Senzační objevy amerických, tureckých a českých vědců vyvracejí Darwina.

01. 04. 2009 | 07:26
Přečteno 97303 krát
Je jistě poněkud ironické, že právě v roce dvoustého výročí narození Charlese Darwina se zřejmě schyluje k definitivnímu vyvrácení jeho evoluční teorie. A nejen to – dosud nepublikované, ale ve vědeckých kuloárech již několik týdnů intenzivně debatované objevy amerických vědců z Discovery Institute v Seattlu
možná otřesou samotnými základy celé moderní přírodovědy a spektakulárním způsobem potvrdí doslovnou pravdivost biblického modelu vzniku světa.


Americký tým, který vede dvojice doposud nepříliš známých badatelů Araj N’Amrmic a Atnarf Kepuljev, ve spolupráci s proslulým tureckým kreacionistou Harunem Yahya, ale také (a na to můžeme být hrdi!) s českým odborníkem Pavlem Kábrtem totiž detailně prozkoumal několik unikátních archeologických nalezišť a odhalil nezvratné důkazy o pravdivosti biblických zpráv.

Klíčové byly vykopávky na nalezišti odhaleném čirou náhodou při společném dělostřeleckém cvičení amerických a polských jednotek v Iráku, tedy starověké Mezopotámii. Poblíže místa, kde se již dávno předpokládala existence biblické rajské zahrady Eden, byly totiž nalezeny kosterní pozůstatky muže a ženy. Analýza jejich DNA jasně prokázala, že jsou prarodiči všech dosud testovaných dnešních lidí. Evidentně se tedy jedná o Adama a Evu. Poblíž byly nalezeny i pozůstatky asi dvoumetrového hada, jehož velmi neobvykle uspořádaná jazylka naznačuje, že mohl i mluvit. Ve stejné lokalitě se našlo i několik velmi dobře zachovalých fosilií šelem (lev, hyena, šakal), které měly ještě v břišní dutině jasně identifikovatelné zbytky rostlinné stravy. To odpovídá biblické zprávě o tom, že před vyhnáním z ráje byly i šelmy býložravé.

Další průlomový objev byl učiněn, když tento mezinárodní tým konečně prozkoumal špatně přístupné zbytky Noemovy archy pod vrcholkem Araratu.
DNA analýza zbytků výkalů na palubě jasně prokázala přítomnost několika set tisíc druhů živočichů a potvrdila tak další klíčový moment historie naší Země.

Badatelé nakonec rozlouskli i nejtěžší oříšek – určení stáří jejich nálezů. S využitím nejmodernějších metod ultratomografické nanotechnologie, mikromolekulární chirální optoakustiky a diferenciální rustikální tomografie zjistili, že dosud používané metody určování stáří hornin, zkamenělin a archeologických nálezů, založené na analýze jejich izotopového složení, byly dosud zatíženy zásadní chybou vyplývající z předpokladu, že rychlost rozpadu izotopů je konstantní. To se nyní ukázalo jako zcela falešné.
Pokud se tedy vezme v úvahu nyní zjištěná závislost rozpadové konstanty na čase, vychází stáří těch nejstarších hornin na cca 6800 let, a stáří Adamových pozůstatků na cca 5870 let, zcela ve shodě s biblickým údajem o tom, že se Adam dožil 930 let.
Také stáří pozůstatků Noemovy archy zcela odpovídá tomu, co lze snadno vypočítat z údajů v první knize Mojžíšově.

Je tedy jasné, že svět byl stvořen přesně tak, jak se popisuje v Bibli, že žádný „Velký třesk“ ani evoluce neproběhly a že tedy můžeme s prof. Flegrem směle říci „Je to jinak, pane Darwin!“.
Je to sice kruté procitnutí pro nás evolucionisty, ale nedá se nic dělat – čestný vědec se prostě musí sklonit před fakty – „Contra factum non est argumentum!“.
Na druhé straně nás vědce (a zvláště molekulární genetiky) může těšit, že průlomové objevy byly učiněny hlavně pomocí nejnovějších výše zmíněných vědeckých metod, především analýzy DNA.

