O tom, čemu (někteří) lidé jsou schopni věřit

03. 02. 2021 | 11:27
Přečteno 6076 krát
Dostal jsem v pořadí už třetí hoax ze stejného zdroje. Nabízím ho čtenářům k vychutnání, je to skutečně lahůdka pro kriticky myslícího člověka.



100%-NÍ KONTROLA FAKTŮ
Naším cílem je poskytnout přesné informace. Každý fakt lze zkontrolovat v odkazech v dolní části stránky.
Pokud uvidíte něco, co není 100% přesné, dejte nám prosím vědět .

Stovky španělských lékařů tvrdí, že pandemie byla naplánována.
Ve Španělsku učinila skupina 600 lékařů s názvem „Lékaři pro pravdu“ podobné prohlášení během tiskové konference.

Německo a Španělsko jsou jen dva příklady. Podobné velké skupiny stovek lékařských odborníků existují v zemích po celém světě.
V USA dokument s názvem PLANDEMIC, který odhaluje COVID-19 jako kriminální operaci, podporuje více než 27 000 lékařů!
Proč tyto tisíce lékařů po celém světě říkají, že pandemie je zločin? K jakým informacím mají přístup, které nedostáváme z mainstreamových médií?
Vyzývám vás, abyste se na následující fakta dívali s otevřenou myslí a poté dospěli ke svým vlastním závěrům ...
V letech 2017 a 2018 se prodaly miliony testovacích souprav COVID-19.
Víme, že nový COVID-19 onemocnění se objevil v Číně na konci roku 2019. Proto byl pojmenován COVID19, což je zkratka pro Corona VIrus Desease 2019. Údaje z World Integrated Trade Solution však ukazují něco ohromujícího:
V letech 2017 a 2018 - dva roky před COVID-19 - byly celosvětově distribuovány stovky milionů testovacích souprav pro COVID-19.

'Rychle! Schovej to!!'
Tato matoucí data byla objevena někým 5. září 2020, který je zveřejnil na sociálních médiích. Následujícího dne se stala virálními po celém světě. 6. září WITS náhle změnil původní označení „COVID-19“ na vágní výraz „lékařské testovací soupravy“. Používání obecných výrazů není v obchodě povoleno, vždy musíte být konkrétní. Existuje mnoho typů testovacích souprav pro různé nemoci. Skutečnost, že odstranili specifikaci „COVID-19“ poté, co se tato data stala celosvětově známou, dokazuje, že nechtějí, aby o tom někdo věděl. Zapomněli však smazat jeden detail: kód produktu pro tyto „lékařské testovací soupravy“ je 300215, což znamená: „testovací soupravy COVID-19“

Jejich utajení přišlo příliš pozdě: tato kritická informace byla odhalena a odhalují ji miliony po celém světě. Můžeš stáhnout soubor PDF, který zobrazuje původní data tohoto webu.

Argument používaný pro zablokování těchto dat je, že nálepka COVID-19 byla přidána až v roce 2020. Ale proč by nejprve použili nespecifický termín jako ‚lékařský testovací Kit‘, pak po letech změna na ‚COVID-19.
Test Kit (což je přesně to, čím je) a poté jej změnit zpět na staré vágní označení „Medical Test Kit“? Jsou zmatení, nebo co? Nespadá to do těch druhů pokusů popřít něco, co je tak zřejmé?
Mimochodem, tyto testovací soupravy COVID-19 jsou ve skutečnosti slavnými testy PCR, které se skutečně používají po celém světě k testování lidí na COVID-19.
I když byla pravda, že se potýkali se štítkem, pak to nic nemění na skutečnosti, že dva roky před pandemií začaly najednou všechny národy po celém světě distribuovat stovky miliónů testů PCR. Jádro věci se tedy nemění.
Otázka zní: proč explodoval celý svět při hromadné distribuci stovek milionů testů PCR, které se používají k testování COVID-19?
Na co se připravovali?
Rothschild patentoval testovací metodu COVID-19 již v roce 2015.
Internetové stránky Nizozemské vlády pro patentování vynálezů také ukazují něco zajímavého. Richard A. Rothschild ze Spojeného království patentoval systém pro testování COVID-19 již v roce 2015.

Datum priority předkládání tohoto vynálezu je 13. října 2015! Lidé znovu mohou namítnout, že se jednalo nejprve o obecnou testovací metodu, která později získala označení COVID-19, ale to nic nemění na skutečnosti, že tento Rothschild předložil vynález, který je speciálně pro COVID-19.
Ti, kdo znají dynastii Rothschildů, chápou, že po staletí ovládali svět. Vlastní většinu centrálních bank téměř v každé zemi světa. (2D) Rothschildové jsou známí tím, že organizují mnoho válek, manipulují s vládami a způsobují epidemie.
Rothschild patentující testovací metodu, která je speciálně pro COVID-19, je proto velmi zajímavá… přinejmenším!
„Projekt“ COVID-19 je plánován do roku 2025.

Světová banka ukazuje, že COVID-19 je projekt, který má pokračovat ... do konce března 2025! Záměrem je tedy v tom pokračovat DALŠÍCH PĚT LET. (2C)

V roce 2017 provedl Anthony Fauci velmi podivnou předpověď s ještě podivnější jistotou. Fauci s plnou důvěrou oznámil, že během prvního funkčního období prezidenta Trumpa jistě dojde k překvapivému propuknutí infekční choroby. Tady řekl: (3) NENÍ POCHYB O TOM, že pro nadcházející administrativu bude v aréně infekčních nemocí výzva.
Bude to PŘEKVAPUJÍCÍ PROPUKNUTÍ. O tom NEMŮŽE BÝT POCHYB.
Jak mohl Fauci zaručit, že během prvního funkčního období Trumpovy administrativy dojde k překvapivému vypuknutí (pandemie)? Co věděl, co my ne?

Bill a Melinda Gatesovi zaručili bezprostřední globální pandemii. V roce 2018 Bill Gates veřejně oznámil, že je na cestě globální pandemie, která by mohla vyhladit 30 milionů lidí. Řekl, že k tomu pravděpodobně dojde během příštího desetiletí. (4) Melinda Gates dodala, že (uměle) vytvořený virus je největší hrozbou pro lidstvo, a také ujistila, že by to lidstvo zasáhlo v příštích letech. (5)
Nechte jejich slova na chvíli znít ve vaší mysli ...

