U12. Možnosti řešení energetického vysávání v rodinách.

13. 03. 2019 | 09:39
Přečteno 3820 krát
Někteří čtenáři mého blogu jsou nevěřící Tomášové a dráždí je tvrzení, že lze z jiného člověka vysávat jeho životní energii. Mají právo mi nevěřit a tak je mou povinností je o tom přesvědčit. Udělám to svým typicky vyčerpávajícím způsobem.

U12 v názvu blogu je pořadovým znakem zařazení článku v souboru statí zveřejněných na internetu autorem, který je uveden na webu České bibliografické databáze takto:

Jiří Novák je absolventem Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Má za sebou 20 let praxe jako vědec a vysokoškolský učitel na Vysoké škole ekonomické (doc., RNDr., CSc.). Po dalších devíti letech přípravy na novou životní etapu funguje od r. 2003 jako duchovní učitel a léčitel zabývající se diagnostikou a optimalizací fungování energetického systému a čaker člověka. Pomáhá nasměrovat člověka na novou duchovní cestu. Kromě desítek seminářů měl v letech 2003 – 2007 celkem 24 veřejných přednášek o duchovní problematice v Kulturním domě Vltavská v Praze 7.

Jeho duchovní směr se jmenuje Nová duchovní cesta a najdete ji na internetu. Nyní se dostáváme k článku označenému U12. Budu ke čtenářům milosrdný a otiskuji jen jeho začáteční část:

Podle čeho se pozná člověk, který vysává jiné? Rozdílné úrovně vysávacích schopností. Jak se vyvíjí případ vysávání, když se člověk proti tomu nepostaví? Nejtěžší je dovést vysávajícího partnera k tomu, aby dokázal přijmout realitu vysávání. Každý pokus o řešení situace s vysáváním je potřeba začít informováním druhého. Velmi záleží na tom, jak se druhému o vysávání řekne. Tento začátek snahy o řešení vysávání v rodině je nesmírně důležitý. Vysávání se nedopouštějí pouze lidé, kteří odmítají duchovní pozadí světa. Energetické (Energie, energie, už se ti do hlavy lije!) očištění od vysávání je déletrvajícím procesem. Na čem všem je třeba začít důsledně pracovat? Co když člověk odmítne uznat, že vysává druhého? Proč je pak jedinou cestou radikální řešení? Jak postupovat v situaci zjištěného vysávání v rodině? Bez naprosté důvěry v partnera, který druhému řekl o vysávání, to nepůjde.
Má-li agresor na vědomé či nevědomé úrovni přístup k vysoké magii, dokáže vysávat i na dálku………Pokud pak byl tohoto kontaktu s vysokou magií násilně zbaven očistnou operací, ztrácí v tu chvíli schopnost vysávání na dálku. Ale zůstává mu stále ještě schopnost vysávat dotekem. Takový člověk pak začne vyhledávat partnera a letmými dotaky, například obvyklým poplácáváním, se snaží uskutečnit vysávací akt. …….A i když přestává fungovat možnost vysávat pouhým letmým dotekem, zbývá ještě poslední možnost, která funguje vždy a za každé situace – vysávání tělesným kontaktem. Dokázat udržet co nejdéle, alespoň několik minut, toho, koho chce vysávat, ve svém duchovním obalu. V objetí, ve společném spánku, na manželské posteli, při intimních záležitostech. I z této možnosti je patrné, že nejsnáze se realizuje vysávání právě mezi životními a sexuálními partnery. Nebo mezi rodiči a malými dětmi, které jsou často chovány a objímány. …….Katastrofálně za všech okolností tedy působí společný spánek na manželském lůžku, kdy člověk několik hodin leží v duchovním obalu vysávajícího a vysávání je při takové vzájemné pozici jednoduše umožněno, a to v plné míře. Své pak dokonají doteky nebo dokonce intimní sexuální styky s vysávajícím, při kterém dochází k plnému duchovnímu a energetickému otevření se druhému. První, co se proto doporučuje při zjištění vysávání, než se situace začne řešit základními zásahy do způsobu života obou partnerů, je odstěhování se od společného lože a přerušení intimních kontaktů…….Nebezpečné jsou v tomto směru mnohdy také sexuální kontakty s člověkem, ke kterým dojde ještě dříve, než dotyčného dobře poznám a dokážu přesněji odhadnout jeho charakter. Nikdy totiž není na úplném počátku vztahu zcela zřejmé, jestli on o toho druhého usiluje ze skutečné lásky, s touhy sdílet s ním společný život, nebo z pouhé touhy dostat se k němu co nejblíže a získat tak trvalý přístup k jeho osobní energii. ……..Na druhém místě při snaze znemožnit další vysávání pak je zamezit jakýkoliv i krátkým tělesným dotekům. A třetím stupněm je naprosté přerušení jakýchkoliv kontaktů. Tedy ukončení vztahu, rozvod, odchod ze zaměstnání atd. ……

