O MUDr. Josefu Hrušovském a jeho kvantové homeopatii

27. 01. 2022 | 07:09
Přečteno 6685 krát
V předminulém a do poloviny minulého století se nadaným a chytrým chlapcům říkalo, aby šli studovat na doktora, že se budou mít dobře a budou mít hodně peněz. Platí to i v současné době, ale spíše pro lékaře alternativní medicíny.

Naši lékaři při vrcholící pandemii často pracují v nemocnicích na doraz, protože zaskakují i za nemocné kolegy. Veřejnost to oceňuje a posílá jim drobné dárky i písničky v rádiu a přináší jim, co navařila a upekla. Lékaři, o kterém dnes píši, dávají za jeho skvělou práci lidé to nejpotřebnější. Mám na mysli peníze. Podle jejich názoru si je zaslouží. Takže nikdy nebude demonstrovat za vyšší plat či mzdu a hrozit odchodem ze země.

Zdroj: www.omlazeni.cz/homeopat-josef-hrusovsky-54-108229-0.html. Informace na své cestě o své cestě dostávala i folková zpěvačka Hana Horká.
Zdroj: www.omlazeni.cz/homeopat-josef-hrusovsky-54-108229-0.html. Informace na své cestě o své cestě dostávala i folková zpěvačka Hana Horká.

Zatím, co Pavlu Vondráškovi, specialistovi na Techniku Kvantového Doteku Matrixu, stačí k důvěryhodnosti členství v České lékařské společnosti, MUDr. Josef Hrušovský si s členstvím dělat starosti nemusí, protože jeho klienty taková podružnost nezajímá. Však se také drží v oboru více než dvacet let, což je důkazem, že jeho homeopatika účinkují. S Pavlem Vondráškem je spojuje to, že oba podnikají v něčem kvantovém.
Otevřete-li dnes ze zvědavosti, kdo získal Bludné balvany za minulý rok, webové stránky skeptického spolku Sisyfos, ještě se to nedovíte. Vydržte ještě chvíli. Ale udeří vás do očí článek Věry Noskové o lékaři, který spolupracuje s anděli. Původně vyšel již v roce 2002, ale pro svou aktuálnost byl po dvaceti letech oprášen. Byl jedním z podnětů, na jehož základě se dostaly aktivity MUDr. Josefa Hrušovského do hledáčku spolku Sisyfos a měly přibrzdit tehdejší drzost homeopatů. Po dvaceti letech můžeme konstatovat, že jsou ještě drzejší. Vychovali si dorost, usilují o své místo na slunci a vyzývají vědeckou medicínu k dialogu. Perspektivně usilují o návrat do České lékařské společnosti JEP a chtějí, aby jejich léky hradily zdravotní pojišťovny. Důkazem je část z petice homeopatů:
My, homeopaté, nabízíme při zvládání koronavirové krize pomoc. Homeopatické léky jsou vysoce účinné nejen při samotném onemocnění koronavirem, ale i při léčbě úzkostí, strachů, depresí a jiných potíží, spojených se současnou celospolečenskou situací, i s ekonomickou krizí, která může následovat.
Žádáme média, aby pravdivě informovala veřejnost o možnostech homeopatie a jejího použití v praxi jako účinné pomoci pro zvládnutí krize i jejích důsledků.
Jsme velmi znepokojeni zprávami o plošném očkování obyvatelstva jako jediném možném řešení situace. Očkování proti RNA virům, které rychle mutují, má velmi malou účinnost a použití narychlo vyrobené vakcíny, která neprošla řádným procesem schvalování, může být ve svých důsledcích ničivější, než virus sám.
Žádáme vládu, aby odmítla tlak farmaceutické lobby a médií a zabránila celoplošnému očkování českých občanů proti koronaviru.

Bylo to v roce 2002 a MUDr. Josef Hrušovský byl oceněn Bludným balvanem, ovšem nerozhodilo ho to a ani mu to neubralo na pověsti.