Určitou útěchou nám také může být, že porážku utrpěli i zastánci tzv. teorie inteligentního designu (ID), kteří spolu s námi evolucionisty předpokládali, že Vesmír vznikl před cca 14 miliardami let Velkým třeskem, že Země je stará nějakých 5 miliard let, že geologické procesy probíhaly „samovolně“ tak, jak nás to učili naši materialističtí učitelé, ale tvrdili, že život nevznikl a nevyvíjel se samovolně, nýbrž byl postupně tvořen mnoha opakovanými Božími zásahy – nejprve byly před více než miliardou let stvořeny velmi jednoduché jednobuněčné organismy, poté jedndušší mnohobuněčné organismy, v druhohorách ještěři, v třetihorách šavlozubí tygři, mastodonti a podobní tvorové, a před nějakými dvěma sty tisíci let lidé. Pánbůh tedy podle nich postupoval tak, že si řekl: „A od zítřka budou nosorožci“ – a stalo se. Některé druhy Božím dopuštěním vyhynuly (viz zkameněliny), jiné se uchovaly.
Nyní se tedy ukazuje, že tento pokus zkřížit biblický kreacionismus s moderní vědou byl, stejně jako materialistický darwinismus, falešný...

Tato nová situace jistě staví do poněkud trapné pozice i zastánce evoluční teorie z nejvyšších vatikánských kruhů, ale je jisté, že se s tím opět nějak vyrovnají, jako doposud se vším.

Zatím nepotvrzené informace od amerických kolegů říkají, že onen americko-turecko-český tým dokonce sestrojil (s využitím principů kombinace speciální, obecné a partikulární teorie relativity a aplikované teorie akášických torzních polí) prototyp tzv. stroje času, který umožňuje přemístit se na krátkou dobu na kterékoli místo prostoročasu, tedy i do minulosti. Podle toho, co se nyní říká ve vědeckých kuloárech, jsou výsledky prvních výletů do biblické minulosti fascinující a opět plně v souladu s biblickými záznamy. Na definitivní potvrzení si ovšem budeme muset ještě počkat.

Nejnovější objevy tedy ukazují, že Bible je spolehlivým zdrojem vědeckých a historických informací a že musíme zásadně přepsat všechny učebnice.
Zdá se dokonce, že iluzí jsou i naše moderní domněnky o uspořádání Vesmíru (miliardy galaxií, v nich stamiliardy hvězd, atd.). Zřejmě se budeme muset vrátit k nějaké formě onoho grandiózního geocentrického modelu s nebeskými sférami, a uznat, že Giordano Bruno byl sice přísně, ale spravedlivě potrestán.

Pokud jsem správně informován, k těmto epochálním objevům chystá časopis Vesmír speciální úvodník šéfredaktora Ivana M.Havla, který nejnovější převratné objevy čtenářům přiblíží z pohledu postmoderní hermeneuticko-homeopaticko-eidetické kvantové biologie.

Po nedávném vědeckém potvrzení existence andělů naším téměř krajanem Emilem Pálešem jsme se tedy dožili dalšího průlomu v chápání světa.

Rok 2009 bude jistě zapsán zlatým písmem v historii lidstva.
A já jsem věru rád, že jsem o tom mohl 1. dubna 2009 jako první informovat českou veřejnost.

*****************************************
Protože už pominul první aprílový den, kdy se toleruje psaní takovýchto věcí, možná bych měl dodat, že mojí motivací rozhodně nebylo zesměšňovat náboženství.
Sám se považují za věřícího (jak známo, existuje široká názorová škála těch, kteří se hlásí k nějaké z mnoha variant křesťanského náboženství) a ironizoval jsem jen onu podle mého názoru beznadějně zastaralou a snad mohu i říci dětinskou variantu víry, která trvá na prvoplánově doslovné interpretaci Bible.
Pokud někoho zajímají moje vážně míněné názory na tyto věci, odkazuji na své následující dřívější články:


Věda, náboženství, Darwin, evoluce – žádný problém!

Věda a náboženství – nepřátelství, lhostejná koexistence či plodné partnerství?

Věda a náboženství – možná i plodné partnerství?

Věda a náboženství – pokračování seriálu....