Duchovní učitelé jsou zpravidla akumulátoři pozitivní energie, která z nich doslova srší. Tak mě napadá necudná myšlenka, že když někteří manželé pohlavním stykem své manželky vysávají, zda se stejným způsobem nesnaží své žačky dobíjet. Takže by měli zpozornět manželé, jejichž ženy se daly na duchovno a mají svého guru.

Ale vraťme se k tématu praktického využití tohoto duchovního směru. Uvedu jednu z mnoha možností:

Jsem žena – mrcha a byl to pořádně divoký život. Teď mám po menopauze, zklidnila jsem se a musím najít hodného muže, který by se mnou dožil a postaral se o mne. Pro normální osamělou ženu je to zbožné přání, ale já vím jak na to. Samozřejmě, že ho najdu, je však ženatý. Vetřu se do přízně jeho ženy, kterou občas pobolívají záda jako každého jiného. Doporučím ji některou z metod alternativní medicíny a tam ji vždy nakonec zmanipulují, aby hledala příčinu bolesti v duchovnu, protože bolest něco signalizuje a doporučí osobní rozvoj. Andrej Godo z Bratislavy například své klienty dovede k numerologii a začne ovlivňovat jejich rozhodování, totéž dělal i jogín Mirek Čapek. Jiní odborníci přivádějí své oběti třeba k tarotovým či jiným kartám. Nádherně vše popsal režisér Woody Allen ve filmu Poznáš muže svých snů. Velmi doporučuji, budete se dobře bavit. V rámci osobního rozvoje si s novou přítelkyní zajdeme ve finále na přednášku Jiřího Nováka o vysávání a manželka začne svého muže pozorovat. Nakonec skončí v nějaké ezoterické sektě a já získám hodného manžela a je pro mne brnkačkou, že se do mne i zamiluje.

Článek U12 je datován 25. 8. 2012. Pravděpodobně vznikl na objednávku pro mou ženu. V minulém blogu jsem psal o dušičkové návštěvě řeholních sester. Den před ní žena ležela s bolestmi v posteli a podle doporučení léčitele Spěváčka si na bolavé břicho dávala textilní pytlík naplněný pšenicí, který nahřívala v mikrovlnné troubě. Jeho klienti jistě potvrdí, že to byla jeho oblíbená metoda léčby bolestí. U dveří ložnice měla nachystanou tašku s věcmi do nemocnice a ujišťovala mne, že když budou bolesti větší, odvezu ji tam. Já zazimovával zahradu a zjistil jsem, že nemám kapesník a musel jsem do domu. Podíval jsem se na ženu a ta v polosedě na posteli něco počítala na listu papíru položeném na rozevřené menší knížce. Po její smrti jsem knížku s výpočty našel. Byla to Kapesní numerologie Richtera Johana a byla vydána v r. 2003 nakladatelstvím Eko-konzul. Žena napřed numerologicky vypočítala sebe, pak mne a následně mé syny a bratry. Proč to dělala? Byla jí už zřejmě náznakově podsunuta myšlenka, že někdo z mé rodiny ji energeticky vysává a tím ji působí utrpení. Tak potřebovala vypočítat výsledná čísla, aby je mohla porovnávat. Já to nakonec nebyl, vycházely nám oběma sedmičky a to jsou ta nejhezčí numerologická čísla a manželé se sedmičkami osudově patří k sobě.