Homeopatika jsou pro část pacientů první volbou, protože jsou údajně daleko účinnější a k tělu šetrnější, než chemické léky vědecké medicíny, které ho otravují. Homeopaté přesvědčují, že ziskuchtivým farmafirmám stojí v cestě, protože nemohou jejich lékům konkurovat.
MUDr. Josef Hrušovský dokázal dostat na trh kvantová homeopatika, která vykazují větší účinek a ten spolu s žádaností neztratila ani dnes. Konečně, takto je prezentuje na své webové stránce:

V ten rok byl Bludným balvanem odměněn i Český rozhlas a oba Balvany spolu souvisely.

Tehdy se na Radu Českého rozhlasu obrátil jeden z posluchačů, kterému se na jeho stížnost nedostalo odpovědi, a který se následně zdravě naštval. Vše je k dohledání na webových stránkách spolku.

Český rozhlas vyvodil důsledky, MUDr. Josef Hrušovský naopak získal aureolu mučedníka za pravdu a přibyli mu další klienti.

Napřed zveřejním vtipné laudatio:

Komise pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků Sisyfos oznamuje, že v kategorii jednotlivců získává za rok 2002
zlatý Bludný balvan
MUDr. Josef Hrušovský
za objev kvantové homeopatie a rozvíjení pragmatické spolupráce s anděly, archanděly a eloi při léčení pozemšťanů
MUDr. Josef Hrušovský je bývalý pediatr a pneumolog. Dnes ale říká: "To mě už nezajímá, to není důležitý". Vynalezl totiž kvantovou homeopatii, která je vší medicíny futrál.
Energetický blok je podle Dr. Hrušovského chybná myšlenka nebo pocit, kterou pacient v sobě má, a na základě toho jedná. Tou si znečišťuje jemná energetická těla. O tom, která myšlenka je chybná, rozhoduje sám kvantový homeopat. Energetický blok umí najít, odstranit, a tím chorobu vyléčí. Doktor Hrušovský se orientuje nejen v hmotném těle pacienta, ale i v jeho éterickém, astrálním, kauzálním a intuitivním těle. Je to kumšt, protože každé toto tělo se uplatňuje v jiné časoprostorové dimenzi, ale to vůbec nevadí, říká dr. Hrušovský, který umí bleskově mezi dimenzemi cestovat. V časoprostorových dimenzích se potkává se svými spolupracovníky - anděly, archanděly a eloi, s nimiž vytváří operativní lékařská konzilia, a společně vyberou pro zablokovaného pacienta homeopatický lék.
MUDr. Hrušovský popírá, že název kvantová odvozuje od kvantové fyziky. Kvantová homeopatie získala zřejmě označení jen od kvant bankovek, které je nutno za „informovanou“ vodu zaplatit.
"Já uzdravuju pacienty z nemocí. Protože to tady nikdo nedělá," říká kvantový lékař, který z medicíny chytře vycouval. Zdravotní karty o pacientech si schválně nevede, ani o pacientech s těžkými chorobami. "Jak můžete založit kartu na věci, do kterých nikomu nic není? Tady se pracuje s intimitou. Toto jsou začátky transformace zdravotnictví na celé planetě. Na rozdíl od klasických lékařů já lidi uzdravuju, protože poznám, že chybná informace vznikla třeba před dvěma sty lety, duše si to pamatuje, a žádá si vyčištění, takže vyleze ven skrz povrch toho těla," říká náš laureát, který občas vidí barevné paprsky a kuličky, to vše je prý ale součástí jeho zázračného léčitelství.
Na otázku reportérky Novy: "Pane Hrušovský, nejste blázen?" se smíchem doplnil, že bláznem je, ale kosmickým.
Kosmický blázen, pozemský podnikatel, tak lze charakterizovat našeho zlatého laureáta, který se podřizuje poptávce a vybírá za své půldenní semináře, na nichž se scházejí stovky zájemkyň, po 600 korunách za osobu. Lukrativní přednášková činnost o léčivém diamantovém paprsku, nejde o metaforu laseru, je mohutnou společenskou a finanční nadstavbou nad mravenčí prací s jednotlivými klienty. Kde bývá nadšený dav, tam se najde i kapitál. Konec laudatia

Následuje článek Věry Noskové:

Lékař, který spolupracuje s archanděli
Rozhovor s kvantovým homeopatem
Věra Nosková, původně vyšlo ve Zpravodaji Sisyfa 1/2002