„Globální pandemie JE NA CESTĚ. ZKONSTRUOVANÝ VIRUS je největší hrozbou lidstva. To se stane v DALŠÍ DEKÁDĚ. “
Bill a Melinda Gatesovi tvrdí, že hustá populace na světě garantuje tuto hrozící globální pandemii. Ale buďme upřímní: většina Země je neobydlená. Stačí letět nad Amerikou v letadle a dívat se z okna. Většinu času vidíte prázdné místo a sem tam několik měst. Většina Spojených států je stále široce otevřená a prázdná. Totéž platí pro zbytek světa. Austrálie, Rusko, Indie, Čína, Amerika, Afrika ... je to z větší části divočina. Naše planeta není zdaleka tak obydlená, jak chce Bill Gates, abychom věřili. Tato mapa světa to jasně ukazuje ...

Gates také tvrdil, že letecká doprava určitě vytvoří globální pandemii. Ale v minulém století cestovalo v letadlech nespočet lidí. Vedlo to k neustálému propukání globálních pandemií? Samozřejmě že ne! Jejich argumenty, proč zaručili globální pandemii v příštích několika letech, jsou lži. Jaký je tedy skutečný základ pro takové zaručené předpovědi?

O několik měsíců před vypuknutím, Bill Gates - světový dealer vakcína Nr. 1 - pořádá akci v New Yorku. Hádejte, o čem ta událost byla? Bylo to „cvičení na pandemii koronaviru“ . Ano, čtete správně: Bill Gates zorganizoval cvičení na pandemii koronaviru těsně předtím, než se to stalo! Na velkém displeji v hledišti uvidíte vytištěný text: „Musíme se připravit na událost, která se stane pandemií.“ Toto pandemické cvičení se jmenovalo Event201 a konalo se v říjnu 2019, doslova těsně před vypuknutím. Jejich závěr byl, že celé lidstvo musí být očkováno ...

Účelem Event201 bylo připravit svět na pandemii koronaviru… která se stala hned po této události. Nadšení z prodeje vakcín v příštím roce. Krátce po tomto ‚cvičení pro koronavirovou pandemii‘ Bill Gates tweetoval: Jsem obzvláště nadšený z toho, co by příští rok mohl znamenat pro jeden z nejlepších nákupů v globálním zdraví: vakcíny.

Přemýšlejte o tomto: světový dealer vakcín číslo 1 zaručí, že v příštích letech dojde ke globální pandemii, a jeho žena řekla, všichni bychom se měli obávat uměle vyrobeného viru, který je ‚na cestě‘. Poté uspořádají cvičení pro bezprostřední globální pandemii a tvrdí, že jediným řešením budou vakcíny. Dále Bill Gates tweetuje, jak je nadšený z prodeje vakcín v příštím roce. Bezprostředně poté vypukne ohlášená pandemie. A skutečně, Bill Gates hned prohlašuje, že jediným řešením pro lidstvo je koupit jeho vakcíny ... Pandemie koronaviru 2020 předpovězena již v roce 2013.
Další informace je zvláště zajímavá, protože ukazuje, jak je k dispozici mnoho informací, pro ty, kteří se odváží dělat výzkum. V roce 2013 napsal hudební umělec se zvláštním jménem Dr. Creep rapovou píseň s názvem PANDEMIC. Na tom není nic zvláštního, že ne jeden z jeho textů zní: (6) „'2020 combined with CoronaVirus, bodies stacking..“
Jak je možné, že neznámý hudebník mohl přesně předpovědět výskyt pandemie koronavirů o sedm let později?

Píseň také předpověděla nepokoje, které nyní zuří po celé Americe: „Stát se bouří a používá ulici venku. Přichází do vašich oken. “

Opět: jak mohl pochybný umělec vědět, že v roce 2020 koronavirus zasáhne Zemi, následovaný masovými nepokoji? Jeho odpověď je přinejmenším zajímavá: „Prováděl jsem výzkum v roce 2012 a četl jsem takzvané„ konspirační teorie “. Víte, vyšetřování, o kterých média nechtějí, abychom se jimi zabývali. Podle těchto teorií k pandemii mělo dojít v desetiletí 2020 - 2030. Takže jsem o tom napsal píseň Pandemic. “

Chápete to? Tento muž zkoumal to, co se běžně označuje jako „konspirační teorie“. Věci, které jsme naprogramováni tak, abychom ignorovali jako „nesmysl“. Zjevně však tato vyšetřování nejsou vždy tak hloupá, protože přesně předpovídali, že přesně v roce 2020 dojde k této pandemii a nepokojům. Co jiného se dá objevit, jakmile se lidé začnou dívat trochu hlouběji než základní příběhy, které nám představí média hlavního proudu? Co jiného se skrývá pod negativní značkou „konspirační teorie“?
Pokračujme ve čtení, abychom se dozvěděli více ...
„Připravte se na globální pandemii koronavirů“.
V září 2019 - také těsně před vypuknutím - vydala Rada pro monitorování globální připravenosti zprávu nazvanou „Svět v ohrožení“. Zdůraznil potřebu být připraven na ... propuknutí koronaviru!
Na obálce zprávy je obraz koronaviru a lidí, kteří nosí obličejové masky.

Ve zpráva čteme následující zajímavý odstavec:
„Organizace spojených národů (včetně Světové zdravotnické organizace) provádí minimálně
dvě celoškolní školení a simulační cvičení, včetně jednoho k pokrytí záměrného uvolnění
smrtelného respiračního patogenu.“
Chápete to? Cvičí se na záměrné uvolňování smrtelného respiračního patogenu.

V roce 2018 Institut pro modelování nemocí natočil video, ve kterém ukazují virus chřipky pocházející z Číny z oblasti Wuhan a šířící se po celém světě a zabíjející miliony lidí. Říkali tomu „Simulace globální pandemie chřipky“. Přesně to se stalo o dva roky později. Proč říkali, že to přijde z Číny? Proč ne Afrika, kde je přítomno mnohem více 2nemocí? Nebo proč ne Jižní Amerika? Nebo Indie? Jak mohli vědět, že z Číny přijde virus chřipky, a dokonce ukázat Wuhan jako původní oblast, která nakazí celý svět?

Odkud virus pochází? Jedním z předních světových odborníků na biologické zbraně je Dr. Francis Boyle. Je přesvědčen, že pochází z laboratoře biologických zbraní ve Wu-chanu, laboratoře biologické bezpečnosti úrovně 4.

