Očkování proti covid-19 nesmí být povinné. Jde o eugenickou šanci století.

23. 05. 2022 | 20:00
Přečteno 4659 krát
Narazil jsem na vtipný článek Jiřího X. Doležala, a tak ho s jeho svolením předkládám čtenářům i zde:

Nepropaguji genocidium, nechci nikoho sterilizovat, nechci nikomu bránit v reprodukci, ale soudím, že hloupých je ve společnosti více, než je zdrávo. Proto bych nařídil povinné očkování proti covid-19 dětem - jako mají povinná všechna ostatní důležitá očkování. Ale zásadně odmítám nejen povinné očkování proti covid-19 pro dospělé, ale i jakékoliv kampaně propagující očkování. Proč utrácet peníze za záchranu životů lidí, kteří si toho života neváží, nejsou pro něj ochotni strpět ani píchnutí injekce, a v 21. století zpochybňují vakcinaci? Metodu, která rok co rok zachrání dle kompetentních odhadů kolem pěti milionů lidských životů? Pokud lidí zatížených toxickými předsudečnými bludy ubude, nepopiratelně se zvýší kvalita genofondu celé České republiky.

Opakovaně se setkávám s občany, kteří mi vyčítavě sdělují, jak jsem je zklamal. Že si vždycky mysleli, že jsem svobodomyslnej – a teď nejenže nosím roušku, nejenže nechodím demonstrovat proti viru, ale dokonce se nechám očkovat. A dokonce se už poptávám po třetím „připíchnutí“, protože podzimní vlna může být díky odpíračům očkování děsivá. Prý – snad – možná bude na podzim k připíchnutí k dispozici polyvalentní mRNA Pfizer vakcína, která vyvolá imunitu na mnohem delší sekvenci genů koronaviru, než stávající očkování. Ale když to nevyjde, a bude EMA schválená čínská vakcína pracující na bázi inhibovaných virů, tak jdu do Číňanů. Jak otřesně nakažlivé a smrtné kmeny a mutanty do podzimu vzniknou, ví jen Bůh a profesor Flegr. V populaci, kde bude šedesát procent očkovaných, ve čtyřiceti procentech neočkovaných může vymutovat i koronavirus s vodotryskem. A tak se marně pokouším už od příchodu epidemie na jaře 2020 vysvětlovat, že slovo svobodomyslný má jiný obsah než slovo slabomyslný. A ta slova se k sobě mají podobně jako akt a pietní akt.

Darwin a kultura jsou neúprosné. V naší lidské kultuře jsme si připomněli naprostou nepřijatelnost genocidia opakovaně. V Turecku při genocidě Arménů, v nacistickém Německu při genocidě Židů, Romů a dalších „nevhodných ras“, pak v zemích bývalé Jugoslávie vzájemně Chorvati na Srbech a úspěšněji Srbové na Chorvatech, pak ve Rwandě letité genocidní války Hutuů a Tutsiů - to vše známe, a jsme povinni se z toho poučit. Nepřipustit další genocidium. A i ve vyspělých zemích západní Evropy, a i u nás jsme si koncem minulého století vyzkoušeli sterilizace menšinových etnik bez jejich souhlasu a vědomí. A také je to v historické paměti, a také víme, že už to lidstvo nikdy nesmí připustit, nebo přijde o své lidství.

Jsme v České republice, kde každý z nás prošel povinnými vakcinacemi proti devíti nemocem. Ti trochu orientovanější si pak nechávají každý podzim připíchnout chřipku. Autor tohoto textu se proti ní očkuje tak dlouho, že už neví, zda díky očkování neměl chřipku patnáct, či dvacet let. Ano, pokud je bohatý rentiér masochista, kterému dělá sexuální libost, když je mu blbě, a navíc nemusí pracovat, tak může vynechávat vakcínu proti chřipce s čistým svědomím. Jedinec, který to, že je mu blbě, nese nelibě, a musí pracovat, se těm čtrnácti dnům na neschopence v posteli s chřipkou rád vyhne. A všem dalším nemocem, třeba klíšťové encefalitidě, taky - i když je vakcína v režimu samoplátce. Mladí už nepamatují ani děsivě zmrzačené lidi po poliu, ani zjizvené tváře po černých neštovicích. Ale vědí, že se těch nemocí díky očkování nemusí bát, a jak ti lidé byli nemocí strašně popálení, vidí na fotkách na Netu. A pak najednou přijde doba facebooková, a (dle dnešních dat) dvacet šest procent populace odmítá očkování. Proti nemoci, která jen v České republice zabila třicet, ale spíše čtyřicet tisíc lidí. Blud, že covid-19 zabíjí jen nemocné starce, děsivě vyvrátily úmrtí dětí. Jen v USA jich umřelo devět, a nejmladší oběť covid-19 v Evropě měla pět týdnů.

