Proč už nás to neponižuje a neuráží opravdu všechny?

06. 06. 2021 | 00:21
Přečteno 12200 krát
Výchova k poslušnosti v Čechách a na Moravě aneb pravda a láska mají půlnoc.

Na úvod bych ráda ocitovala z dobového tisku. Konkrétně z 21.7.2009. Titulek zněl „Černý scénář pro Česko: až dva milióny nemocných prasečí chřipkou“. I další text je zajímavý: „Prasečí chřipkou by v případě pandemie mohly v Česku během čtyř měsíců onemocnět až dva milióny lidí a hospitalizováno by mohlo být až 45 tisíc nemocných s komplikovanou chřipkou.“
Ministryně zdravotnictví Dana Jurásková …dodala, že by ale „velmi nerada děsila českou populaci“.
„Přesto se Česká republika začíná v obavách před možným masivním podzimním propuknutím prasečí chřipky na pandemii připravovat. Kromě zásob antivirotik proti prasečí chřipce pro 25 procent obyvatel nakoupí 2,5 miliónu vakcín proti tomuto onemocnění. Dohromady by tak měla mít zajištěnou ochranu pro polovinu národa proti pandemii prasečí chřipky“.
„Pandemický plán přináší i řadu nepopulárních opatření, která by se musela okamžitě realizovat, ale jak řekl Právu hlavní hygienik republiky Michael Vít, byla by nasazována podle aktuálního vývoje pandemie. Zároveň je stanoveno, co který resort by musel udělat a také, jak musí být připraveny nemocnice na příjem pacientů. Jurásková ale řekla, že se zatím neuvažuje o nákupu dýchacích přístrojů pro pacienty s případnými komplikacemi při onemocnění chřipkou. Prověřují se stávající kapacity, a pokud by se ukázalo, že nestačí, budou dýchací přístroje nakoupeny.“

Onemocnění covidem je vůči hrozícímu číslu prasečí chřipky v absolutních zlomcích, dnes setinách procent. Od jara 2020 s mírným výpadkem v létě nás děsí den co den a jiné zprávy než o covidu snad neexistují. Léky proti covidu se pro jistotu nedodaly vůbec, a ty, které byly, zůstaly podle ředitele pražské motolské nemocnice zavřené ve skladech, aby se jimi neléčilo. Pokyn řady lékařů při podezření na covid – zůstaňte doma. Vím to, sama jsem spoluorganizátorkou podzimní petice za dodání léků do lékáren. Přestože je otázka covidu věcí celkové imunity, udělalo se vše, aby se imunita lidí oslabila – nulovým pohybem, odpíráním kyslíku a faktickou mnohaměsíční izolací.

Nikdo doposud neodpověděl na zcela základní otázky, které si dovolím formulovat:
1. Roušky ve volném prostoru lidem propívaly nebo škodily?
2. Dlouhodobé odepírání kyslíku při každé příležitosti 99% zdravým lidem škodí nebo prospívá?
3. Jsou roušky a respirátory z bezpečného materiálu, když je vdechujeme, a kdo to na území ČR prověřil?
4. Neoslabuje odepírání kyslíku tělu po mnoho hodin denně fyzickou odolnost toho těla a jeho imunitu?
5. Zákaz jakéhokoli sportu a vůbec pohybu dětem i dospělým prospěl nebo uškodil pro jejich imunitu a odolnost proti onemocnění?
6. Mnohahodinové sledování počítačové obrazovky dětem prospělo nebo uškodilo pro odolnost nemocem, imunitu a jejich zrak?
7. Téměř roční izolace od vrstevníků pomohla dětské psychice nebo ji poškodila?
8. Celodenní nošení roušek ve škole dětem škodí – to už se nemusíme ptát, to víme. Přesto se jim přikazují a prý ještě dlouho přikazovat budou. Důvod? Nepochybně nemravný nátlak na dobrovolné očkování dětí.
9. Kvalitu testů ve školách na území ČR nikdo neprověřoval. To už také víme. Není to prý nikoho povinnost. Kdo tedy ručí za kvalitu?
10. Jak prospěla nám všem téměř absolutní izolovanost od jiných? Naše tělo posílilo, nebo oslabilo?
11. Neškodí často opakované PCR testy se zásahy do sliznic zdraví lidí?
12. Máme nějaký jasný doklad o bezpečnosti vakcín, když jsou teprve ve třetí fázi testování, která má trvat až do roku 2023?
13. Jsou to ty vakcíny, kterými opravdu chceme testovat děti?
14. Proč je takový neuvěřitelný tlak a mediální masáž na testy a vakcíny při setinách procent nemocných, když prasečí chřipku a chřipku chtěli očkovat až při tisícinásobcích počtů nemocných?
15. Proč se plošně a všude testuje, když lidé jsou z 99% zdraví?
16. Proč je podmínkou účasti kdekoli tento test, potvrzení o nemoci nebo očkování za situace, kdy není pandemie ani epidemie?
17. Proč probíhá reklamní kampaň, že to bude tečka za virem, když je to lež?
18. Proč platí stát tuto reklamní kampaň?
19. Proč se aktuálně říká nezletilým starším 16 let, že mohou jít na očkování sami bez souhlasu rodičů, když to není pravda?
20. Proč se mnoho měsíců zanedbává všeobecná zdravotní péče? Vždyť ti lidé budou umírat na rakovinu a další hrůzné nemoci.
21. Proč se vynakládají tak astronomické sumy ze zdravotních pojišťoven na testy, když pak ty peníze budou scházet na závažnější léčbu standardních nemocí?
22. Proč se při tom všem kolem covidu závažně porušuje Ústava a zákony této země?
23. A proč se tvrdí, že je pandemická situace, když už dávno není?
24. Jde ještě o naše zdraví, nebo ona obchodní lobby?