MUDr. Josef Hrušovský je pediatr a pneumolog. Nyní má soukromou praxi, pronajal si malou místnost v Centru med., což je nestátní zdravotnické zařízení rozpínající ochranná křídla nad alternativními způsoby léčení kombinované s běžnou lékařskou péčí soukromých lékařů. Nedá se říci, že by vilku korunovanou labutí u stanice Nábřeží kap. Jaroše v Praze 7 obléhali pacienti. Je v ní ticho a klid, vzácně potkáte pacienta. Já ale jdu za lékařem – léčitelem jako novinářka. Mám v úmyslu o jeho léčebné metodě napsat do jistého deníku, také to panu doktorovi sděluji, a on je rád. Dr. Hrušovský je urostlý muž středního věku. Místo bílého pláště má na sobě černou košili, namísto stetoskopu má před sebou výstavku polodrahokamů. V malé vitrince jsou nepatrné lahvičky s homeopatiky.
(Náš rozhovor jsem nakonec, vzhledem k jeho bizarnímu obsahu, nemohla novinám nabídnout. Nabízím ho alespoň čtenářům Zpravodaje.)
Věra Nosková: O homeopatii něco vím, ale termín kvantová homeopatie mě poněkud zarazil, připomíná mi termín kvantová fyzika.
MUDr. Josef Hrušovský: Správně, samozřejmě. Klasická homeopatie pracuje s konstitucí a podle typologie určuje homeopatické léky. Podle mysli, podle příznaků, které se týkají orgánů nebo systémů orgánů, neboli generálie, partikulárie anebo příznaků mysli. A to celé když se dá dohromady, tak to vytvoří konstituci a podle ní se empiricky vybírají homeopatika.
V. N.: Když k vám přijde pacient, musíte nejdříve určit, jaký je typ?
Dr. H.: Vůbec ne. Já hledám energetické bloky. Já jsem vám jenom vysvětloval, jak pracuje konstituční homeopatie v kostce, ale to já vůbec nedělám. Samozřejmě je to podle Hahnemanna, ten byl perfektní. Ale kvantová homeopatie je součástí úplně nové medicíny, která sestává ze tří složek: kvantové homeopatie, energetické medicíny a duchovní etikoterapie. V podstatě jde o to, že se v mnohorozměrném energetickém systému člověka, který se skládá z fyzického těla, éterického, astrálního, kauzálního a intuitivního – každé to tělo se uplatňuje v jiné časoprostorové dimenzi, ale to vůbec nevadí, nicméně v každém tom těle může být energetický blok. A ten musíme přesně najít. Co to je energetický blok? Energetický blok je chybná myšlenka nebo chybný pocit, který ten člověk v sobě má, a na základě toho jedná. Samozřejmě, natluče si nos, naráží na situace, které neumí zvládat a nabaluje si další chybné myšlenky, a tak si znečišťuje ta jemná energetická těla. Když chci pacientovi pomoci, tak vím, že například znečištění v kauzálním těle v podstatě souvisí s myšlenkou lenivosti ve fyzickém těle, zvlášť když tu lenivost aktivně uplatňujete v praxi, třeba obezitou. Nebo vyšší krevní tlak. Nebo žaludeční vředy. A když ještě k té lenivosti nasednou špatné životní prostředí, špatné stravovací návyky, málo pohybu, víc cholesterolu. Ale základem diagnózy například u vysokého krevního tlaku je dejme tomu lenivost. To dávám jen jako příklad. Může to být třeba vzteklost. Nebo agresivita, ale potlačená, schovaná. A já najdu ten energetický blok a ten uvolním tím homeopatickým lékem.
V. N.: Jak ho nacházíte? Jakou technikou?