Toto zařízení se specializuje na vývoj ... koronavirů! Berou existující viry a „vyzbrojují je“, což znamená, že jsou mnohem nebezpečnější, aby mohly být použity jako biologická zbraň. V následujícím* dvouminutovém videoklipu uvidíte mluvčího Trumpovy administrativy, odborníka na biologické zbraně Dr. Francise Boylea a prezidenta Trumpa, jak hovoří o tom, jak tento virus pochází z laboratoře ve Wu-chanu.
*) Video najdete v původním článku, odkaz úplně nahoře – překl.
Nyní přichází zajímavá část: v roce 2015 dal Anthony Fauci této laboratoři 3,7 milionu dolarů. Představte si to: stejný muž, který v příštích dvou letech zaručil propuknutí viru, dal laboratoři vyvíjející koronaviry téměř 4 miliony dolarů. V krátkém klipu níže vidíte, jak se novinář zeptá prezidenta Trumpa na tento grant, který Fauci dal laboratoři ve Wuhanu. (Moje poznámka: Musím se objednat na kontrolu zraku, protože vidím Obamu.)

Existuje však více možností ve Wuhanu, odkud by mohl tento virus pocházet. Někteří věří, že to přišlo z Wuhanského virologického institutu, kde také pracují na vývoji koronavirových zbraní. Pokud chcete zůstat informováni o tom, co se odhaluje, zaregistrujte se na Stop World Control.

Prediktivní programování je proces informování populace o událostech, ke kterým brzy dojde. V minulých letech bylo vyrobeno několik filmů a televizních seriálů, o ... globální pandemii koronavirů! Film „Dead Plague“ zobrazuje globální pandemii s koronavirem a jako lék zmiňuje i hydroxychlorochin. Další film nazvaný „Nákaza“ ukazuje, jak se koronavirus celosvětově šíří se sociálním distancováním, obličejovými maskami, uzamčením, mytím rukou, atd. Doslova vše, co nyní vidíme, je v těchto filmech podrobně předpovězeno! Komiks z Evropské unie vizualizoval globální pandemii.

V roce 2012 vyrobila Evropská unie zvláštní komiks, který byl distribuován pouze mezi jejich zaměstnance. (2B) Název komiksu je „INFIKOVÁNO“ a ukazuje nový virus pocházející z čínské laboratoře a šířící se po celém světě. Řešení této pandemie je uvedeno v komiksu: globalisté prosazují jeden globální plán zdraví. To znamená: Už žádná lékařská svoboda, ale lékařská tyranie globalistických entit. To je poselství tohoto komiksu, který byl vydán zaměstnancům Evropské unie. Jeden z citátů komiksu zní: "Bezpečnostní opatření, která následovala, učinila naši existenci naprosto nesnesitelnou."


Během zahajovací show Letních olympijských her v roce 2012, se pandemie koronaviru odehrála na očích celého světa. Desítky nemocničních lůžek, velké množství zdravotních sester, které se stávají loutkami řídicího systému, číhající smrt, démonický gigant stoupající po celém světě a celé divadlo bylo osvětleno takovým způsobem, že při pohledu z nebe to vypadalo jako koronavirus. Proč olympijské hry ve své úvodní show ukázaly pandemii koronaviru?

Spisovatel a výzkumník Robin de Ruiter předpověděl v roce 2008, že přijde globální uzamčení. Řekl, že účelem by mělo být vytvoření nového světového řádu autoritářské kontroly. Protože mnoho z toho, co napsal v roce 2008, se nyní děje přímo před našimi očima, byla tato kniha znovu vydána. Novináři předpovídali plánovanou pandemii. V roce 2014 předpověděl investigativní novinář Harry Vox plánovanou globální pandemii a řekl, proč by „vládnoucí třída“ dělala takové věci: „Nezastaví se před ničím, aby dokončili svou sadu nástrojů kontroly. Jednou z věcí, které v jejich sadě nástrojů chyběly, jsou karantény a zákaz vycházení. V plánu je infikovat stovky tisíc lidí a vytvořit další fázi kontroly. „ (7)

„Scénář pro budoucnost“ Tento renomovaný výzkumník odkazuje na slavný dokument Rockefellerovy nadace, ve kterém všechno, co vidíme nyní, jak se děje, doslova předpověděl ve velkém detailu: globální pandemie, uzamčení populace, zhroucení ekonomiky a uložení autoritářské kontroly. Všechno je to popsáno s děsivou přesností ... deset let předtím, než se to stalo!

Tento dokument má název „Scénář budoucnosti technologie a mezinárodního rozvoje“. (9) To říká všechno: scénář pro budoucnost. Má kapitolu nazvanou „LockStep“, ve které se uvádí globální pandemie, jako by se to stalo v minulosti, ale která je jasně zamýšlena jako zkouška do budoucnosti.

Pandemie roku 2020 je popsána s děsivými podrobnostmi ve scénáři pro budoucnost od Rockefellerovy nadace z roku 2010. Scénář pro budoucnost "pokračuje srovnáním dvou různých odpovědí na jimi předvídanou pandemii: USA pouze‚důrazně nedoporučuje‘ lidem létání, zatímco Čína zavedla povinné karantény pro všechny občany. První odpověď je obviňována z ještě většího šíření viru, přičemž je chváleno zavedení dusivého uzamčení. Dále popisuje implementaci totalitní kontroly: Během pandemie národní vůdci po celém světě napnuli svou autoritu a uložili vzduchotěsná pravidla a omezení, od povinného nošení obličejových masek až po kontrolu tělesné teploty u vstupů do společných prostor, jako jsou vlaková nádraží a supermarkety.

Je zřejmé, že podrobení se autoritě je požadovanou odpovědí. Podle tohoto „scénáře budoucnosti“ se to ale zhoršuje: "I po odeznění pandemie se tato autoritativnější kontrola a dohled nad občany a jejich aktivitami zasekla a dokonce zesílila." „V rozvinutých zemích měl tento zvýšený dohled mnoho podob: například biometrické ID pro všechny občany a přísnější regulace klíčových průmyslových odvětví, jejichž stabilita byla považována za zásadní pro národní zájmy.“

Příručka pro globální kontrolu. Nyní, když je ohlášená pandemie skutečně tady, přišla stejná Rockefellerova nadace s krokem dva: příručka o tom, jak během této pandemie implementovat nové kontrolní systémy. Svět se může znovu otevřít pouze tehdy, když jsou k dispozici všechny požadované řídicí sítě.

Když zkombinujete dva dokumenty Rockefeller, uvidíte plán:
1) Nejprve ohlašují globální pandemii s koronaviry a říkají, k čemu by to mělo vést: zcela nová úroveň autoritářské kontroly.
2) Zadruhé dávají praktické kroky, jak tento kontrolní systém použít.

„ Digitální aplikace a sledovací software chráněný ochranou soukromí by měly být široce používány, aby umožnily úplnější sledování kontaktů.“ "Abychom mohli plně ovládnout epidemii Covid-19, musíme testovat většinu populace každý týden."