Proč se zkrátka lidem neodpovídá na základní otázky, proč se jim bohapustě lže, vyhrožuje se jim a vydírají se, že svůj běžný život dostanou až za slepou poslušnost těm, kterým jinak nevěří ani pozdrav? Tím, co dělají, se jim ovšem podařilo nádherně rozdělit národ, a sami mají klid. Namluvili totiž lidem, že oni sami jsou si vzájemně nebezpeční. A lidé se udávají, rozkmotřují, letití přátelé se rozejdou… a vůbec je nenapadá, že skáčou, jak píská tato vláda, dokonce jednotliví ministři, a dlužno dodat, že opozice se taky moc neprobudila, aby vydobyla na položené otázky odpovědi.
Nechali zkrátka lidi v tom, a lidi se v tom plácají, jak umí. Nebo neumí. Ve lži a v nenávisti, kterou v nich někdo cíleně buduje, a za pomoci kterých je čím dál víc ovládá, poroučí jim a ničí jim zdraví fyzické a psychické. Nás už dávno neohrožuje covid, a nikdy nás neohrožoval víc jak chřipka (i na tu se umírá!), které mohlo být i milion, ani prasečí chřipka, které se vyhlížely i dva miliony. Nikdy ale kolem toho nebyla podobná panika a diktatura, protože by si to prostě nikdo nedovolil – i když se také připravovali, jak jste si mohli přečíst. Jen ne s takovým „ohňostrojem“. Tito si dovolí šlapat nejen po nás, ale i po zákonech a etice.

Nás už tedy dávno neohrožuje covid, ale to a ti kolem něho, co nám někdo diktuje jako svým poddaným. A my jdeme, mámo táto, ať je zima nebo bláto… a nasazujeme roušky a respirátory, abychom se dusili, přijímáme vakcínu ve třetí fázi testování (nic proti, pokud DOBROVOLNĚ), uvažujeme dokonce, že bychom do toho vtáhli děti (!!!), a kde komu u vchodů hlásíme svůj zdravotní stav, abychom snad mohli jít do kina nebo divadla. A rádi bychom věřili, že to bude ona tečka na covidem. Asi jako za politickým bojem, protože nic jiného to není. A tak, jako nikdy nekončí politický boj, neskončí covid, a bude tu s námi stále. To je normální i infekčních virů. Normální není, k čemu se covid zneužil.

A pak – ty miliardy utržených na těch testech a vakcínách si ti výrobci určitě tajk snadno nedají rozmluvit, a někteří politikové jim v tom zdatně, jistě zcela nezištně, sekundují.

Za vrchol arogance tak považuji onen poslední apel na nezletilé od 16 let, že k očkování nemusí mít souhlas rodiče, že to potvrdilo ministerstvo. Pevně však věřím, že ministerstvo propagandy ještě nemáme. Protože je to samozřejmě opět protizákonný pokyn, a vznikl z jeho popudu tento blog.