Je vcelku jasné, o jaké lidi jde – byly na to výzkumy po celé planetě, protože tyto bludy kolují euroatlantickou civilizací bez ohledu na hranice. Nižší vzdělání, nižší inteligence, nižší společenská úspěšnost. Jistě existují i vysokoškolsky vzdělaní bojovníci proti vakcinaci. Ale je jich jen pár. Zdrcující většina z nich je seniorních – jako prezident Václav Klaus. A pohledem do statistik zjistíme, že i ti „mladí“ protiočkovací lékaři už statistický nárok na jisté kognitivní změny spojené se stárnutím mají také. Ale přestože na každém lidském životě záleží, nevidím důvod, proč jim očkování vnucovat.

Starce odmítající vakcínu následkem nastupující lehké kognitivní nedostatečnosti či demence mohou jejich blízcí nechat zbavit svéprávnosti, a pak prostě vakcínu dostanou. Mladým, u kterých v odporu k vakcínám nehraje roli demence, nemoc, však neexistuje jediný důvod, proč bychom jim měli očkování vnucovat. Nemá smysl házet lano člověku, který se topí, pokud to lano nechce, protože jde o sebevraha, ne o neplavce. Nemá smysl přesvědčovat úplné hlupáky, aby si neškodili – protože je jejich právem umřít. A nemá smysl zachraňovat životy lidí, kteří tím životem doslova pohrdají. Genocidium či sterilizace jsou naprosto nepřijatelné. Ale pokud se ke genocidiu hlupáků odhodlali hlupáci sami, neexistuje žádný racionální důvod, proč jim v tom bránit. V USA za květen hospitalizovali 853 000 pacientů s těžkým průběhem covid-19. Plně očkovaných z nich bylo 1 200. To jest minimum. Ze zemřelých bylo 99,2 % neočkovaných. Jistě vakcinaci odmítli z principiálních důvodů - třeba že by jim Gatesoros nechal vpíchnout čip. Nemyslím, že by těchto lidí oslabila Ameriku. A kdyby při letošní podzimní vlně z vlastního rozhodnutí podobně umřelo třeba jen několik desítek tisíc našich nejhloupějších spoluobčanů, možná to změní jak politickou scénu, tak společenské klima v zemi. Za poslední volební období došlo k události, která skutečně překvapí. Antirouškový poslanec Volný, jeden z největších apoštolů odpírání vakcinace, v Parlamentu fyzicky napadl kolegy poslance. Musel být pacifikován pracovníky bezpečnostních složek. Jeho nedávno vzniklý politický subjekt se jmenuje Volný blok. Seznam Zprávy oznámil, že s Volným blokem bude na podzim kandidovat Dělnická strana sociální spravedlnosti (DSSS). „Jde nám o to, aby se netříštily hlasy. V úterý představíme svůj postup,“ řekl Seznam Zprávám předseda DSSS Tomáš Vandas. Bývalý předseda Dělnické strany. Dle Wiki byla Dělnická strana extrémní česká krajně pravicová národně-socialistická politická strana, která byla rozpuštěna 17. února 2010 rozhodnutím Nejvyššího správního soudu. Podle soudu představovala bezprostřední riziko ohrožení demokracie, protože byla ideově navázána na nacionální socialismus a neonacismus a podporovala násilí. Ústavní soud České republiky 27. května 2010 rozhodnutí Nejvyššího správního soudu potvrdil. Nyní se bývalý vůdce neonacistů do voleb spojuje s nejhlasitějším protiočkovacím a protirouškovým politikem.

