Když deviant o homosexualitě káže

09. 08. 2011 | 12:34
Přečteno 8639 krát
Učinil jsem zcela zásadní a nezvratné rozhodnutí přestat být monotématickým, šetřit si nervy a vyhýbat se tak komentování veškerého dění na Hradčanech a v podhradí. Věnovat se příjemnějším a méně bizarním tématům. To ovšem neznamená, že za sebe nemohu nechat utrousit pár slov jiné, kteří mně mluví ze srdce, řeknou to lépe. Jda ve stopách kolegů Aleše Drábka a Tomáše Haase zde s laskavým svolením autora předkládám článek , jenž si podle mého názoru zasluhuje mnohem vyšší čtenost, než jakou získal na svém mateřském blogu.

Když deviant o homosexualitě káže

„Nejde jen o oslavu homosexualismu, ale celkově o oslavu nevázaného životního stylu bez odpovědnosti. Je to možné tolerovat, ale ne podporovat,“ nechal se v souvislosti s chystaným pochodem homosexuálů slyšet i Marek Benda „doktor práv z Plzně,“ aby tak připojil mravní apel k fašizujícím a moralizujícím prohlášením mnoha bizarních osobností České republiky, v nichž odsuzují pochod homosexuálů staroslavnou Prahou.

Všechna média české kotliny by měla kolektivně poděkovat Petru Hájkovi, vedoucímu kanceláře prezidenta republiky, že v těžkých dobách okurkové sezóny přišel s tak báječným nápadem, jako je vyhlásit katolický džihád homosexuálně orientovaným spoluobčanům, jelikož stoupají náklady všech periodik.

Jakoby snad dlouhodobé a mučivé uvažování o globálním oteplování spustilo jakousi posttraumatickou stresovou poruchu v hlavě pana Hájka a ráčilo se mu tak všechno smíchat dohromady v jedno homosexuálně oteplovací spiknutí, jehož je on poslední baštou odporu.

Vedoucí jedné z rubrik normalizačního časopisu Květy, Petr Hájek, vděčící za toto teplé nomenklaturní místečko svému otci, vysoce postavenému komunistickému aparátčíkovi, který publikoval spisky jimiž stínal české kultuře hlavy a z něhož se záhadnou metamorfózou vylíhl údajný katolík, se po mnoha excesech, jimiž je lemována veřejná činnost, opět rozhodl rozčeřit jinak letně stojaté vody.
Natolik ho rozhorlil záměr gay a lesbické komunity uspořádat pochod Prahou, že musel zakročit a s křížem v ruce jedné a perem v ruce druhé svolat zkázu a oheň na bezbožné pederasty jako v Sodomě a Gomoře.

I když kdo ví jak to vlastně celé je. Autentický národovec a autenticky pravicový, árijsky vyhlížející katolík Jörg Haider, jehož strana též sesílala plameny pekelné na homosexuály, byl jaksi sexuálně zaměřen na pány. Tedy asi rozkládal stejně jako mnozí jiní u nás komunismus, rakouský homosexualismus zevnitř.

Nicméně opusťme vsuvky a exteritoriální vstupy a vraťme se domů.

Jsme prý v ohrožení a homosexuálové jsou na každém rohu aby se oddávali ve své hříšné nadutosti a pýše smilstvu, kterým hodlají za pomoci ideologie marxismu-homosexualismu spáchat sexuální revoluci a uchopit moc. Pikantností o tom, jak bude vypadat homosexuální třídní boj, jsme prozatím ušetřeni, ale počkejme věcí příštích.

To by nebylo, aby se hovadiny takového kalibru nechytil nazionální katolík Bátora a nesepsal výhrůžné prohlášení adresované velkému satanovi USA, v němž se komunistickou rétorikou (jiné ostatně ani není schopen) jako svého času Kosygin, domáhá nevměšování do Hájkova mediálního vyměšování, které tak staví na roveň oficiální zahraniční politiky této země.

Je nanejvýš varovné, že si dlouhodobě pochybných iniciativ pana Bátory všimli bývalí vězni nacistických koncentračních táborů a sepsali prohlášení, kterým ministerského předsedu této země vyzývají, aby tuto osobu, která se netají sympatiemi k antisemitistické literatuře, jež stála u zrodu nacismu a jehož důsledkem bylo vyvraždění šesti milionů lidských bytostí toho pro nacisty nesprávného rasového původu, odvolal z postu poradce ministra školství naší země.