Co bych tedy ráda slyšela od stran, které se ucházejí o naše hlasy?
Jak se staví k tomu všemu, zda okamžitě zruší pandemický stav, nebude-li už zrušen, a zda vyvodí odpovědnost za ta zvěrstva, co se tu děla a dějí. Tedy zda předloží lidem pravdu podloženou jasnými odpověďmi na položené otázky, zkrátka zda zrevidují ve všech směrech to, co se to poslední rok a půl dělo. Nyní totiž stále vítězí lež s nenávistí. Já si přeji, aby to zase začala být pravda s láskou.

A abychom přestali tak otrocky poslouchat ty šílenosti. Mohou nám možná zakázat zpívat a tančit, ale nemohou nám zakázat myslet.












Blogeři abecedně

A Aktuálně.cz Blog · Atapana Mnislav Zelený B Baar Vladimír · Babka Michael · Balabán Miloš · Bartoníček Radek · Bartošek Jan · Bartošová Ela · Bavlšíková Adéla · Bečková Kateřina · Bednář Vojtěch · Bělobrádek Pavel · Beránek Jan · Berkovcová Jana · Bernard Josef · Berwid-Buquoy Jan · Bielinová Petra · Bína Jiří · Bízková Rut · Blaha Stanislav · Blažek Kamil · Bobek Miroslav · Boehmová Tereza · Brenna Yngvar · Bureš Radim · Bůžek Lukáš · Byčkov Semjon C Cerman Ivo · Cizinsky Ludvik Č Černoušek Štěpán · Česko Chytré · Čipera Erik · Čtenářův blog D David Jiří · Davis Magdalena · Dienstbier Jiří · Dlabajová Martina · Dolejš Jiří · Dostál Ondřej · Dudák Vladislav · Duka Dominik · Duong Nguyen Thi Thuy · Dvořák Jan · Dvořák Petr · Dvořáková Vladimíra E Elfmark František F Fafejtová Klára · Fajt Jiří · Fendrych Martin · Fiala Petr · Fibigerová Markéta · Fischer Pavel G Gálik Stanislav · Gargulák Karel · Geislerová Ester · Girsa Václav · Glanc Tomáš · Goláň Tomáš · Gregorová Markéta · Groman Martin H Hájek Jan · Hála Martin · Halík Tomáš · Hamáček Jan · Hampl Václav · Hamplová Jana · Hapala Jiří · Hasenkopf Pavel · Hastík František · Havel Petr · Heller Šimon · Herman Daniel · Heroldová Martina · Hilšer Marek · Hladík Petr · Hlaváček Petr · Hlubučková Andrea · Hnízdil Jan · Hokovský Radko · Holásková Kamila · Holmerová Iva · Honzák Radkin · Horáková Adéla · Horký Petr · Hořejš Nikola · Hořejší Václav · Hrabálek Alexandr · Hradilková Jana · Hrstka Filip · Hřib Zdeněk · Hubálková Pavla · Hubinger Václav · Hülle Tomáš · Hušek Radek · Hvížďala Karel CH Charanzová Dita · Chlup Radek · Chromý Heřman · Chýla Jiří · Chytil Ondřej J Janda Jakub · Janeček Karel · Janeček Vít · Janečková Tereza · Janyška Petr · Jelínková Michaela Mlíčková · Jourová Věra · Just Jiří · Just Vladimír K Kaláb Tomáš · Kania Ondřej · Karfík Filip · Karlický Josef · Klan Petr · Klepárník  Vít · Klíma Pavel · Klíma Vít · Klimeš David · Klusoň Jan · Kňapová Kateřina · Kocián Antonín · Kohoutová Růžena · Koch Paul Vincent · Kolaja Marcel · Kolářová Marie · Kolínská Petra · Kolovratník Martin · Konrádová Kateřina · Kopeček Lubomír · Kostlán František · Kotišová Miluš · Koudelka Zdeněk · Koutská Petra Schwarz · Kozák Kryštof · Krafl Martin · Krása Václav · Kraus Ivan · Kroupová Johana · Křeček Stanislav · Kubr Milan · Kučera Josef · Kučera Vladimír · Kučerová Karolína · Kuchař Jakub · Kuchař Jaroslav · Kukal Petr · Kupka Martin · Kuras Benjamin · Kutílek Petr · Kužílek Oldřich · Kyselý