Dr. Hr.: Díky tomu, že znám ezoterickou anatomii i fyziologii jemného energetického těla. Když určitě víte, že za energetický blok odpovídá špatná myšlenka nebo pocit, tak za tím stojí určité duchovní síly. Tady jsme už v mnohorozměrném světě. Tady je mimosmyslová spolupráce s elementárními bytostmi, s anděly, archanděly, eloi. Já uzdravuju pacienty, ale uzdravuju je z nemocí, z chorob. Protože to tady nikdo nedělá. Je to medicína, která na světě nikde není, je Czech made, já jsem ji založil.
V. N.: Takže jsem přišla za tím pravým...
Dr. Hr.: Ano. Je to spolupráce mezi říšemi, ale zcela pragmatická, praktická, to nejsou žádné čáry máry, prostě tak to je a samozřejmě, že tady musím už mít určité informace z kosmogonie, z kosmokoncepce, jak je utvářen svět, jak je makrokosmos, jak je mikrokosmos, jak nahoře tak dole. A ten energetický blok se uvolní pomocí homeopatika nebo se dá uvolnit mantrou nebo jinými způsoby. Mantra je odříkávání nějakého energetického slova. Já se vrátím k té své nové medicíně, protože to je ten triumvirát té kvantové homeopatie, energetické medicíny a duchovní etikoterapie. Jinými slovy, homeopatikum o vysoké potenci, třeba 10 tisíc vám uvolní ten energetický blok, to znamená, atakuje tu chybnou informaci v podvědomí. Třeba v mentálním těle dejme tomu chybnou informaci nenávisti, mimochodem zodpovědnou za rakovinu. Takhle se dá předcházet rakovině.
V. N.: Vždyť rakovinu dostávají i hodní láskyplní lidé.
Dr. Hr.: Ale víte, jak mají zanešené podvědomí? Nenávistí, hněvem, vztekem, ale nedokážou to uvolnit, protože existují společenská tabu, a oni jsou laskaví, ale vevnitř to kvasí. Já je vyléčím tím, že se to uvolní.
V. N.: Oni ten hněv ventilují?
Dr. Hr.: Ne. Ale nenávist je vždycky mysl – forma neboli myšlenka – informace, informace je určitá vibrace. Ta vibrace se pohne, takže tam se najednou pohne proud energie. A jakmile už se to pohne, tak už to není lékařská kvantová homeoptie, ale energetická medicína. Takže z kvantové homeopatie do energetické medicíny vibrace nenávisti se pohne a běží. A běží určitými drahami, protože já znám ezoterickou anatomii i fyziologii. Tam jsou meridiány, čakry, potom jsou tam sefiroty, potom dráhy mezi sefirotama, kvantové vrstvy těch drah, kvantové vrstvy sefirotů, jenže to normální medicína neví. Ale ezoterici to vědí. Nicméně jsou to struktury, které nejsou hmatatelné, nejsou poznatelné.
V. N.: Jak tedy o nich víte?
Dr. Hr.: No mimosmyslově. To nemůžete používat rozum, ale použijete právě tu spolupráci s těmi entitami, jako jsou třeba andělé.
V. N.: Když k vám přijde člověk například s rakovinou, i takoví asi přicházejí...
Dr. Hr.: I takoví přicházejí, a když je to v začátku, tak se dá zastavit a když se stimuluje imunita, tak organismus dokáže tu rakovinu zbaštit, jak se říká. Ale musí tam být alespoň částečně odrovnaná karma. Někdy se to nestihne. Ale mám případy vyléčené rakoviny. Ale to není důležitý, za to zodpovídá karma toho člověka.
V. N.: Vadí vám, když takového pacienta zároveň léčí onkologové?
Dr. Hr.: Nic se neděje, může k nim v pohodě chodit, dokonce je to někdy i výhodné, protože etika někdy nedokáže způsobit, aby tělo sežralo rakovinu. Ale hlavně co je tady navíc, že se tady pracuje s duchovními silami, který jsou v nevědomí a podvědomí každého člověka. Já tomu říkám andělské síly. A na ně tradiční medicína úplně zapomněla.
V. N.: Klasická medicína s těmito silami nepočítá už od středověku...
Dr. Hr.: Nepočítá. Ale lidé by to měli vědět.
V. N.: Vy si nejspíš s pacientem nejdřív povídáte, on vám sdělí diagnózu, pokud ji zná...