"Vážený pane premiére,

při této příležitosti Vám musíme připomenout Vaši větu ze zasedání konaného v Senátu ČR k uctění památky obětí holocaustu dne 27.ledna 2011, kdy jste přítomným řekl, že i dnes vedeme tentýž zápas o naše duše, o budoucnost našich dětí, o smysl lidské existence a o hodnoty naší západní civilizace. S tímto názorem plně souhlasíme a myslíme si, že nemůže zůstat jenom u slov.

Jako zástupci bývalých vězňů z doby nacismu ale i komunismu pokládáme za naši povinnost ochraňovat demokratické hodnoty v této zemi a jsme velice znepokojeni právě tím, že instituce, která silně ovlivňuje budoucnost našich dětí má ve svém vedení člověka jako je pan Ladislav Bátora, který tyto zásady nesplňuje.

Dle dostupných informací se tento člověk hlásí k antisemitismu a fašismu. Navíc se v minulosti pohyboval mezi neonacisty, kteří popírají holocaust a kandidoval za nacionalisty znevažující oběti romského holocaustu. Na tiskové konferenci se ani od těchto svých aktivit nedistancoval a nepovažoval za nutné se k nim otevřeně vyjádřit. Svaz osvobozených politických vězňů a pozůstalých ČR, který vznikl v květnu roku 1945 z bývalých vězňů nacismu, žádá předsedu vlády Petra Nečase a ministra Josefa Dobeše o urovnání poměrů na Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy. Zvláště se mu jedná o posílení osob, které prosazují hodnoty demokracie a tolerance ve vedení této instituce.Jeho setrvání v této instituci je výsměchem všem mezinárodním závazkům, k nimž se ČR hlásí v rámci vzdělávacích projektů, připomínající nacistickou genocidu Židů a Romů.

Je smutné, že pan ministr Dobeš byl v tomto činu podpořen prezidentem republiky a dalšími lidmi, které místo slušnosti a tolerance používají verbální útoky plné nenávisti. Nezmění-li tento styl pan ministr Dobeš, bude následovat nedemokratický způsob výuky v celém školství České republiky, proti kterému jsme bojovali ve druhé světové válce a pokládali za ně své životy. Nezmění-li ministr Dobeš svůj postoj, bude to jasným signálem pro veřejnost o negativním směřování celého ministerstva.

V této zemi Komenského a Masaryka si nelze představit ředitelem personálního oddělení MŠMT člověka, oslavujícího brutální antisemitskou knihu Rudolfa Vrby „Zkáza Slovanů“. Ve své době udržoval kontakt s neofašistickou Vlasteneckou frontou a kandidoval jako volební lídr „Národní strany“, která mimo jiné znevažovala oběti holocaustu v Letech u Písku. Proto je již delší dobu MŠMT kritizováno za nevhodný postoj řízení výchovy mládeže, zvláště pokud jde o nedávnou historii, týkající se naší země.

Vážený pane premiére,

obracíme se na Vás, jako jedni z posledních žijících vězňů nacistických koncentračních táborů se stanoviskem, že nemůžeme mlčet k tomu, aby pan Bátora zastával tak důležité postavení i nadále na Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy.

Prosíme, zabývejte se těmito věcmi včas, aby náš národ nemusel znovu prožívat tragické doby své historie.

Za Svaz osvobozených politických vězňů a pozůstalých ČR,o.s.
Oldřich Stránský, předseda


A nejen on, ale i pan prezident mající zálibu v družbě s letuškami, včetně bývalého místopředsedy vlády Macka, který ač ženat, jednoho dne kdy dlel v zahradách rajských s jakousi Evou a v rouše Adamově, se pokoušel ukrýt před všetečnými objektivy paparazziů své moudí kačáky, jimiž se plížil do své vily, kážou o morálce, rodinných hodnotách a vůbec hříších tohoto světa. V čemž ostatně spatřuji skutečnou deviaci. Nikoliv v tom, že příroda rozhodla o něčí sexuální orientaci.



Pokud jde o mne, jsem na rozdíl od zmíněných jen člověk. A tudíž i hříšný a jsem si svých nedostatků vědom, přičemž jsou součástí mé sebereflexe, nikoliv abych trpěl její profesionální ztrátou a na základě této amnézie kázal a moralizoval, nebo ač vinen, házel kamenem.

Zbývá se jen zeptat kdy si média a lid této země všimnou, že nikoliv ti proti kterým je právě vedena kampaň z bohužel zatím ještě velmi vysokých míst této země jsou nebezpečím. Nýbrž jsou jím oni notoričtí zloději, lháři a hochštapleři, kteří se zdánlivě iracionálně zmocňují těchto pseudotémat, které pokládají jako kouřovou clonu mezi smutnou realitu a sebe.