Ondřej L Laně Tomáš · Linhart Zbyněk · Lipavský Jan · Lipold Jan · Lomová Olga M Máca Roman · Mahdalová Eva · Máchalová Jana · Maláčová Jana · Málková Ivana · Marvanová Hana · Mašát Martin · Měska Jiří · Metelka Ladislav · Michálek Libor · Miller Robert · Minář Mikuláš · Minařík Petr · Mittner Jiří · Moore Markéta · Mrkvička Jan · Müller Zdeněk · Mundier Milan · Münich Daniel N Nacher Patrik · Nachtigallová Mariana Novotná · Návrat Petr · Navrátil Marek · Němec Václav · Nerudová Danuše · Nerušil Josef · Niedermayer Luděk · Nosková Věra · Nouzová Pavlína · Nováčková Jana · Novák Aleš · Novotný Martin · Novotný Vít · Nožička Josef O Obluk Karel · Ocelák Radek · Oláh Michal · Ouhel Tomáš · Oujezdská Marie · Outlý Jan P Pačes Václav · Palik Michal · Paroubek Jiří · Pavel Petr · Pavelka Zdenko · Payne Jan · Payne Petr Pazdera · Pehe Jiří · Peksa Mikuláš · Pelda Zdeněk · Petrák Milán · Petříček Tomáš · Petříčková Iva · Pfeffer Vladimír · Pfeiler Tomáš · Pícha Vladimír · Pilip Ivan · Pitek Daniel · Pixová Michaela · Plaček Jan · Podzimek Jan · Pohled zblízka · Polách Kamil · Polčák Stanislav · Potměšilová Hana · Pražskej blog · Prouza Tomáš R Rabas Přemysl · Rajmon David · Rakušan Vít · Ráž Roman · Redakce Aktuálně.cz  · Reiner Martin · Richterová Olga · Robejšek Petr · Ruščák Andrej · Rydzyk Pavel · Rychlík Jan Ř Řebíková Barbora · Řeháčková Karolína Avivi · Říha Miloš · Řízek Tomáš S Sedlák Martin · Seitlová Jitka · Schneider Ondřej · Schwarzenberg Karel · Sirový Michal · Skalíková Lucie · Skuhrovec Jiří · Sládek Jan · Sláma Bohumil · Slavíček Jan · Slejška Zdeněk · Slimáková Margit · Smoljak David · Smutný Pavel · Sobíšek Pavel · Sokačová Linda · Soukal Josef · Soukup Ondřej · Sportbar · Staněk Antonín · Stanoev Martin · Stehlík Michal · Stehlíková Džamila · Stránský Martin Jan · Strmiska Jan · Stulík David · Svárovský Martin · Svoboda Cyril · Svoboda Jiří · Svoboda Pavel · Sýkora Filip · Syrovátka Jonáš Š Šebek Tomáš · Šefrnová Tereza · Šimáček Martin · Šimková Karolína · Šindelář Pavel · Šípová Adéla · Šlechtová Karla · Šmíd Milan · Šojdrová Michaela · Šoltés Michal · Špalková Veronika Krátká · Špinka Filip · Špok Dalibor · Šteffl Ondřej · Štěpán Martin · Štěpánek Pavel · Štern Ivan · Štern Jan · Štětka Václav · Štrobl Daniel T T. Tereza · Táborský Adam · Tejkalová N. Alice · Telička Pavel · Titěrová Kristýna · Tolasz Radim · Tománek Jan · Tomčiak Boris · Tomek Prokop · Tomský Alexander · Trantina Pavel · Tůma Petr · Turek Jan U Uhl Petr · Urban Jan V Vacková Pavla · Václav Petr · Vaculík Jan · Vácha Marek · Valdrová Jana · Vančurová Martina · Vavruška Dalibor · Věchet Martin Geronimo · Vendlová Veronika · Vhrsti · Vích Tomáš · Vlach Robert · Vodrážka Mirek · Vojtěch Adam · Vojtková Michaela Trtíková · Vostrá Denisa · Výborný Marek · Vyskočil František W Walek Czeslaw · Wichterle Kamil · Wirthová Jitka · Witassek Libor Z Zádrapa Lukáš · Zajíček Zdeněk · Zaorálek Lubomír · Závodský Ondřej · Zelený Milan · Zeman Václav · Zima Tomáš · Zlatuška Jiří · Zouzalík Marek Ž Žák Miroslav · Žák Václav · Žantovský Michael · Žantovský Petr Ostatní Dlouhodobě neaktivní blogy