Podle jejich „Scénáře budoucnosti“ by celá světová populace měla dostat digitální ID, které ukazuje, kdo dostal všechny vakcíny. Bez dostatečného očkování bude odepřen přístup do škol, koncertů, kostelů, veřejné dopravy atd. Nyní v roce 2020 přesně toto požaduje Bill Gates a mnoho vlád. Musí být zkontrolovány všechny kontakty.

Na zveřejněném vládním videu (10) vidíme rozhovor mezi bývalým americkým prezidentem Billem Clintonem a Andrewem Cuomo , guvernérem státu New York. Diskutují o tom, jak nastavit velký kontrolní systém k testování celé populace a kontrolu všech jejich kontaktů. Diskutují o tom, jak vybudovat armádu k provádění tohoto kontrolního systému.


Bill Gates také objasnil, že pouze lidé, kteří byli očkováni proti Covid-19, by měli mít povoleno cestovat, chodit do školy, účastnit se schůzek a pracovat. (11) Digitální ID vakcín se již vyvíjejí (12) a Gates má patent na technologii, která umožňuje dohledat tělo jednotlivce kdekoli. Tato technologie se nazývá WO2020-060606 (13) . Kromě toho chce Gates zřídit globální monitorovací síť, která bude sledovat každého, kdo přišel do kontaktu s Covid-19 (14).
Plán: vstříknout lidstvu vakcínu pozměňující DNA
Slavný investigativní novinář Anthony Patch dělal několik let výzkum týkající se plánů řídit svět, pomocí vytvořené pandemie a povinných vakcín. Během rozhovoru v roce 2014 tento výzkumník předpověděl následující:
"Uvolní umělý koronavirus." V důsledku toho budou lidé požadovat vakcínu, která by je chránila. Tato vakcína přidá do těla osoby třetí kmen DNA, což z nich v podstatě učiní hybrid. Jakmile je člověku podána injekce, téměř okamžitě jeho DNA prochází transformací. Tato genetická změna způsobí, že lidé ztratí schopnost myslet sami za sebe, aniž by si byli vědomi, že se to stalo. Lze je tedy snadněji ovládat a stanou se otroky elity.“ Samozřejmě to zní šíleně a šílené to opravdu je. Přesto si musíme být vědomi toho, že tento profesionální vyšetřovatel není blázen. Udělal roky výzkumu a to je to, co v průběhu let objevil.

Musíme být opatrní, abychom neodmítli spolehlivé znalosti založené na mnoha letech výzkumu, jednoduše kvůli našemu vlastnímu nedostatečnému pochopení těchto témat.

Doktorka Carrie Madej řídila dvě velké kliniky v Georgii, než šla do Dominikánské republiky dělat humanitární práci. Za posledních dvacet let studovala DNA a vakcíny a natočila naléhavé video, ve kterém varuje, že existuje plán na injekční očkování lidstva velmi nebezpečnými vakcínami proti Covid-19. Účel těchto nových vakcín bude dvojí:
1) přeprogramovat naši DNA a udělat z nás hybridy, které se snáze ovládají.
2) připojit nás k umělé inteligenci pomocí digitálního ID vakcíny, které také otevře zcela novou oblast kontroly.
Tato lékařská expertka říká, že několikrát pozorovala, jak se nemoci šíří na populaci pomocí letadel. Z bezpečnostních důvodů o tom není ochotna sdílet více podrobností na veřejnosti.

Dr. John Coleman byl zpravodajský důstojník CIA, který napsal knihu nazvanou „Výbor 300“. Vysvětluje v něm, jak tajné společnosti manipulují s vládami, zdravotnictvím, potravinářským průmyslem, médii atd. Tuto knihu lze najít na webových stránkách CIA. (15).
Jedním z hlavních cílů mnoha tajných společností, které kontrolují vlády a média, je vylidnit Zemi.
Dr. Coleman říká o jejich strategii následující:
„Nejméně 4 miliardy zbytečných pojídačů budou odstraněny do roku 2050 prostřednictvím omezených válek a organizovaných epidemií smrtelných rychle působících nemocí .“


V roce 1980 byl v Georgii postaven žulový pomník, kterému se říkalo Guidestones (česky Poradní kameny – překl.). Sada 10 pokynů je zapsána do struktury v osmi moderních jazycích a kratší zpráva je zapsána v horní části struktury ve čtyřech starodávných jazykových skriptech. První pokyn je následující: 1. Udržujte lidstvo pod 500 000 000 v trvalé rovnováze s přírodou.
Důstojník CIA Dr. Coleman odhalil, že jednou z jejich metod „udržování lidstva“ je způsobování „organizovaných epidemií smrtelných rychle působících nemocí“. Používání vakcín ke snížení populace. Během rozhovorů TED Bill Gates zopakoval tento cíl, když doslova řekl, že nové vakcíny lze použít ke snížení světové populace o 10 - 15%! (16)