Takto zaznamenala mne: 13. 2. 1945 = 7 číslo osudu (výrazu) a sebe: 18. 5. 1946 = 3+4=7. Byly tam podrobnější výpočty, jak k těmto číslům došla. Všem numerologům z dat našeho narození skutečně ty sedmičky vyjdou a prohlásí, že jsme si se ženou byli souzeni. Datum naší svatby ženě vypočítala její sestra, aby byl lehce zapamatovatelný a obsahoval dvě šťastné sedmičky. Že budeme spolu pak dlouho v lásce a spokojenosti žít. Bylo to 20. 07. 2007 a kupodivu nebyli jsme sami, kdo v tento den chtěl vstoupit do manželského stavu. Asi v tomto datu bylo hodně nul a ty tu dlouhodobost vztahu smazaly. Jak dopadly ostatní páry, nevím.

Nepoznaná abdominální angina je v poslední fázi provázena krutými bolestmi břicha. Žena byla patnáctý den v nemocnici a lékaři pořád neznali příčinu bolestí. Žádného z nich nenapadlo ověřit si stav břišních tepen. Tak přestala věřit na sedmičky a uvěřila mému vysávání. Nic jiného se jí nenabízelo.

Doc. RNDr. Jiří Novák CSc. není jediným badatelem v oblasti energetického vysávání. Dalším je ing. Pavel Karpeta, který na svém webu ragauian.cz uveřejnil své poznatky o energetickém vampýrismu – neviditelném světě psychického násilí a těžké agresivity ve stylu každý proti každému – světě, který vám zůstává skryt a je skutečnou příčinou vašich psychických poruch i nemocí fyzického těla. Bydlí kousek od Českých Budějovic v krásném prostředí vesničky naší střediskové jménem Sedlec. Na webových stránkách nabízí na sebe kontakt, kdyby lidé potřebovali jeho poradenské služby. Takže mí milí pochybovači o vysávání životních energií, vypravte se za ním, jistě vás o tom přesvědčí. Pro jistotu si nabijte své peněženky, určitě nedělá charitu.

O možnostech vzájemného si předávání energií hovoří běžně esoterici, jinak se jim říká sluníčkáři. Jejich dlouhá obětí při setkání nejsou jen výrazem radosti ze shledání, ale i vzájemné vyrovnávání hladin pozitivní energie.

Nedávno zemřelý jogín Mirek Čapek na svých webových stránkách uvádí zajímavou skutečnost, popsanou již v jednom z mých blogů. Stojí za to ji zopakovat: „Lékařským přístrojovým výzkumem, který probíhá již přes osm let a který iniciovala a vymyslela MUDr. Nina Kořínková z Mělníka, lze prokázat, že kdokoli předává-li komu-či čemukoli životní energii, tedy i mnozí léčitelé, v okamžiku předávání energie si oslabuje své energetické tělesné (chcete-li akupunkturní) dráhy v józe známé jako nádís a musí se učit získat ochranu proti zpětnému chodu. Lékařský přístrojový výzkum (třemi různými přístroji) prokázal, že ten, kdo je zasvěcen do tradičního Reiki –podmínkou jsou čtyři zasvěcení pro prvý stupeň- nejen že dává kvalitní energii bez ohledu na svůj momentální energetický náboj, ale zároveň si ještě při tom „nabíjí“ své vlastní dráhy- doplňuje svůj energetický potenciál.“ Bylo by vhodné popohnat MUDr. Ninu Kořínkovou, aby svůj výzkum urychlila a výsledky publikovala. Obstojí-li před odborníky ze Sisyfa, Nobelova cena ji nemine. Česká republika by tak získala prvního nositele této prestižní ceny.