Jestli někdo skutečně nenávistně rozděluje společnost, ohrožuje demokracii a díky odmítání vakcín ohrožuje celé své okolí na zdraví, jsou to odpírači očkování. Jakési podivné nahnědlé neonacistické dno společnosti. Takže když tito lidé z vlastní vůle vymřou na covid-19, měli bychom jim z daní přispět na pohřeb jako uznání za zásluhy o zkvalitnění genofondu v české kotlině.

Blogeři abecedně

A Aktuálně.cz Blog · Atapana Mnislav Zelený B Baar Vladimír · Babka Michael · Balabán Miloš · Bartoníček Radek · Bartošek Jan · Bartošová Ela · Bavlšíková Adéla · Bečková Kateřina · Bednář Vojtěch · Bělobrádek Pavel · Beránek Jan · Berkovcová Jana · Bernard Josef · Berwid-Buquoy Jan · Bielinová Petra · Bína Jiří · Bízková Rut · Blaha Stanislav · Blažek Kamil · Bobek Miroslav · Boehmová Tereza · Brenna Yngvar · Bureš Radim · Bůžek Lukáš · Byčkov Semjon C Cerman Ivo · Cizinsky Ludvik Č Černoušek Štěpán · Česko Chytré · Čipera Erik · Čtenářův blog D David Jiří · Davis Magdalena · Dienstbier Jiří · Dlabajová Martina · Dolejš Jiří · Dostál Ondřej · Dudák Vladislav · Duka Dominik · Duong Nguyen Thi Thuy · Dvořák Jan · Dvořák Petr · Dvořáková Vladimíra E Elfmark František F Fafejtová Klára · Fajt Jiří · Fendrych Martin · Fiala Petr · Fibigerová Markéta · Fischer Pavel G Gálik Stanislav · Gargulák Karel · Geislerová Ester · Girsa Václav · Glanc Tomáš · Goláň Tomáš · Gregorová Markéta · Groman Martin H Hájek Jan · Hála Martin · Halík Tomáš · Hamáček Jan · Hampl Václav · Hamplová Jana · Hapala Jiří · Hasenkopf Pavel · Hastík František · Havel Petr · Heller Šimon · Herman Daniel · Heroldová Martina · Hilšer Marek · Hladík Petr · Hlaváček Petr · Hlubučková Andrea · Hnízdil Jan · Hokovský Radko · Holásková Kamila · Holmerová Iva · Honzák Radkin · Horáková Adéla · Horký Petr · Hořejš Nikola · Hořejší Václav · Hrabálek Alexandr · Hradilková Jana · Hrstka Filip · Hřib Zdeněk · Hubálková Pavla · Hubinger Václav · Hülle Tomáš · Hušek Radek · Hvížďala Karel CH Charanzová Dita · Chlup Radek · Chromý Heřman · Chýla Jiří · Chytil Ondřej J Janda Jakub · Janeček Karel · Janeček Vít · Janečková Tereza · Janyška Petr · Jelínková Michaela Mlíčková · Jourová Věra · Just Jiří · Just Vladimír K Kaláb Tomáš · Kania Ondřej · Karfík Filip · Karlický Josef · Klan Petr · Klepárník  Vít · Klíma Pavel · Klíma Vít · Klimeš David · Klusoň Jan · Kňapová Kateřina · Kocián Antonín · Kohoutová Růžena · Koch Paul Vincent · Kolaja Marcel · Kolářová Marie · Kolínská Petra · Kolovratník Martin · Konrádová Kateřina · Kopeček Lubomír · Kostlán František · Kotišová Miluš · Koudelka Zdeněk · Koutská Petra Schwarz · Kozák Kryštof · Krafl Martin · Krása Václav · Kraus Ivan · Kroupová Johana · Křeček Stanislav · Kubr Milan · Kučera Josef · Kučera Vladimír · Kučerová Karolína · Kuchař Jakub · Kuchař Jaroslav · Kukal Petr · Kupka Martin · Kuras Benjamin · Kutílek Petr · Kužílek Oldřich · Kyselý Ondřej L Laně Tomáš · Linhart Zbyněk · Lipavský Jan · Lipold Jan · Lomová Olga M Máca Roman · Mahdalová Eva · Máchalová