexandr · Hradilková Jana · Hrstka Filip · Hřib Zdeněk · Hubálková Pavla · Hubinger Václav · Hülle Tomáš · Hušek Radek · Hvížďala Karel CH Charanzová Dita · Chlup Radek · Chromý Heřman · Chýla Jiří · Chytil Ondřej J Janda Jakub · Janeček Karel · Janeček Vít · Janečková Tereza · Janyška Petr · Jelínková Michaela Mlíčková · Jourová Věra · Just Jiří · Just Vladimír K Kaláb Tomáš · Kania Ondřej · Karfík Filip · Karlický Josef · Klan Petr · Klepárník  Vít · Klíma Pavel · Klíma Vít · Klimeš David · Klusoň Jan · Kňapová Kateřina · Kocián Antonín · Kohoutová Růžena · Koch Paul Vincent · Kolaja Marcel · Kolářová Marie · Kolínská Petra · Kolovratník Martin · Konrádová Kateřina · Kopeček Lubomír · Kostlán František · Kotišová Miluš · Koudelka Zdeněk · Koutská Petra Schwarz · Kozák Kryštof · Krafl Martin · Krása Václav · Kraus Ivan · Kroupová Johana · Křeček Stanislav · Kubr Milan · Kučera Josef · Kučera Vladimír · Kučerová Karolína · Kuchař Jakub · Kuchař Jaroslav · Kukal Petr · Kupka Martin · Kuras Benjamin · Kutílek Petr · Kužílek Oldřich · Kyselý Ondřej L Laně Tomáš · Linhart Zbyněk · Lipavský Jan · Lipold Jan · Lomová Olga M Máca Roman · Mahdalová Eva · Máchalová Jana · Maláčová Jana · Málková Ivana · Marvanová Hana · Mašát Martin · Měska Jiří · Metelka Ladislav · Michálek Libor · Miller Robert · Minář Mikuláš · Minařík Petr · Mittner Jiří · Moore Markéta · Mrkvička Jan · Müller Zdeněk · Mundier Milan · Münich Daniel N Nacher Patrik · Nachtigallová Mariana Novotná · Návrat Petr · Navrátil Marek · Němec Václav · Nerudová Danuše · Nerušil Josef · Niedermayer Luděk · Nosková Věra · Nouzová Pavlína · Nováčková Jana · Novák Aleš · Novotný Martin · Novotný Vít · Nožička Josef O Obluk Karel · Ocelák Radek · Oláh Michal · Ouhel Tomáš · Oujezdská Marie · Outlý Jan P Pačes Václav · Palik Michal · Paroubek Jiří · Pavel Petr · Pavelka Zdenko · Payne Jan · Payne Petr Pazdera · Pehe Jiří · Peksa Mikuláš · Pelda Zdeněk · Petrák Milán · Petříček Tomáš · Petříčková Iva · Pfeffer Vladimír · Pfeiler Tomáš · Pícha Vladimír · Pilip Ivan · Pitek Daniel · Pixová Michaela · Plaček Jan · Podzimek Jan · Pohled zblízka · Polách Kamil · Polčák Stanislav · Potměšilová Hana · Pražskej blog · Prouza Tomáš R Rabas Přemysl · Rajmon David · Rakušan Vít · Ráž Roman · Redakce Aktuálně.cz  · Reiner Martin · Richterová Olga · Robejšek Petr · Ruščák Andrej · Rydzyk Pavel · Rychlík Jan Ř Řebíková Barbora · Řeháčková Karolína Avivi · Říha Miloš · Řízek Tomáš S Sedlák Martin · Seitlová Jitka · Schneider Ondřej · Schwarzenberg Karel · Sirový Michal · Skalíková Lucie · Skuhrovec Jiří · Sládek Jan · Sláma Bohumil · Slavíček Jan · Slejška Zdeněk · Slimáková Margit · Smoljak David · Smutný Pavel · Sobíšek Pavel · Sokačová Linda · Soukal Josef · Soukup Ondřej · Sportbar · Staněk Antonín · Stanoev Martin · Stehlík Michal · Stehlíková Džamila · Stránský Martin Jan · Strmiska Jan · Stulík David · Svárovský Martin · Svoboda Cyril · Svoboda Jiří · Svoboda Pavel · Sýkora Filip · Syrovátka Jonáš Š Šebek Tomáš · Šefrnová Tereza · Šimáček Martin · Šimková Karolína · Šindelář Pavel · Šípová Adéla · Šlechtová Karla · Šmíd Milan · Šojdrová Michaela · Šoltés Michal · Špalková Veronika Krátká · Špinka Filip · Špok Dalibor · Šteffl Ondřej · Štěpán Martin · Štěpánek Pavel · Štern Ivan · Štern Jan · Štětka Václav · Štrobl Daniel T T. Tereza · Táborský Adam · Tejkalová N. Alice · Telička Pavel · Titěrová Kristýna · Tolasz Radim · Tománek Jan · Tomčiak Boris · Tomek Prokop · Tomský Alexander · Trantina Pavel · Tůma Petr · Turek Jan U Uhl Petr · Urban Jan V Vacková Pavla · Václav Petr · Vaculík Jan · Vácha Marek · Valdrová Jana · Vančurová Martina · Vavruška Dalibor · Věchet Martin Geronimo · Vendlová Veronika · Vhrsti · Vích Tomáš · Vlach Robert · Vodrážka Mirek · Vojtěch Adam · Vojtková Michaela Trtíková · Vostrá Denisa · Výborný Marek · Vyskočil František W Walek Czeslaw · Wichterle Kamil · Wirthová Jitka · Witassek Libor Z Zádrapa Lukáš · Zajíček Zdeněk · Zaorálek Lubomír · Závodský Ondřej · Zelený Milan · Zeman Václav · Zima Tomáš · Zlatuška Jiří · Zouzalík Marek Ž Žák Miroslav · Žák Václav · Žantovský Michael · Žantovský Petr Ostatní Dlouhodobě neaktivní blogy