Na podzim 1979 překročila práh mé javornické ordinace nová pacientka a mně se dech zatajil, jak se mi líbila. Už půl roku jsem definitivně žil sám. Po dvaceti pěti letech jsem se osmělil se jí vyznat. Následovalo několik let štěstí. Asi ty sedmičky skutečně fungují.
Jiří Novák
Jiří Novák

Osudové sedmičky
Osudové sedmičky


Blogeři abecedně

A Aktuálně.cz Blog · Atapana Mnislav Zelený B Baar Vladimír · Babka Michael · Balabán Miloš · Bartoníček Radek · Bartošek Jan · Bartošová Ela · Bavlšíková Adéla · Bečková Kateřina · Bednář Vojtěch · Bělobrádek Pavel · Beránek Jan · Berkovcová Jana · Bernard Josef · Berwid-Buquoy Jan · Bielinová Petra · Bína Jiří · Bízková Rut · Blaha Stanislav · Blažek Kamil · Bobek Miroslav · Boehmová Tereza · Brenna Yngvar · Bureš Radim · Bůžek Lukáš · Byčkov Semjon C Cerman Ivo · Cizinsky Ludvik Č Černoušek Štěpán · Česko Chytré · Čipera Erik · Čtenářův blog D David Jiří · Davis Magdalena · Dienstbier Jiří · Dlabajová Martina · Dolejš Jiří · Dostál Ondřej · Dudák Vladislav · Duka Dominik · Duong Nguyen Thi Thuy · Dvořák Jan · Dvořák Petr · Dvořáková Vladimíra E Elfmark František F Fafejtová Klára · Fajt Jiří · Fendrych Martin · Fiala Petr · Fibigerová Markéta · Fischer Pavel G Gálik Stanislav · Gargulák Karel · Geislerová Ester · Girsa Václav · Glanc Tomáš · Goláň Tomáš · Gregorová Markéta · Groman Martin H Hájek Jan · Hála Martin · Halík Tomáš · Hamáček Jan · Hampl Václav · Hamplová Jana · Hapala Jiří · Hasenkopf Pavel · Hastík František · Havel Petr · Heller Šimon · Herman Daniel · Heroldová Martina · Hilšer Marek · Hladík Petr · Hlaváček Petr · Hlubučková Andrea · Hnízdil Jan · Hokovský Radko · Holásková Kamila · Holmerová Iva · Honzák Radkin · Horáková Adéla · Horký Petr · Hořejš Nikola · Hořejší Václav · Hrabálek Alexandr · Hradilková Jana · Hrstka Filip · Hřib Zdeněk · Hubálková Pavla · Hubinger Václav · Hülle Tomáš · Hušek Radek · Hvížďala Karel CH Charanzová Dita · Chlup Radek · Chromý Heřman · Chýla Jiří · Chytil Ondřej J Janda Jakub · Janeček Karel · Janeček Vít · Janečková Tereza · Janyška Petr · Jelínková Michaela Mlíčková · Jourová Věra · Just Jiří · Just Vladimír K Kaláb Tomáš · Kania Ondřej · Karfík Filip · Karlický Josef · Klan Petr · Klepárník  Vít · Klíma Pavel · Klíma Vít · Klimeš David · Klusoň Jan · Kňapová Kateřina · Kocián Antonín · Kohoutová Růžena · Koch Paul Vincent · Kolaja Marcel · Kolářová Marie · Kolínská Petra · Kolovratník Martin · Konrádová Kateřina · Kopeček Lubomír · Kostlán František · Kotišová Miluš · Koudelka Zdeněk · Koutská Petra Schwarz · Kozák Kryštof · Krafl Martin · Krása Václav · Kraus Ivan · Kroupová Johana · Křeček Stanislav · Kubr Milan · Kučera Josef · Kučera Vladimír · Kučerová Karolína · Kuchař Jakub · Kuchař Jaroslav · Kukal Petr · Kupka Martin · Kuras Benjamin · Kutílek Petr · Kužílek Oldřich · Kyselý Ondřej L Laně Tomáš · Linhart Zbyněk · Lipavský Jan · Lipold Jan · Lomová Olga M Máca Roman · Mahdalová Eva · Máchalová Jana · Maláčová Jana · Málková Ivana · Marvanová Hana · Mašát Martin · Měska Jiří · Metelka Ladislav · Michálek Libor · Miller Robert · Minář Mikuláš · Minařík Petr · Mittner Jiří · Moore Markéta · Mrkvička Jan · Müller Zdeněk · Mundier Milan · Münich Daniel N Nacher Patrik · Nachtigallová Mariana Novotná · Návrat Petr · Navrátil Marek · Němec Václav · Nerudová Danuše · Nerušil Josef · Niedermayer Luděk · Nosková Věra · Nouzová Pavlína · Nováčková Jana · Novák Aleš · Novotný Martin · Novotný Vít · Nožička Josef O Obluk Karel · Ocelák Radek · Oláh Michal · Ouhel Tomáš · Oujezdská Marie · Outlý Jan P Pačes Václav · Palik Michal · Paroubek Jiří · Pavel Petr · Pavelka Zdenko · Payne Jan · Payne Petr Pazdera · Pehe Jiří · Peksa Mikuláš · Pelda Zdeněk · Petrák Milán · Petříček Tomáš · Petříčková Iva · Pfeffer Vladimír · Pfeiler Tomáš · Pícha Vladimír · Pilip Ivan · Pitek Daniel · Pixová Michaela · Plaček Jan · Podzimek Jan · Pohled zblízka · Polách Kamil · Polčák Stanislav · Potměšilová Hana · Pražskej blog · Prouza Tomáš R Rabas Přemysl · Rajmon David · Rakušan Vít · Ráž Roman · Redakce Aktuálně.cz  · Reiner Martin · Richterová Olga · Robejšek Petr · Ruščák Andrej · Rydzyk Pavel · Rychlík Jan Ř Řebíková Barbora · Řeháčková Karolína Avivi · Říha Miloš · Řízek Tomáš S Sedlák Martin · Seitlová Jitka · Schneider Ondřej · Schwarzenberg Karel · Sirový Michal · Skalíková Lucie · Skuhrovec Jiří · Sládek Jan · Sláma Bohumil · Slavíček Jan · Slejška Zdeněk · Slimáková Margit · Smoljak David · Smutný Pavel · Sobíšek Pavel · Sokačová Linda · Soukal Josef · Soukup Ondřej · Sportbar · Staněk Antonín · Stanoev Martin · Stehlík Michal · Stehlíková Džamila · Stránský Martin Jan · Strmiska Jan · Stulík David · Svárovský Martin · Svoboda Cyril · Svoboda Jiří · Svoboda Pavel · Sýkora Filip · Syrovátka Jonáš Š Šebek Tomáš · Šefrnová Tereza · Šimáček Martin · Šimková Karolína · Šindelář Pavel · Šípová Adéla · Šlechtová Karla · Šmíd Milan · Šojdrová Michaela · Šoltés Michal · Špalková Veronika Krátká · Špinka Filip · Špok Dalibor · Šteffl Ondřej · Štěpán Martin · Štěpánek Pavel · Štern Ivan · Štern Jan · Štětka Václav · Štrobl Daniel T T. Tereza · Táborský Adam · Tejkalová N. Alice · Telička Pavel · Titěrová Kristýna · Tolasz Radim · Tománek Jan · Tomčiak Boris · Tomek Prokop · Tomský Alexander · Trantina Pavel · Tůma Petr · Turek Jan U Uhl Petr · Urban Jan V Vacková Pavla · Václav Petr · Vaculík Jan · Vácha Marek · Valdrová Jana · Vančurová Martina · Vavruška Dalibor · Věchet Martin Geronimo · Vendlová Veronika · Vhrsti · Vích Tomáš · Vlach Robert · Vodrážka Mirek · Vojtěch Adam · Vojtková Michaela Trtíková · Vostrá Denisa · Výborný Marek · Vyskočil František W Walek Czeslaw · Wichterle Kamil · Wirthová Jitka · Witassek Libor Z Zádrapa Lukáš · Zajíček Zdeněk · Zaorálek Lubomír · Závodský Ondřej · Zelený Milan · Zeman Václav · Zima Tomáš · Zlatuška Jiří · Zouzalík Marek Ž Žák Miroslav · Žák Václav · Žantovský Michael · Žantovský Petr Ostatní Dlouhodobě neaktivní blogy