Vakcína Covid19 pro kontrolu populace?
Mike Adams je publikovaný vědec v oblasti potravin, autor populárně vědecké knihy Food Forensics a zakladatel laboratoří CWC akreditovaných ISO. Před lety řekl toto: V populačních centrech bude uvolněna upravená biologická zbraň. Budou se ozývat výzvy k masivnímu vládnímu financování vakcínového průmyslu, aby přišel s vakcínou. Jako zázrakem budou mít vakcínu vyvinutou v rekordním čase. Od každého se bude požadovat, aby se postavil do řady a nechal si píchnout tuto vakcínu. Skutečně došlo k uvolnění upravené biologické zbraně, následované mandátem na očkování, obrovským vládním financováním pro očkovací průmysl a vakcínou, která se vyvíjí v rekordním čase. Zbytek jeho poselství je, že tato vakcína začne během několika let pomalu zabíjet miliony - ne-li miliardy - lidí. Bude to vakcína proti zabíjení, určená ke snížení světové populace.
SHRNUTÍ:
Byla pandemie plánována?
Lékaři z celého světa nazývají pandemii globálním zločinem, světovou diktaturou se sanitární výmluvou.
Dva roky před příchodem COVID-19 na scénu, Evropská unie, USA, Čína a další národy najednou začaly vyvážet desítky milionů testovacích souprav pro COVID-19.
V roce 1956 televizní vysílání uvedlo, že do roku 2020 bude nový virus chřipky pocházet z Asie a rozšířit se do celého světa.
V roce 2013 hudebník předpovídal globální pandemii s koronavirem v roce 2020. Věděl to kvůli osobnímu vyšetřování takzvaných „konspiračních teorií“.
V roce 2017 Anthony Fauci zaručil překvapivé propuknutí infekční choroby během prvního funkčního období Trumpovy administrativy.
Krátce před vypuknutím globální pandemie koronavirů Bill Gates zorganizoval globální cvičení na zvládání pandemie koronaviru: Event201.
Také krátce před vypuknutím pandemie Global Preparedness Monitoring Board oznámil světu, aby byli připraveni na pandemii koronaviru.
V roce 2018 Institut pro modelování nemocí (Institute for Disease Modeling ) oznámil globální pandemii chřipkového viru pocházejícího z Číny v oblasti Wuhan.
V roce 2018 Bill a Melinda Gatesovi oznámili, že v nadcházejících letech dojde ke globální pandemii vytvořeného viru.
Koronavirus SARS-CoV-2 mohl být vytvořen v Bio Safety Lab Level 4 ve městě Wuhan, která získala miliony dolarů od Anthony Fauciho.
Existovalo několik filmů velmi detailně líčících pandemii koronaviru, a dokonce zmiňují hydroxychlorochin jako lék.
Komiksová kniha, vytvořená v Evropské unii, líčí virus šířící se po celém světě. Krize je řešena zavedením totalitní lékařské tyranie.
Letní olympijské hry v roce 2012 hrály pandemii koronaviru během jejich otevírací show.
Investigativní novinář Harry Vox předpověděl v roce 2014, že by mohla být vytvořena globální pandemie‚ aby vládnoucí třída‘ mohla zavést vyšší úroveň autoritářské kontroly.
Investigativní novinář Anthony Patch předpověděl globální pandemii s umělým virem, který by byl použit pro vynucení DNA vakcíny, kterou se přeprogramuje lidstvo.
Dr. Carrie Madej studovala DNA vakcíny po celá desetiletí a říká, že plánem je použít vakcínu COVID-19 k zahájení procesu transhumanismu:přeprogramování lidské DNA.
Důstojník CIA Dr. John Coleman studoval tajné společnosti a říká, že jejich cílem je snížení populace na Zemi prostřednictvím organizovaných pandemií smrtelných nemocí s rychlým průběhem.
Ve státě Georgia byl v roce 1980 postaven obrovský památník s deseti zásadami pro lidstvo, v osmi jazycích.
Prvním z těchto „deseti přikázání“ je, že lidstvo musí být omezeno na půl miliardy lidí.
Bill Gates řekl během rozhovorů TED, že nové vakcíny lze použít ke snížení světové populace o 10–15%.
Mike Adams, „zdravotní strážce“, před lety předpovídal to, co se nyní děje: uvolnění upravené biologické zbraně, následovaný mandátem na vakcíny, obrovské vládní financování pro vakcínový průmysl a vakcína, která se vyvíjí v rekordním čase. Předpověděl také, že tato vakcína zabije v průběhu několika let nespočet lidí.
V roce 2010 Rockefellerova nadace zveřejnila „Scénář pro budoucnost ...“, v němž popisují nadcházející globální pandemii, která by měla vyústit v implementaci autoritářské kontroly nad lidmi, která se po pandemii ještě zintenzivní.
V roce 2020 Rockefellerova nadace vydává příručku o tom, jak vytvořit tento svět kontroly, s podrobným průvodcem. Říká se, že život se nemůže vrátit zpět do normálu, dokud se svět nestane „uzamčeným“ s touto kontrolou autoritářských vlád shora dolů. Je opravdu vidět, že Bill Gates a mnoho dalších po celém světě jsou ihned ochotni k převzetí kontroly bezprecedentním způsobem, s prosazováním ID vakcín, mikročipy, které budou implantovány do lidí, nařizováním nošení obličejových masek, sociální distancování, nucené uzamikáníy, extrémní trasování kontaktů, atd. Součástí této kontroly shora dolů je extrémní cenzura každého jednotlivého hlasu z řad lékařů, vědců a dalších odborníků, kteří kritizují, co se děje.

Pamatujte, že každá jednotlivá předpověď této pandemie byla oznámena několik let nebo dokonce měsíců předtím, než k ní došlo . To je významné. Gates a Fauci lžou svému publiku, když říkají „historie nám říká, že se to stane“, protože neexistuje žádný historický základ pro zajištění globální pandemie koronaviru během několika měsíců či let. Nikdy v historii se nic takového nestalo, v takovém globálním měřítku. Skutečnost, že taková historicky jedinečná událost byla předpovězena velmi podrobně - filmy, pořady, vyšetřovatelé, lékaři, ti, kteří financují laboratoře, které tyto viry vyvíjejí, ti, kteří vydělávají miliardy z těchto pandemií, ti, kteří chtějí vytvořit zcela novou úroveň kontroly v našem světě atd. - ukazuje, že to bylo plánováno.

Dosud jsme se dívali na náznaky, že pandemie byla plánována dopředu. Pokud je to skutečně zorganizováno, mělo by to být také zřejmé během pandemie. Plánovaná pandemie je také řízená pandemie. Skutečně pozorujeme, že se s pandemií manipuluje? Absolutně. Na dalších příspěvků na StopWorldControl.com odhaluje, jak doslova každý lékařský, vědecký, vládní, vzdělávací a novinářské hlas, který se liší od mediální propagandy, je agresivně cenzurovaný. Nikdy v historii lidstva neexistovala po celém světě taková globální cenzura lékařů a respektovaných vědců! Big Tech (Google, Facebook, Twitter, Apple atd.) spolupracuje s Big Pharma (farmaceutický průmysl za několik miliard dolarů), aby potlačil každý hlas, který zpochybňuje jejich propagandu. Kromě toho existuje bezprecedentní projev celosvětových podvodů s čísly covid. Doslova každá informace o COVID-19 je nepravdivá. Zdravotnický personál po celém světě připustil, že je na ně vyvíjen velký tlak a dokonce je jim přímo uloženo registrovat každého pacienta jako covid pacienta a každou smrt - bez ohledu na příčinu - jako covid smrt. Důkazy pro toto pobuřující tvrzení můžete vidět v této šokující expozici největšího podvodu v historii světa.