Dr. Hr.: On mi sdělí problém, nebo i diagnózu, a protože jsem lékař, tak ji otypnu jestli je klinicky významná. To mám během tří minut.
V. N.: Přinese vám i výsledky vyšetření od lékařů?
Dr. Hr.: Když přinese nějaký papír, mrknu se na něj a pak mu řeknu: papír spalte, protože jenom udržuje vaši nemoc při životě, když dáte to vyšetření ohni, tak tu myšlenku zrušíte. A pak už mě diagnóza nezajímá, pak už jdu do duchovních rovin nebo do center energetického systému a tam hledám blok. Když má pacient bolest kloubů, tak mě zajímá jeho citové zranění.
V. N.: I v případě revmatu?
Dr. Hr.: Revma = zklamání + citová ztráta, ale člověk to pohřbí v sobě.
V. N.: Co když revma souvisí s lymskou borreliózou? Pacienta infikovalo klíště...
Dr. Hr.: Tak to byl spouštěč, ale ta příčina leží někde v minulosti, kdy člověk se nevyrovnal s něčím, že ho někdo zradil, on to vytěsnil do svého podvědomí, tam se mu to usadilo a bylo to nečinné. Pak ho štípne klíště a ten energeticky blok se ozve a chce se ventilovat. Jde to skrz nevědomí a tedy skrz buňky těla.
V. N.: Každý jsme byli někdy zrazeni, to je běžná životní situace. To bychom museli být všichni nemocní...
Dr. Hr.: Skoro každého, koho se zeptáte, bolí klouby, protože jsme všichni byli citově zrazeni.
V. N.: Kdy jste kvantovou homeopatii pro sebe objevil?
Dr. Hr.: Já jsem ji založil asi před pěti lety, když jsem byl v Americe. Tam jsem léčil, a říkal jsem si, tak takhle to nejde, oni byli hodně těžce nemocní, tak jsem začal vymýšlet kde je systémová chyba v té klasické medicíně. Začal jsem chápat člověka s jeho jemnými energetickými těly, a už jsem si pak dohledal jejich anatomii, fyziologii a ty jejich jednotlivé bloky. I když jsme byli vyhnáni z Ráje, měli jsme ještě hodně božských principů. Ale po Atlantidě nám už nezbyl téměř ani jeden, kromě jediného, a sice poznání.
V. N.: Proč vaší homeopatii říkáte kvantová?
Dr. Hr.: Kvantová se to jmenuje proto, že ten energetický blok je pro každého specifický. Třeba Lojza má smutek a Jindra má taky smutek. Ale smutek Lojzy je něco jiného než smutek Jindry. Je to variace smutku, ale je specifická pro toho jednoho člověka. Tedy nedělitelné množství neboli kvantum. Kvantum z fyziky je množství, které se nedá už vůbec dál dělit, prostě je úzce specifické. Tak ten smutek toho Lojzy už se nedá dál dělit. Kdo vidí aury, tak to vidí. Já také vidím paprsky nebo různý kouličky, ale to není důležitý.
V. N.: Vedete si o pacientech zdravotní karty?
Dr. Hr.: Jak můžete založit kartu na věci, které jsou jenom jeho a nikomu do toho nic není? Tady se pracuje s jeho intimitou. To jsou začátky transformace zdravotnictví na celé planetě.
Zastavila jsem nahrávání a chystala se k odchodu. Kdy to vyjde? zajímal se zpovídaný. Pokrčila jsem rameny. Zajímala jsem o vystavená homeopatika. Lékař řekl téměř s despektem: to je jen voda a cukr. A honem dodal. Ale působí duchovně.
Velice mě překvapilo, že mi dr. Hrušovský sdělil výše uvedené s představou, že to bude uveřejněno v nebulvárních novinách. Snad jej v představě, že není se svými tvrzeními mimo normu, utvrzují jeho přednášky, které jsou velmi navštěvovány. MUDr. Josef Hrušovský zřejmě víc přednáší, než se trápí s pacienty. Vstupné na přednášku je 200 korun, a zájemců jsou stovky, za několikahodinový seminář vybírá 600 korun za osobu. Konec článku.