Vánoce – krásné svátky křesťanské (nebo pohanské?)

Evoluce, kreacionismus, ID...


Mají zvířata duši?

**************************************************************


Blogeři abecedně

A Aktuálně.cz Blog · Atapana Mnislav Zelený B Baar Vladimír · Babka Michael · Balabán Miloš · Bartoníček Radek · Bartošek Jan · Bartošová Ela · Bavlšíková Adéla · Bečková Kateřina · Bednář Vojtěch · Bělobrádek Pavel · Beránek Jan · Berkovcová Jana · Bernard Josef · Berwid-Buquoy Jan · Bielinová Petra · Bína Jiří · Bízková Rut · Blaha Stanislav · Blažek Kamil · Bobek Miroslav · Boehmová Tereza · Brenna Yngvar · Bureš Radim · Bůžek Lukáš · Byčkov Semjon C Cerman Ivo · Cizinsky Ludvik Č Černoušek Štěpán · Česko Chytré · Čipera Erik · Čtenářův blog D David Jiří · Davis Magdalena · Dienstbier Jiří · Dlabajová Martina · Dolejš Jiří · Dostál Ondřej · Dudák Vladislav · Duka Dominik · Duong Nguyen Thi Thuy · Dvořák Jan · Dvořák Petr · Dvořáková Vladimíra E Elfmark František F Fafejtová Klára · Fajt Jiří · Fendrych Martin · Fiala Petr · Fibigerová Markéta · Fischer Pavel G Gálik Stanislav · Gargulák Karel · Geislerová Ester · Girsa Václav · Glanc Tomáš · Goláň Tomáš · Gregorová Markéta · Groman Martin H Hájek Jan · Hála Martin · Halík Tomáš · Hamáček Jan · Hampl Václav · Hamplová Jana · Hapala Jiří · Hasenkopf Pavel · Hastík František · Havel Petr · Heller Šimon · Herman Daniel · Heroldová Martina · Hilšer Marek · Hladík Petr · Hlaváček Petr · Hlubučková Andrea · Hnízdil Jan · Hokovský Radko · Holásková Kamila · Holmerová Iva · Honzák Radkin · Horáková Adéla · Horký Petr · Hořejš Nikola · Hořejší Václav · Hrabálek Alexandr · Hradilková Jana · Hrstka Filip · Hřib Zdeněk · Hubálková Pavla · Hubinger Václav · Hülle Tomáš · Hušek Radek · Hvížďala Karel CH Charanzová Dita · Chlup Radek · Chromý Heřman · Chýla Jiří · Chytil Ondřej J Janda Jakub · Janeček Karel · Janeček Vít · Janečková Tereza · Janyška Petr · Jelínková Michaela Mlíčková · Jourová Věra · Just Jiří · Just Vladimír K Kaláb Tomáš · Kania Ondřej · Karfík Filip · Karlický Josef · Klan Petr · Klepárník  Vít · Klíma Pavel · Klíma Vít · Klimeš David · Klusoň Jan · Kňapová Kateřina · Kocián Antonín · Kohoutová Růžena · Koch Paul Vincent · Kolaja Marcel · Kolářová Marie · Kolínská Petra · Kolovratník Martin · Konrádová Kateřina · Kopeček Lubomír · Kostlán František · Kotišová Miluš · Koudelka Zdeněk · Koutská Petra Schwarz · Kozák Kryštof · Krafl Martin · Krása Václav · Kraus Ivan · Kroupová Johana · Křeček Stanislav · Kubr Milan · Kučera Josef · Kučera Vladimír · Kučerová Karolína · Kuchař Jakub · Kuchař Jaroslav · Kukal Petr · Kupka Martin · Kuras Benjamin · Kutílek Petr · Kužílek Oldřich · Kyselý Ondřej L Laně Tomáš · Linhart Zbyněk · Lipavský Jan · Lipold Jan · Lomová Olga M Máca Roman · Mahdalová Eva · Máchalová Jana · Maláčová Jana · Málková Ivana · Marvanová Hana · Mašát Martin · Měska Jiří · Metelka Ladislav · Michálek Libor · Miller Robert · Minář Mikuláš · Minařík Petr · Mittner Jiří · Moore Markéta · Mrkvička Jan · Müller Zdeněk · Mundier Milan · Münich Daniel N Nacher Patrik · Nachtigallová Mariana Novotná · Návrat Petr · Navrátil Marek · Němec Václav · Nerudová Danuše · Nerušil Josef · Niedermayer Luděk · Nosková Věra · Nouzová Pavlína · Nováčková Jana · Novák Aleš · Novotný Martin · Novotný Vít · Nožička Josef O Obluk Karel · Ocelák Radek · Oláh Michal · Ouhel Tomáš · Oujezdská Marie · Outlý Jan P Pačes Václav · Palik Michal · Paroubek Jiří · Pavel Petr · Pavelka Zdenko · Payne Jan · Payne Petr Pazdera · Pehe Jiří · Peksa Mikuláš · Pelda Zdeněk · Petrák Milán · Petříček Tomáš · Petříčková Iva · Pfeffer Vladimír · Pfeiler Tomáš · Pícha Vladimír · Pilip Ivan · Pitek Daniel · Pixová Michaela · Plaček Jan · Podzimek Jan · Pohled zblízka · Polách Kamil · Polčák Stanislav · Potměšilová Hana · Pražskej blog · Prouza Tomáš R Rabas Přemysl · Rajmon David · Rakušan Vít · Ráž Roman · Redakce Aktuálně.cz  · Reiner Martin · Richterová Olga · Robejšek Petr · Ruščák Andrej · Rydzyk Pavel · Rychlík Jan Ř Řebíková Barbora · Řeháčková Karolína Avivi · Říha Miloš · Řízek Tomáš S Sedlák Martin · Seitlová Jitka · Schneider Ondřej · Schwarzenberg Karel · Sirový Michal · Skalíková Lucie · Skuhrovec Jiří · Sládek Jan · Sláma Bohumil · Slavíček Jan · Slejška Zdeněk · Slimáková Margit · Smoljak David · Smutný Pavel · Sobíšek Pavel · Sokačová Linda · Soukal Josef · Soukup Ondřej · Sportbar · Staněk Antonín · Stanoev Martin · Stehlík Michal · Stehlíková Džamila · Stránský Martin Jan · Strmiska Jan · Stulík David · Svárovský Martin · Svoboda Cyril · Svoboda Jiří · Svoboda Pavel · Sýkora Filip · Syrovátka Jonáš Š Šebek Tomáš · Šefrnová Tereza · Šimáček Martin · Šimková Karolína · Šindelář Pavel · Šípová Adéla · Šlechtová Karla · Šmíd Milan · Šojdrová Michaela · Šoltés Michal · Špalková Veronika Krátká · Špinka Filip · Špok Dalibor · Šteffl Ondřej · Štěpán Martin · Štěpánek Pavel · Štern Ivan · Štern Jan · Štětka Václav · Štrobl Daniel T T. Tereza · Táborský Adam · Tejkalová N. Alice · Telička Pavel · Titěrová Kristýna · Tolasz Radim · Tománek Jan · Tomčiak Boris · Tomek Prokop · Tomský Alexander · Trantina Pavel · Tůma Petr · Turek Jan U Uhl Petr · Urban Jan V Vacková Pavla · Václav Petr · Vaculík Jan · Vácha Marek · Valdrová Jana · Vančurová Martina · Vavruška Dalibor · Věchet Martin Geronimo · Vendlová Veronika · Vhrsti · Vích Tomáš · Vlach Robert · Vodrážka Mirek · Vojtěch Adam · Vojtková Michaela Trtíková · Vostrá Denisa · Výborný Marek · Vyskočil František W Walek Czeslaw · Wichterle Kamil · Wirthová Jitka · Witassek Libor Z Zádrapa Lukáš · Zajíček Zdeněk · Zaorálek Lubomír · Závodský Ondřej · Zelený Milan · Zeman Václav · Zima Tomáš · Zlatuška Jiří · Zouzalík Marek Ž Žák Miroslav · Žák Václav · Žantovský Michael · Žantovský Petr Ostatní Dlouhodobě neaktivní blogy