Mluvili jsme o skupině lidí, kterým se říká „globalisté“. Kdo jsou vlastně tito „globalisté“? Jsou to bohatí a vlivní lidé z celého světa, kteří plánují vytvoření jedné globální vlády. To jim umožní ovládat každého člověka na planetě. Jejich strategií je ovládnout všechny oblasti našich společností: zdravotnictví, potravinářský průmysl, média, vlády, náboženství, všechno. Celková světová nadvláda byla ďábelskou touhou mnoha mocných vůdců v celé světové historii. Jen si pomyslete na notoricky známá světová impéria Říma, Velké Británie, Peršanů, Rusů atd. Více nedávno se Hitler pokusil stát se vrcholným světovým vůdcem. Tato zvrácená vášeň neopustila zkorumpovaná srdce lidstva, ale prostředky k dosažení tohoto cíle se změnily. Místo toho, aby napadli národy tanky a bazukami, nyní zotročují lidstvo silou strachu. Jakmile vytvoří dostatečnou paniku, mohou představit „řešení“. Toto řešení však znamená odstranění naší svobody a podrobení nás jejich kontrole. Hlavními hráči v globalismu jsou Organizace spojených národů, Světové ekonomické fórum, Světová zdravotnická organizace, Evropská unie, Mezinárodní měnový fond, Světová banka a zejména mnoho soukromých bank, které již v podstatě ovládají svět. Mnoho z těchto globalistů se nedávno stalo otcem události zvané DAVOS, kde vyjádřili, jak bude pandemie použita k zavedení jejich plánů. Zde jsou některá z jejich prohlášení: (18 )
„Nyní je historický okamžik v čase, nejen v boji proti viru, ale také pro PŘETVOŘENÍ SYSTÉMU.
Pandemie představuje příležitost k OBNOVENÍ SVĚTA.
Svět musí jednat společně a rychle, aby ZRUŠIL VŠECHNY ASPEKTY našich společností a ekonomik, od vzdělávacích po sociální kontakty a pracovní podmínky. KAŽDÉ ZEMĚ, od Spojených států po Čínu, se musí účastnit a každé odvětví, od ropy a zemního plynu po technologie, musí být TRANSFORMOVÁNO. “ Klaus Schwab, zakladatel Světového ekonomického fóra Světové ekonomické fórum vytvořilo „kolovrátek“ se všemi svými cíli. Na něm můžeme vidět následující tři „projekty“: Covid19 následovaný globálním řízením a internetovým řízením.


Nikdo nechce tyto organizace. Ani jediný člověk na zemi nehlasoval pro tyto organizace, aby jen existovaly, natož aby převzaly plnou kontrolu nad našimi životy, komunitami, zaměstnaností, zdravím, průmyslem, atd. Přesto se prezentují jako naši světoví vůdci, kteří plánují celou naši budoucnost. Světová zdravotnická organizace se stala šéfem našeho zdraví, aniž by si ji kdokoli z nás vybral. Uplatňují tyranii v běžných médiích a sociálních médiích, kde není povoleno vyjádření lékařské nebo vědecké odbornosti, pokud to není v souladu s pokyny této „světové“ organizace.

Desítky tisíc lékařů a vědců byly po celém světě cenzurovány prostřednictvím Facebooku, Youtube a Twitteru. Proč? Protože tito giganti v sociálních médiích uvádějí, že POUZE to, co říká Světová zdravotnická organizace, je pravda. To je jasný příklad světové tyranie globalistů. Nainstalují své vlastní „světové“ instituce - které mají NULOVOU autoritu nad kýmkoli z nás - ale jednoduše proto, že se nazývají „světovými“ vůdci, přebírají autoritu nad celým lidstvem.

To znamená úplnou ztrátu lékařské svobody, ztrátu svobody projevu, ztrátu skutečné vědy, ztrátu skutečné žurnalistiky a zavedení diktatury organizacemi, pro které nikdo nehlasoval, vedené jednotlivci, které nikdo nechtěl, a přesto se jednoduše chopí vlastnictví našeho světa. Jsou to velcí, tlustí, zlí tyrani na hřišti, kteří si hrají šéfy nad všemi lidmi.

Šéf Světové zdravotnické organizace byl členem násilné revoluční komunistické strany v Etiopii, Tigray lidové osvobozenecké fronty (Tigray People’s Liberation Front ). (19) Ministerstvo vnitřní bezpečnosti jasně uvádí: "TPLF se kvalifikuje jako teroristická organizace III. úrovně ... na základě jejích násilných aktivit ..."
Zamyslete se nad tím: muž, který řídí Světovou zdravotnickou organizaci, je doslova komunistický terorista, který se podílel na zavedení komunismu v Etiopii. Ten samý muž nyní šikanuje celý svět, říká nám všem, co můžeme a co nemůžeme, cenzuruje každého zdravotníka, který má jiný názor, požaduje od celého lidstva slepou poslušnost a zároveň dává mandát k očkování jejich finančnímu sponzorovi číslo jedna: Billu Gatesovi.
Je to svět, ve kterém chcete od nynějška žít?

Globalisté dokonce vyhrožují lidstvu ještě větším utrpením, pokud se nepodrobí jejich úplné kontrole. Princ Charles se nedávno připojil k DAVOSu a veřejně prohlásil: Pokud nyní neprovedeme „velký reset“, bude pandemií stále více. (18) Bill Gates tomu již říká „pandemie číslo jedna“ a hovoří o „pandemii č. dva a tři“ . Výzkumník, který v roce 2013 předpovídal výskyt pandemie koronavirů v roce 2020, po níž budou následovat nepokoje, uvedl, že plánem je vytvoření řady pandemií v letech 2020-2030. Toto desetiletí je vybraným časovým rámcem, který má svět proměnit v jednu velkou banánovou republiku, kterou ovládají šílení šílenci, kteří vylidňují Zemi a zotročují zbytek lidstva. Plánují způsobit tolik pandemií, kolik je potřeba, aby zlomili lidstvo, dokud se každý nepodřídí jejich globální kontrole. Povinné očkování je klíčem k jejich plánu, protože vakcíny nás propojí s globálními kontrolními systémy. Pouze očkovaní se budou moci volně pohybovat. Začínáte chápat, proč více než 500 lékařů z Německa, 600 lékařů ze Španělska, tisíce lékařských odborníků z USA a mnoho dalších z celého světa nazývá tuto pandemii „globálním“ zločinem?
Vedoucí katolické církve varují lidstvo Jistý arcibiskup a několik kardinálů římskokatolické církve napsalo dopis pro lidstvo, aby nás varovali před globální tyranií pod rouškou COVID-19. Toto je výňatek z této historické zprávy, která byla přeložena do mnoha jazyků a zaslána vůdcům po celém světě. (20) Máme důvod se domnívat, na základě oficiálních údajů o výskytu epidemie v souvislosti s počtem úmrtí, že existují mocnosti, které mají zájem na vyvolání paniky mezi světovou populací s jediným cílem trvale uvalit nepřijatelné formy omezení na svobody, ovládání lidí a sledování jejich pohybu. Zavedení těchto neliberálních opatření je znepokojivou předehrou k realizaci světové vlády mimo veškerou kontrolu.
Existuje naděje? Co můžeme udělat?
Máme nějakou naději pro naši budoucnost, nebo jsme se vzdali nemilosrdným rukám těchto zlých megamiliardářů, kteří chtějí vylidnit Zemi a získat úplnou kontrolu nad lidstvem?
Můj postřeh: Totožné obrázky mají ve svých náborových brožurách scientologové a jehovisti.
Můj postřeh: Totožné obrázky mají ve svých náborových brožurách scientologové a jehovisti.