MUDr. Josef Hrušovský je vítaným hostem v TV našich esoteriků Cesty v sobě. Poznáte ji podle ptáčka v levé horní části obrazovky:

Ženy, které byly nasměrovány „na cestu“, prodělávají pod vedením svých guru osobní rozvoj osobnosti, jejíž součástí jsou přednášky, semináře a workshopy. Proto ty stovky zájemců na přednáškách, kteří hltají každé slovo přednášejícího. Ty jsou jim doporučovány s tím, že se na nich doví pravdu, která je lidem záměrně tajena. Typická manipulační taktika vedení sekt a hnutí: Postavit zeď mezi svými ovečkami a okolním světem.

Co napsat na závěr? Ten si mohou dotvořit čtenáři, kteří tento dlouhý blog dočetli až do konce. Položí si otázku složení klientely MUDr. Josefa Hrušovského. Určitě se do jednoho shodnou.



Blogeři abecedně

A Aktuálně.cz Blog · Atapana Mnislav Zelený B Baar Vladimír · Babka Michael · Balabán Miloš · Bartoníček Radek · Bartošek Jan · Bartošová Ela · Bavlšíková Adéla · Bečková Kateřina · Bednář Vojtěch · Bělobrádek Pavel · Beránek Jan · Berkovcová Jana · Bernard Josef · Berwid-Buquoy Jan · Bielinová Petra · Bína Jiří · Bízková Rut · Blaha Stanislav · Blažek Kamil · Bobek Miroslav · Boehmová Tereza · Brenna Yngvar · Bureš Radim · Bůžek Lukáš · Byčkov Semjon C Cerman Ivo · Cizinsky Ludvik Č Černoušek Štěpán · Česko Chytré · Čipera Erik · Čtenářův blog D David Jiří · Davis Magdalena · Dienstbier Jiří · Dlabajová Martina · Dolejš Jiří · Dostál Ondřej · Dudák Vladislav · Duka Dominik · Duong Nguyen Thi Thuy · Dvořák Jan · Dvořák Petr · Dvořáková Vladimíra E Elfmark František F Fafejtová Klára · Fajt Jiří · Fendrych Martin · Fiala Petr · Fibigerová Markéta · Fischer Pavel G Gálik Stanislav · Gargulák Karel · Geislerová Ester · Girsa Václav · Glanc Tomáš · Goláň Tomáš · Gregorová Markéta · Groman Martin H Hájek Jan · Hála Martin · Halík Tomáš · Hamáček Jan · Hampl Václav · Hamplová Jana · Hapala Jiří · Hasenkopf Pavel · Hastík František · Havel Petr · Heller Šimon · Herman Daniel · Heroldová Martina · Hilšer Marek · Hladík Petr · Hlaváček Petr · Hlubučková Andrea · Hnízdil Jan · Hokovský Radko · Holásková Kamila · Holmerová Iva · Honzák Radkin · Horáková Adéla · Horký Petr · Hořejš Nikola · Hořejší Václav · Hrabálek Alexandr · Hradilková Jana · Hrstka Filip · Hřib Zdeněk · Hubálková Pavla · Hubinger Václav · Hülle Tomáš · Hušek Radek · Hvížďala Karel CH Charanzová Dita · Chlup Radek · Chromý Heřman · Chýla Jiří · Chytil Ondřej J Janda Jakub · Janeček Karel · Janeček Vít · Janečková Tereza · Janyška Petr · Jelínková Michaela Mlíčková · Jourová Věra · Just Jiří · Just Vladimír K Kaláb Tomáš · Kania Ondřej · Karfík Filip · Karlický Josef · Klan Petr · Klepárník  Vít · Klíma Pavel · Klíma Vít · Klimeš David · Klusoň Jan · Kňapová Kateřina · Kocián Antonín · Kohoutová Růžena · Koch Paul Vincent · Kolaja Marcel · Kolářová Marie · Kolínská Petra · Kolovratník Martin · Konrádová Kateřina · Kopeček Lubomír · Kostlán František · Kotišová Miluš · Koudelka Zdeněk · Koutská Petra Schwarz · Kozák Kryštof · Krafl Martin · Krása Václav · Kraus Ivan · Kroupová Johana · Křeček Stanislav · Kubr Milan · Kučera Josef · Kučera Vladimír · Kučerová Karolína · Kuchař Jakub · Kuchař Jaroslav · Kukal Petr · Kupka