Je tomu tak proto, aby se veřejnost neptala na Kožené, Knižní velkoobchody, Pandury, Drobily, byty na Floridě, Slávii, podvody získané doktorské, inženýrské a profesorské tituly a na stovky jiných kriminálních trestných činů, kterých se příslušníci tohoto bratrstva dopustili a dopouštějí, protože to jsou skutečná témata, jejichž otevření a zodpovězení by znamenalo želízka na rukou pro tyto osoby.
To, že Prahou projdou homosexuálové, má ve skutečnosti stejný význam, jako když se sebere pan Bátora a se svazačkou Bobošíkovou si jdou se svými ovečkami zahrozit pěstičkami z Hradu, směrem k Evropské Unii.

Jako téměř nic co by stálo za zmínku, ale zároveň jako něco velmi důležité, coby známka svobody a demokracie v této zemi.

Jestli byste na základě prohlášení pana Hájka milí spoluobčané byť jen na chvíli podlehli tomu, že by s průvodem gayů a lesbiček v Praze měl nadejít konec světa, nebojte se malověrní a rozhlédněte se kolem sebe.

Krade se úplně stejně a ve velkém a beztrestně jako předtím.

A bude i potom.

Miroslav Václavek

Blogeři abecedně

A Aktuálně.cz Blog · Atapana Mnislav Zelený B Baar Vladimír · Babka Michael · Balabán Miloš · Bartoníček Radek · Bartošek Jan · Bartošová Ela · Bavlšíková Adéla · Bečková Kateřina · Bednář Vojtěch · Bělobrádek Pavel · Beránek Jan · Berkovcová Jana · Bernard Josef · Berwid-Buquoy Jan · Bielinová Petra · Bína Jiří · Bízková Rut · Blaha Stanislav · Blažek Kamil · Bobek Miroslav · Boehmová Tereza · Brenna Yngvar · Bureš Radim · Bůžek Lukáš · Byčkov Semjon C Cerman Ivo · Cizinsky Ludvik Č Černoušek Štěpán · Česko Chytré · Čipera Erik · Čtenářův blog D David Jiří · Davis Magdalena · Dienstbier Jiří · Dlabajová Martina · Dolejš Jiří · Dostál Ondřej · Dudák Vladislav · Duka Dominik · Duong Nguyen Thi Thuy · Dvořák Jan · Dvořák Petr · Dvořáková Vladimíra E Elfmark František F Fafejtová Klára · Fajt Jiří · Fendrych Martin · Fiala Petr · Fibigerová Markéta · Fischer Pavel G Gálik Stanislav · Gargulák Karel · Geislerová Ester · Girsa Václav · Glanc Tomáš · Goláň Tomáš · Gregorová Markéta · Groman Martin H Hájek Jan · Hála Martin · Halík Tomáš · Hamáček Jan · Hampl Václav · Hamplová Jana · Hapala Jiří · Hasenkopf Pavel · Hastík František · Havel Petr · Heller Šimon · Herman Daniel · Heroldová Martina · Hilšer Marek · Hladík Petr · Hlaváček Petr · Hlubučková Andrea · Hnízdil Jan · Hokovský Radko · Holásková Kamila · Holmerová Iva · Honzák Radkin · Horáková Adéla · Horký Petr · Hořejš Nikola · Hořejší Václav · Hrabálek Alexandr · Hradilková Jana · Hrstka Filip · Hřib Zdeněk · Hubálková Pavla · Hubinger Václav · Hülle Tomáš · Hušek Radek · Hvížďala Karel CH Charanzová Dita · Chlup Radek · Chromý Heřman · Chýla Jiří · Chytil Ondřej J Janda Jakub · Janeček Karel · Janeček Vít · Janečková Tereza · Janyška Petr · Jelínková Michaela Mlíčková · Jourová Věra · Just Jiří · Just Vladimír K Kaláb Tomáš · Kania Ondřej · Karfík Filip · Karlický Josef · Klan Petr · Klepárník  Vít · Klíma Pavel · Klíma Vít · Klimeš David · Klusoň Jan · Kňapová Kateřina · Kocián Antonín · Kohoutová Růžena · Koch Paul Vincent · Kolaja Marcel · Kolářová Marie · Kolínská Petra · Kolovratník Martin · Konrádová Kateřina · Kopeček Lubomír · Kostlán František · Kotišová Miluš · Koudelka Zdeněk · Koutská Petra Schwarz · Kozák Kryštof · Krafl Martin · Krása Václav · Kraus Ivan · Kroupová