Ano, existuje naděje. Budoucnost je jasnější, než si dokážeme vůbec představit!
Nejedná se o scénář zkázy a pochmurnosti, ale o probuzení a výzvu k tomu, aby lidstvo přestalo slepě věřit mafiánským mediím a zvráceným politikům a aby povstalo k boji za lepší budoucnost a svobodu. Zvu vás, abyste se připojili k jedinečnému a historickému hnutí globálních bojovníků za svobodu, které povede lidstvo do nové éry naděje, obnovy a větší svobody, než jsme kdy poznali. Podělte se o pravdu! Vedle jejího sdílení s rodinou a přáteli, důrazně doporučujeme, abyste šli ještě o krok dál a skutečně se stali těmi, kteří změní svět. Sdílejte tento web s těmi, kteří ovlivňují naši společnost. Ne všichni jsou zkorumpovaní. Mnoho vůdců je jednoduše podvedeno, protože byli vyškoleni, aby nikdy nezpochybňovali příběh. Je na nás, abychom je informovali. Hledejte na internetu emailové adresy vůdců ve vládě, školství, zdravotnictví, vymáhání práva, atd. Udělej to

DŮKAZ, ŽE PANDEMIE JE PLÁNOVÁNA S ÚČELEM. Přesvědčte se na vlastní oči … https://stopworldcontrol.com/planned/
Stáhněte si plakáty!
Můžete si stáhnout efektní plakáty, letáky a memy, šířit pravdu. Stáhněte si soubory a vytiskněte je v tolika kopiích, kolik potřebujete. Pak jděte ulicemi, vložte je do poštovních schránek a dejte je lidem, které potkáte.

Reference
1: Německá skupina lékařů pro informaci
2: Španělská skupina lékařů za pravdu
2B: Komiks EU zobrazuje globální pandemii
2C: Světová banka ukazuje plánované datum ukončení projektu COVID-19
2D: Rothschild vlastnící centrální banky po celém světě
3: Fauci zaručuje vypuknutí v příštích dvou letech.
4: Bill Gates oznámil globální pandemii
5: Melinda Gates říká, že největší hrozbou pro humanitní obory je vytvořený virus
6: Texty písně z roku 2013, která předpověděla pandemii koronaviru v roce 2020
7: Harry Vox předpověděl globální pandemii
8: Robin de Ruiter předpověděl uzamčení
9: Scénář budoucnosti popsané globální pandemie
10: Andrew Cuomo hovoří s Billem Clintonem o autoritářské kontrole
11: Bill Gates hovoří o digitálním ID pro kontrolu lidí
12: Propojení vakcín s digitálním ID
13: Gates má patent na technologii, která umožňuje vystopovat tělo kdekoli
14: Gates chce globální monitorovací systém
15: Stáhněte si knihu důstojníka CIA Colemana
16: Gates hovoří o snižování světové populace pomocí vakcín
17: EU, USA, Čína atd. Vyvezly v letech 2017 a 2018 desítky milionů testovacích souprav Covid-19
18: DAVOS a shromáždění globalistů
19: Šéf Světové zdravotnické organizace je členem násilné teroristické skupiny
20: Dopis arcibiskupa a kardinálů lidstvu
Bojujte s námi za svobodu!
Překlad: LK

Neodepřu si hoax okomentovat:
Podobnost s výzvou „Proletáři všech zemí, spojte se!“ je více než nápadná. Z chaosu revoluce se zrodí nový řád. Nastal Věk Vodnáře.

Dodatek o den později: S dezinformacemi musíme bojovat a já dlouho váhal, zda šiřitele mailu mám či nemám prásknout. Nakonec jsem se rozhodl to udělat: karel.huda@seznam.cz. Šiřitel by si měl uvědomit, že vláda vyhlásila nouzový stav a šíření poplašných zpráv včetně dezinformací se přísněji trestá.

Dodatek 7. 3. 2021:
Za prosincový příspěvek důchodcům jsem si koupil DAB rádio s internetem. Smysluplná investice. Včera jsem ladil internetová rádia a narazil na Svobodný vysílač CS (www.svobodny-vysilac.cz). Zrovna začínal pořad Petra Václava Stárnutí je přežitek. Nešlo odolat, abych si ho celý neposlechl. Kdo ze čtenářů je zvědavý, najde ho na webových stránkách v archívu. Navrhnu autora sisyfovcům na udělení Bludného balvanu. Divím se, jak laxně státní správa v této složité době nouzového stavu bojuje proti dezinformacím.
Dodatek 23.12.2021:
Pokud by se Koudelkově BIS podařilo vytrasovat tento řetězový mail až do Ruska, odvolal by prezident Zeman čučkaře a plukovník Koudelka by dostal rovnou generál-majora.