Martin · Kuras Benjamin · Kutílek Petr · Kužílek Oldřich · Kyselý Ondřej L Laně Tomáš · Linhart Zbyněk · Lipavský Jan · Lipold Jan · Lomová Olga M Máca Roman · Mahdalová Eva · Máchalová Jana · Maláčová Jana · Málková Ivana · Marvanová Hana · Mašát Martin · Měska Jiří · Metelka Ladislav · Michálek Libor · Miller Robert · Minář Mikuláš · Minařík Petr · Mittner Jiří · Moore Markéta · Mrkvička Jan · Müller Zdeněk · Mundier Milan · Münich Daniel N Nacher Patrik · Nachtigallová Mariana Novotná · Návrat Petr · Navrátil Marek · Němec Václav · Nerudová Danuše · Nerušil Josef · Niedermayer Luděk · Nosková Věra · Nouzová Pavlína · Nováčková Jana · Novák Aleš · Novotný Martin · Novotný Vít · Nožička Josef O Obluk Karel · Ocelák Radek · Oláh Michal · Ouhel Tomáš · Oujezdská Marie · Outlý Jan P Pačes Václav · Palik Michal · Paroubek Jiří · Pavel Petr · Pavelka Zdenko · Payne Jan · Payne Petr Pazdera · Pehe Jiří · Peksa Mikuláš · Pelda Zdeněk · Petrák Milán · Petříček Tomáš · Petříčková Iva · Pfeffer Vladimír · Pfeiler Tomáš · Pícha Vladimír · Pilip Ivan · Pitek Daniel · Pixová Michaela · Plaček Jan · Podzimek Jan · Pohled zblízka · Polách Kamil · Polčák Stanislav · Potměšilová Hana · Pražskej blog · Prouza Tomáš R Rabas Přemysl · Rajmon David · Rakušan Vít · Ráž Roman · Redakce Aktuálně.cz  · Reiner Martin · Richterová Olga · Robejšek Petr · Ruščák Andrej · Rydzyk Pavel · Rychlík Jan Ř Řebíková Barbora · Řeháčková Karolína Avivi · Říha Miloš · Řízek Tomáš S Sedlák Martin · Seitlová Jitka · Schneider Ondřej · Schwarzenberg Karel · Sirový Michal · Skalíková Lucie · Skuhrovec Jiří · Sládek Jan · Sláma Bohumil · Slavíček Jan · Slejška Zdeněk · Slimáková Margit · Smoljak David · Smutný Pavel · Sobíšek Pavel · Sokačová Linda · Soukal Josef · Soukup Ondřej · Sportbar · Staněk Antonín · Stanoev Martin · Stehlík Michal · Stehlíková Džamila · Stránský Martin Jan · Strmiska Jan · Stulík David · Svárovský Martin · Svoboda Cyril · Svoboda Jiří · Svoboda Pavel · Sýkora Filip · Syrovátka Jonáš Š Šebek Tomáš · Šefrnová Tereza · Šimáček Martin · Šimková Karolína · Šindelář Pavel · Šípová Adéla · Šlechtová Karla · Šmíd Milan · Šojdrová Michaela · Šoltés Michal · Špalková Veronika Krátká · Špinka Filip · Špok Dalibor · Šteffl Ondřej · Štěpán Martin · Štěpánek Pavel · Štern Ivan · Štern Jan · Štětka Václav · Štrobl Daniel T T. Tereza · Táborský Adam · Tejkalová N. Alice · Telička Pavel · Titěrová Kristýna · Tolasz Radim · Tománek Jan · Tomčiak Boris · Tomek Prokop · Tomský Alexander · Trantina Pavel · Tůma Petr · Turek Jan U Uhl Petr · Urban Jan V Vacková Pavla · Václav Petr · Vaculík Jan · Vácha Marek · Valdrová Jana · Vančurová Martina · Vavruška Dalibor · Věchet Martin Geronimo · Vendlová Veronika · Vhrsti · Vích Tomáš · Vlach Robert · Vodrážka Mirek · Vojtěch Adam · Vojtková Michaela Trtíková · Vostrá Denisa · Výborný Marek · Vyskočil František W Walek Czeslaw · Wichterle Kamil · Wirthová Jitka · Witassek Libor Z Zádrapa Lukáš · Zajíček Zdeněk · Zaorálek Lubomír · Závodský Ondřej · Zelený Milan · Zeman Václav · Zima Tomáš · Zlatuška Jiří · Zouzalík Marek Ž Žák Miroslav · Žák Václav · Žantovský Michael · Žantovský Petr Ostatní Dlouhodobě neaktivní blogy