Johana · Křeček Stanislav · Kubr Milan · Kučera Josef · Kučera Vladimír · Kučerová Karolína · Kuchař Jakub · Kuchař Jaroslav · Kukal Petr · Kupka Martin · Kuras Benjamin · Kutílek Petr · Kužílek Oldřich · Kyselý Ondřej L Laně Tomáš · Linhart Zbyněk · Lipavský Jan · Lipold Jan · Lomová Olga M Máca Roman · Mahdalová Eva · Máchalová Jana · Maláčová Jana · Málková Ivana · Marvanová Hana · Mašát Martin · Měska Jiří · Metelka Ladislav · Michálek Libor · Miller Robert · Minář Mikuláš · Minařík Petr · Mittner Jiří · Moore Markéta · Mrkvička Jan · Müller Zdeněk · Mundier Milan · Münich Daniel N Nacher Patrik · Nachtigallová Mariana Novotná · Návrat Petr · Navrátil Marek · Němec Václav · Nerudová Danuše · Nerušil Josef · Niedermayer Luděk · Nosková Věra · Nouzová Pavlína · Nováčková Jana · Novák Aleš · Novotný Martin · Novotný Vít · Nožička Josef O Obluk Karel · Ocelák Radek · Oláh Michal · Ouhel Tomáš · Oujezdská Marie · Outlý Jan P Pačes Václav · Palik Michal · Paroubek Jiří · Pavel Petr · Pavelka Zdenko · Payne Jan · Payne Petr Pazdera · Pehe Jiří · Peksa Mikuláš · Pelda Zdeněk · Petrák Milán · Petříček Tomáš · Petříčková Iva · Pfeffer Vladimír · Pfeiler Tomáš · Pícha Vladimír · Pilip Ivan · Pitek Daniel · Pixová Michaela · Plaček Jan · Podzimek Jan · Pohled zblízka · Polách Kamil · Polčák Stanislav · Potměšilová Hana · Pražskej blog · Prouza Tomáš R Rabas Přemysl · Rajmon David · Rakušan Vít · Ráž Roman · Redakce Aktuálně.cz  · Reiner Martin · Richterová Olga · Robejšek Petr · Ruščák Andrej · Rydzyk Pavel · Rychlík Jan Ř Řebíková Barbora · Řeháčková Karolína Avivi · Říha Miloš · Řízek Tomáš S Sedlák Martin · Seitlová Jitka · Schneider Ondřej · Schwarzenberg Karel · Sirový Michal · Skalíková Lucie · Skuhrovec Jiří · Sládek Jan · Sláma Bohumil · Slavíček Jan · Slejška Zdeněk · Slimáková Margit · Smoljak David · Smutný Pavel · Sobíšek Pavel · Sokačová Linda · Soukal Josef · Soukup Ondřej · Sportbar · Staněk Antonín · Stanoev Martin · Stehlík Michal · Stehlíková Džamila · Stránský Martin Jan · Strmiska Jan · Stulík David · Svárovský Martin · Svoboda Cyril · Svoboda Jiří · Svoboda Pavel · Sýkora Filip · Syrovátka Jonáš Š Šebek Tomáš · Šefrnová Tereza · Šimáček Martin · Šimková Karolína · Šindelář Pavel · Šípová Adéla · Šlechtová Karla · Šmíd Milan · Šojdrová Michaela · Šoltés Michal · Špalková Veronika Krátká · Špinka Filip · Špok Dalibor · Šteffl Ondřej · Štěpán Martin · Štěpánek Pavel · Štern Ivan · Štern Jan · Štětka Václav · Štrobl Daniel T T. Tereza · Táborský Adam · Tejkalová N. Alice · Telička Pavel · Titěrová Kristýna · Tolasz Radim · Tománek Jan · Tomčiak Boris · Tomek Prokop · Tomský Alexander · Trantina Pavel · Tůma Petr · Turek Jan U Uhl Petr · Urban Jan V Vacková Pavla · Václav Petr · Vaculík Jan · Vácha Marek · Valdrová Jana · Vančurová Martina · Vavruška Dalibor · Věchet Martin Geronimo · Vendlová Veronika · Vhrsti · Vích Tomáš · Vlach Robert · Vodrážka Mirek · Vojtěch Adam · Vojtková Michaela Trtíková · Vostrá Denisa · Výborný Marek · Vyskočil František W Walek Czeslaw · Wichterle Kamil · Wirthová Jitka · Witassek Libor Z Zádrapa Lukáš · Zajíček Zdeněk · Zaorálek Lubomír · Závodský Ondřej · Zelený Milan · Zeman Václav · Zima Tomáš · Zlatuška Jiří · Zouzalík Marek Ž Žák Miroslav · Žák Václav · Žantovský Michael · Žantovský Petr Ostatní Dlouhodobě neaktivní blogy