Blogeři abecedně

A Aktuálně.cz Blog · Atapana Mnislav Zelený B Baar Vladimír · Babka Michael · Balabán Miloš · Bartoníček Radek · Bartošek Jan · Bartošová Ela · Bavlšíková Adéla · Bečková Kateřina · Bednář Vojtěch · Bělobrádek Pavel · Beránek Jan · Berkovcová Jana · Bernard Josef · Berwid-Buquoy Jan · Bielinová Petra · Bína Jiří · Bízková Rut · Blaha Stanislav · Blažek Kamil · Bobek Miroslav · Boehmová Tereza · Brenna Yngvar · Bureš Radim · Bůžek Lukáš · Byčkov Semjon C Cerman Ivo · Cizinsky Ludvik Č Černoušek Štěpán · Česko Chytré · Čipera Erik · Čtenářův blog D David Jiří · Davis Magdalena · Dienstbier Jiří · Dlabajová Martina · Dolejš Jiří · Dostál Ondřej · Dudák Vladislav · Duka Dominik · Duong Nguyen Thi Thuy · Dvořák Jan · Dvořák Petr · Dvořáková Vladimíra E Elfmark František F Fafejtová Klára · Fajt Jiří · Fendrych Martin · Fiala Petr · Fibigerová Markéta · Fischer Pavel G Gálik Stanislav · Gargulák Karel · Geislerová Ester · Girsa Václav · Glanc Tomáš · Goláň Tomáš · Gregorová Markéta · Groman Martin H Hájek Jan · Hála Martin · Halík Tomáš · Hamáček Jan · Hampl Václav · Hamplová Jana · Hapala Jiří · Hasenkopf Pavel · Hastík František · Havel Petr · Heller Šimon · Herman Daniel · Heroldová Martina · Hilšer Marek · Hladík Petr · Hlaváček Petr · Hlubučková Andrea · Hnízdil Jan · Hokovský Radko · Holásková Kamila · Holmerová Iva · Honzák Radkin · Horáková Adéla · Horký Petr · Hořejš Nikola · Hořejší Václav · Hrabálek Alexandr · Hradilková Jana · Hrstka Filip · Hřib Zdeněk · Hubálková Pavla · Hubinger Václav · Hülle Tomáš · Hušek Radek · Hvížďala Karel CH Charanzová Dita · Chlup Radek · Chromý Heřman · Chýla Jiří · Chytil Ondřej J Janda Jakub · Janeček Karel · Janeček Vít · Janečková Tereza · Janyška Petr · Jelínková Michaela Mlíčková · Jourová Věra · Just Jiří · Just Vladimír K Kaláb Tomáš · Kania Ondřej · Karfík Filip · Karlický Josef · Klan Petr · Klepárník  Vít · Klíma Pavel · Klíma Vít · Klimeš David · Klusoň Jan · Kňapová Kateřina · Kocián Antonín · Kohoutová Růžena · Koch Paul Vincent · Kolaja Marcel · Kolářová Marie · Kolínská Petra · Kolovratník Martin · Konrádová Kateřina · Kopeček Lubomír · Kostlán František · Kotišová Miluš · Koudelka Zdeněk · Koutská Petra Schwarz · Kozák Kryštof · Krafl Martin · Krása Václav · Kraus Ivan · Kroupová Johana · Křeček Stanislav · Kubr Milan · Kučera Josef · Kučera Vladimír · Kučerová Karolína · Kuchař Jakub · Kuchař Jaroslav · Kukal Petr · Kupka Martin · Kuras Benjamin · Kutílek Petr · Kužílek Oldřich · Kyselý Ondřej L Laně Tomáš · Linhart Zbyněk · Lipavský Jan · Lipold Jan · Lomová Olga M Máca Roman · Mahdalová Eva · Máchalová Jana · Maláčová Jana · Málková Ivana · Marvanová Hana · Mašát Martin · Měska Jiří · Metelka Ladislav · Michálek Libor · Miller Robert · Minář Mikuláš · Minařík Petr · Mittner Jiří · Moore Markéta · Mrkvička Jan · Müller Zdeněk · Mundier Milan · Münich Daniel N Nacher Patrik · Nachtigallová Mariana Novotná · Návrat Petr · Navrátil Marek · Němec Václav · Nerudová Danuše · Nerušil Josef · Niedermayer Luděk · Nosková Věra · Nouzová Pavlína · Nováčková Jana · Novák Aleš · Novotný Martin · Novotný Vít · Nožička Josef O Obluk Karel · Ocelák Radek · Oláh Michal · Ouhel Tomáš · Oujezdská Marie · Outlý Jan P Pačes Václav · Palik Michal · Paroubek Jiří · Pavel Petr · Pavelka Zdenko · Payne Jan · Payne Petr Pazdera · Pehe Jiří · Peksa Mikuláš · Pelda Zdeněk · Petrák Milán · Petříček Tomáš · Petříčková Iva · Pfeffer Vladimír · Pfeiler Tomáš · Pícha Vladimír · Pilip Ivan · Pitek Daniel · Pixová Michaela · Plaček Jan · Podzimek Jan · Pohled zblízka · Polách Kamil · Polčák Stanislav · Potměšilová Hana · Pražskej blog · Prouza Tomáš R Rabas Přemysl · Rajmon David · Rakušan Vít · Ráž Roman · Redakce Aktuálně.cz  · Reiner Martin · Richterová Olga · Robejšek Petr · Ruščák Andrej · Rydzyk Pavel · Rychlík Jan Ř Řebíková Barbora · Řeháčková Karolína Avivi · Říha Miloš · Řízek Tomáš S Sedlák Martin · Seitlová Jitka · Schneider Ondřej · Schwarzenberg Karel · Sirový Michal · Skalíková Lucie · Skuhrovec Jiří · Sládek Jan · Sláma Bohumil · Slavíček Jan · Slejška Zdeněk · Slimáková Margit · Smoljak David · Smutný Pavel · Sobíšek Pavel · Sokačová Linda · Soukal Josef · Soukup Ondřej · Sportbar · Staněk Antonín · Stanoev Martin · Stehlík Michal · Stehlíková Džamila · Stránský Martin Jan · Strmiska Jan · Stulík David · Svárovský Martin · Svoboda Cyril · Svoboda Jiří · Svoboda Pavel · Sýkora Filip · Syrovátka Jonáš Š Šebek Tomáš · Šefrnová Tereza · Šimáček Martin · Šimková Karolína · Šindelář Pavel · Šípová Adéla · Šlechtová Karla · Šmíd Milan · Šojdrová Michaela · Šoltés Michal · Špalková Veronika Krátká · Špinka Filip · Špok Dalibor · Šteffl Ondřej · Štěpán Martin · Štěpánek Pavel · Štern Ivan · Štern Jan · Štětka Václav · Štrobl Daniel T T. Tereza · Táborský Adam · Tejkalová N. Alice · Telička Pavel · Titěrová Kristýna · Tolasz Radim · Tománek Jan · Tomčiak Boris · Tomek Prokop · Tomský Alexander · Trantina Pavel · Tůma Petr · Turek Jan U Uhl Petr · Urban Jan V Vacková Pavla · Václav Petr · Vaculík Jan · Vácha Marek · Valdrová Jana · Vančurová Martina · Vavruška Dalibor · Věchet Martin Geronimo · Vendlová Veronika · Vhrsti · Vích Tomáš · Vlach Robert · Vodrážka Mirek · Vojtěch Adam · Vojtková Michaela Trtíková · Vostrá Denisa · Výborný Marek · Vyskočil František W Walek Czeslaw · Wichterle Kamil · Wirthová Jitka · Witassek Libor Z Zádrapa Lukáš · Zajíček Zdeněk · Zaorálek Lubomír · Závodský Ondřej · Zelený Milan · Zeman Václav · Zima Tomáš · Zlatuška Jiří · Zouzalík Marek Ž Žák Miroslav · Žák Václav · Žantovský Michael · Žantovský Petr Ostatní Dlouhodobě neaktivní blogy