Jana · Maláčová Jana · Málková Ivana · Marvanová Hana · Mašát Martin · Měska Jiří · Metelka Ladislav · Michálek Libor · Miller Robert · Minář Mikuláš · Minařík Petr · Mittner Jiří · Moore Markéta · Mrkvička Jan · Müller Zdeněk · Mundier Milan · Münich Daniel N Nacher Patrik · Nachtigallová Mariana Novotná · Návrat Petr · Navrátil Marek · Němec Václav · Nerudová Danuše · Nerušil Josef · Niedermayer Luděk · Nosková Věra · Nouzová Pavlína · Nováčková Jana · Novák Aleš · Novotný Martin · Novotný Vít · Nožička Josef O Obluk Karel · Ocelák Radek · Oláh Michal · Ouhel Tomáš · Oujezdská Marie · Outlý Jan P Pačes Václav · Palik Michal · Paroubek Jiří · Pavel Petr · Pavelka Zdenko · Payne Jan · Payne Petr Pazdera · Pehe Jiří · Peksa Mikuláš · Pelda Zdeněk · Petrák Milán · Petříček Tomáš · Petříčková Iva · Pfeffer Vladimír · Pfeiler Tomáš · Pícha Vladimír · Pilip Ivan · Pitek Daniel · Pixová Michaela · Plaček Jan · Podzimek Jan · Pohled zblízka · Polách Kamil · Polčák Stanislav · Potměšilová Hana · Pražskej blog · Prouza Tomáš R Rabas Přemysl · Rajmon David · Rakušan Vít · Ráž Roman · Redakce Aktuálně.cz  · Reiner Martin · Richterová Olga · Robejšek Petr · Ruščák Andrej · Rydzyk Pavel · Rychlík Jan Ř Řebíková Barbora · Řeháčková Karolína Avivi · Říha Miloš · Řízek Tomáš S Sedlák Martin · Seitlová Jitka · Schneider Ondřej · Schwarzenberg Karel · Sirový Michal · Skalíková Lucie · Skuhrovec Jiří · Sládek Jan · Sláma Bohumil · Slavíček Jan · Slejška Zdeněk · Slimáková Margit · Smoljak David · Smutný Pavel · Sobíšek Pavel · Sokačová Linda · Soukal Josef · Soukup Ondřej · Sportbar · Staněk Antonín · Stanoev Martin · Stehlík Michal · Stehlíková Džamila · Stránský Martin Jan · Strmiska Jan · Stulík David · Svárovský Martin · Svoboda Cyril · Svoboda Jiří · Svoboda Pavel · Sýkora Filip · Syrovátka Jonáš Š Šebek Tomáš · Šefrnová Tereza · Šimáček Martin · Šimková Karolína · Šindelář Pavel · Šípová Adéla · Šlechtová Karla · Šmíd Milan · Šojdrová Michaela · Šoltés Michal · Špalková Veronika Krátká · Špinka Filip · Špok Dalibor · Šteffl Ondřej · Štěpán Martin · Štěpánek Pavel · Štern Ivan · Štern Jan · Štětka Václav · Štrobl Daniel T T. Tereza · Táborský Adam · Tejkalová N. Alice · Telička Pavel · Titěrová Kristýna · Tolasz Radim · Tománek Jan · Tomčiak Boris · Tomek Prokop · Tomský Alexander · Trantina Pavel · Tůma Petr · Turek Jan U Uhl Petr · Urban Jan V Vacková Pavla · Václav Petr · Vaculík Jan · Vácha Marek · Valdrová Jana · Vančurová Martina · Vavruška Dalibor · Věchet Martin Geronimo · Vendlová Veronika · Vhrsti · Vích Tomáš · Vlach Robert · Vodrážka Mirek · Vojtěch Adam · Vojtková Michaela Trtíková · Vostrá Denisa · Výborný Marek · Vyskočil František W Walek Czeslaw · Wichterle Kamil · Wirthová Jitka · Witassek Libor Z Zádrapa Lukáš · Zajíček Zdeněk · Zaorálek Lubomír · Závodský Ondřej · Zelený Milan · Zeman Václav · Zima Tomáš · Zlatuška Jiří · Zouzalík Marek Ž Žák Miroslav · Žák Václav · Žantovský Michael · Žantovský Petr Ostatní Dlouhodobě neaktivní blogy